A+ A-

1 gyerek, 1 nő, 1 férfi és az édes-keserű álom

Amikor az ember azt gondolná, hogy egy pocsék óra után már nem jöhet rosszabb, akkor jön egy pocsék nap. Amikor azt, hogy azzal a pocsék nappal vége a sok rossznak, akkor jön a pocsék hét, amikor úgy tűnik mindennap a "becsesebb" bal lábunkat tesszük elsőként ágyból a padlóra. Amikor pedig már az idegeid járnak táncot és azt hiszed itt a vég, nem bírod tovább, jön valami ami megkoronázza az idegtépős, ballábas, pocsék hetet. És ekkor vagy üvöltesz, vagy törsz, mindent, ami kezed ügyébe kerül, vagy leülsz a sarokba és csendben vagy, hangosan zokogásba kezdesz. Higgyétek el van ilyen.
Csak képzeld el, ahogy rohansz az utcán, alapból késésben vagy, kattog az agyad, hogy magyarázod meg a főnöknek, hogy az 5 éves gyereked ma reggel büdösnek találta a macskát és gondolván egyet, kádnyi vízben mosdatásba kezdett. Sikítás, vonyítás, úszik a fürdőszoba, üvölt a gyerek, akinek vérzik a keze. És legszívesebben te is üvöltenél mérgedben, de a gyerek úgyis túlüvöltene, fogva a fájó kezét. Nézed a macskát, akit kiszedsz a vízből, miközben süllyed és kiugorva a kezedből se híre se hamva, csak a víztócsa jelzi merre rohant. Még ez is, remek. Nincs jobb, mint úszó lakást takarítani kora reggel. Így hát csak egy mély levegőt veszel, és ahelyett hogy egy nyaklevest kevernél a gyereknek, meglágyuló szívvel kezded vigasztalni és bekötözöd a kezét. Amikor pedig úgy érzed semmi nyoma a vízözönnek a fürdőszobában, nincsenek tócsák a lakásban, a gyereked meg egybe, az órára pillantva rájössz hogy oltári késésben vagy. Ekkor jön a rohanás, a kocsi természetesen a szerelőnél, már egy hete. Rohansz, a gyereket vonszolod magad után, majd gyors fejre puszit követően az óvoda gondjaira bízod. És folytatod a rohanást, fogalmad sincs mindezt, hogy adod elő és akkor hallod a "reccset", majd érzed a bokádba hasító fájdalmat. És félreérthetetlenül tudod, hogy kitört a cipőd sarka. Naná, hogy még ez is pont aznap reggel. És csak arra gondolsz ilyen nincs, vagy legalábbis veled nem történhet meg. Pedig de.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.08 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 deajk2008 2015. 02. 14. szombat 10:09
nekem nagyon tetszett e történet
#10 feherfabia 2014. 06. 22. vasárnap 07:03
3P
#9 A57L 2014. 05. 1. csütörtök 08:38
Nem tetszik.
#8 Craig 2009. 10. 7. szerda 03:14
Nagyon jó! Ezt nyugodtan publikálhatod scriptóriumokban.
#7 konzul 2008. 10. 27. hétfő 18:15
fantáziatlan...........
#6 fekszipapa 2008. 08. 20. szerda 10:41
elég gyenge
#5 infravoros 2008. 07. 11. péntek 12:43
nekem tetszik
:)
barátaid bíztatása ellenére se hagyd abba... :)
#4 Remete 2008. 07. 4. péntek 14:34
Bocsi! Sok hiba volt benne, itt van javítva. Elnézést!
Meglehet, hogy Neked nem tetszik, az is meglehet, hogy nekem se, /ám ezúttel tetszett/ de ettől még lehet szórakoztató. Van aki elolvassa a Macskát Simeontól, és azon szórakozik, van aki megnézi az Álmodozások korát Strindbergtől, és még azon is lehet szórakozni, és Mahler hatodik szimfóniáján is, pedig az tényleg a depressziósok himnusza. Nem kell mindig azt emlegetni, hogy az ember szórakozni, meg felüdülni jár ide, ugyanis mindenki másképp szórakozik. Van, aki az s/m történetektől kap hideglelést, ám az sem helyes, ha elolvasás után panaszkodni kezd. Már az elején lehet tudni, miről van szó.
Azt mondanám, óvakodjunk attól, hogy mások minősítgetése közben, magunkat minősítsük!
#3 Kata 2008. 07. 4. péntek 13:54
Az írás stílusa nagyszerű, csak az a baj, hogy ezeket az oldalakat szórakozni vágyó, élvezetekre vágyó emberek keresik fel, így nem hiszem, hogy bárki örül ennek itt...
#2 xy 2008. 07. 4. péntek 10:43
ez szar :S
Mintha mese lenne xD
#1 Törté-Net 2008. 07. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?