A+ A-

Gyilkos gyönyör

A nő vidáman sétált hazafelé. Megszokott útvonalán járt, a megszokott emberekkel találkozott, bár azt a magasat még nem látta, de hát forgalmas ez az utca. Szépen a gondolataiba merült, ki akarta találni, mit főzzön magának vacsorát. A buszmegállóban volt ismerőse, nem is egy, néhányan köszöntek is neki, de el volt merülve a vacsorája terveiben, annyira, hogy észre sem vette, mennyire megcsodálta formás lábait az a magas fickó. Mivel egyedülálló fiatal nő volt, nem is hordott mást, csak feltűnő ruhákat, minit, szűk topot, combfixet. A nagy baja a férfiakkal akkor kezdődött, amikor ágyba vitték. Nem, nem volt frigid, sőt, egyszerűen imádott szeretkezni, csak valahogy mindig olyanokat fogott ki, akik mire levetkőztették, és kellően felizgatták, már el is mentek, és utána képtelenek voltak újra akcióba lendülni, csak mire már neki teljesen elment a kedve.
Szóval mostanra már szinte kiábrándult a férfiakból, úgyhogy egyre gyakrabban találkozott a vibrátorával. Ami persze nagyon jó volt, csak azt a kiszolgáltatottság érzést nem adta meg, amire szüksége lett volna. A munkahelyén, egy biztosítóban, szinte már férfiként kezelték a kollégái-kolléganői, annyira talpraesett, magabiztos volt. Villanykörtét cserélt ki, számítógépet szerelt, volt, hogy ő állította össze a főnök ikea bútorát. Otthon is teljesen önállóan élt, minden házkörüli "férfi" munkát meg tudott csinálni. Persze a lelke mélyén nő, ízig-vérig nő maradt, akinek törődés kell, akit óvni kell, és aki hozzábújik a rajongott férfihez.
Néhány nap múlva hazafelé feltűnt neki a magas fickó. Mindig elkíséri a kapuig, hátraszalad az épület hátuljához, és megvárja, míg a lift a 6-ig felmegy, majd felkapcsolódik a lámpa a szobában, és akkor eltűnik. 4-5 nap után, hogy ezt felfedezte, már zavarni kezdte a dolog, úgyhogy elhatározta, kikérdezi a fickót. Egy este, mikor látta, hogy az illető szinte észrevétlenül követi, bement a házba, lehívta a liftet, és felküldte a hatodikra üresen. Ekkor hátraszaladt, és határozott léptekkel odament a titokzatos idegenhez.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.27 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 11. 19. szerda 08:09
Nagyon morbid.
#4 papi 2014. 04. 30. szerda 05:28
Igazad van, nem idevaló.
#3 PG3NP 2008. 07. 7. hétfő 15:22
nem a legjobban van a cattanója megcsinálva!
#2 tamás 2008. 07. 7. hétfő 10:19
Hát,... nem tudom. Rossz a kategória ?
#1 Törté-Net 2008. 07. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?