A+ A-

A Tanítvány 1. rész

5 éve élünk már boldog házasságban Edittel. 26 éves volt mikor elvettem, én 28. Nagy szerelem a miénk, szinte egy percig sem tudunk meglenni a másik nélkül.
Szexuális életünk mindig kiegyensúlyozott volt, szépen, lépésenként ismertük meg egymás legtitkosabb vágyait is. Persze minden kapcsolatban vannak kimondatlan gondolatok, szexuális álmok, amiket az ember nem feltétlenül mer csak úgy a másik elé tárni.
Mi elég jól haladtunk és mindig is nyitottak voltunk egymás felé, a megfelelő alkalommal én is és Ő is ki mertünk tárulkozni.
Maszturbáltunk egymás előtt, hatalmasakat szeretkeztünk miközben pornófilmet néztünk, beszereztünk néhány játékszert is.
Mindkettőnknek kiterjedt baráti köre van, igyekszünk ezeket a kapcsolatokat ápolni.
Párom ismerősei között több szemrevaló lány is akadt. Persze a legtöbben boldog kapcsolatban élnek, mégis ott volt Kata. Gyönyörű lány, hosszú sötét hajjal és szemekkel, formás popsival, és kőkeményen álló cicikkel. Neki valahogy nem jött össze. A legtöbben kihasználták, félrevezették. Korunkbeli, ennek ellenére összesen 2 komolyabb barátja volt. A szokásos képlet, akivel Ő szeretett volna összejönni, annak Ő nem kellett, akik meg bolondultak érte, azokat Ő utasította vissza. Sajnáltam őt szívemből, nem is értem egy ilyen gyönyörű, okos, értelmes lány miért nem talál egy férfit, ki boldoggá teszi.
Bevallom őszintén, sosem csaltam meg a nejem, de hűséget fogadtunk egymásnak, nem vakságot. Igenis megnézem a csinos lányokat, ahogy Ő is a jó pasikat. Egymás fejébe persze nem látunk bele...de néhány erotikus gondolat talán nem bűn.
Feleségem nyitottsága ellenére volt egy titkos vágyam, amiről soha még csak nem is beszéltünk. Ez a többes szex. Ugyan néha viccesen utaltunk rá, hogy jó lenne valakit bevenni magunk közé, vagy összehozni egy jó gruppen szexet egy másik párral, de itt meg is ált a dolog.
Kata akaratlanul is vonzotta a tekintetemet. A szexis öltözködése, a tudat, hogy tapasztalatlan és hogy mennyire ki lehet éhezve a szexre, borzasztóan bepörgetett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2016. 11. 6. vasárnap 05:30
Gyenge iromány.
#6 listike 2014. 05. 8. csütörtök 06:16
Kevés.
#5 papi 2014. 02. 4. kedd 05:32
Közepes
#4 sihupapa 2008. 09. 23. kedd 19:15
hát?
#3 Andreas 2008. 07. 8. kedd 18:01
A stíluson még bőven van mit javítani. Nekem nem jött be.
#2 gyuri0926 2008. 07. 8. kedd 07:25
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2008. 07. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?