A+ A-

Egy asszony jó barátnő avagy a gyorsmenet

Férjemmel már lassan 15 éve élünk ebben az aránylag kényelmes lakásban. 5 éve egy gyerekkori barátnőm lánya költözött be az alattunk levő lakásba. Juli most 28 éves és nagyon szép nő. Karcsú, hosszú combú feszes mellű lány, igazi bombázó. Sokszor irigykedtem rá, igaz nem nézek ki még rosszul, 40 éves létemre asszonyos, de nem kövér testem van extra nagy mellekkel. Melleim a szülések után nőttek meg és meg is maradtak olyan nagynak. Próbáltam mozogni, sportolni, de bár az alakom karcsúsodott, melleim maradtak hatalmasak. Férjemnek tetszettek.
Julival nagyon jól összebarátkoztunk, minden titkát megbeszélte velem. A férjét nem szerettem, fotós volt és többször is megcsalta Julit. Igaz Julit sem kellett féltenem. Mivel a férje sokat járt otthon, egy alkalommal megkért, hogy az éppen akkor aktuális szeretőjét hadd hozza fel hozzám. Megengedtem neki, ahogy szokták mondani, elmentem és időre visszajöttem. Általában 2 órát kért viszont teljesen rászokott a lakásomra, amin egy idő után kellemetlen volt. Már fél év óta tartott a dolog és már hetente kétszer szokott jönni. Én nem dolgozom, otthon vagyok ilyenkor elmentem vásárolni stb. Volt, hogy kicsit korábban jött, ilyenkor a pasiját is megláttam. Érdekes, de az állandó pasija mellett néha másokkal is jött. Nem kérdezősködtem, ő meg nem mesélt. Hozott magával lepedőt és el is vitte utána, kimosta, a fürdőben lezuhanyoztak szex után. Tehát nekem nem volt semmi teendőm. Bár zavart nem volt szívem Julit eltiltani, egyrészt mert nagyon szerettem, másrészt meg a férje elég utálatos volt sajnáltam. Úgy döntöttem nem szólok, nem érdekel.
Aztán egy őszi napon megint 10 órától kérte a szobát délig. A kulcsot megkapta. 10 órakor elmentem otthonról. Zaklatott voltam, mert a férjemmel gondjaink voltak, hetek óta sok veszekedés, zűr volt. 12 órakor hazaértem, örültem, mert pocsék idő volt, esős szél. Bementem és ahogy szoktam mentem a szobába, hogy nem maradt - e valami nyom Juliék után. Mikor benyitottam, legnagyobb megdöbbenésemre Juliék még ott voltak. Az ágyamon Juli barátja feküdt, Juli pedig éppen lovagolt rajta. Minden jól látszott, Juli kéjes, átszellemült arca, ahogy a férfi farkán lovagolt, gyönyörű teste, csodás combjai és a férfi nagy farka, mely Juli puncijában járt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.26 pont (89 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2013. 07. 13. szombat 04:53
Jó írás.
#7 v-ir-a 2012. 08. 19. vasárnap 23:34
érdekes, izgató, jó...
#6 sikamika 2012. 07. 4. szerda 17:27
nem rossz lehetne hosszabb picid de amugy jo smile
#5 tiborg 2012. 01. 6. péntek 04:17
ez csontvaz ...kitoltes hianyzik. Miert? Miert ez a nagy sietseg???En szeretem a 30/40perces meneteket!
#4 sfu 2008. 07. 2. szerda 16:51
Rá se ismerek,ez el lett kapkodva!
#3 banurr 2008. 07. 2. szerda 15:41
Szia Verocs!
Csak nem újabb ihellés volt?
(Ha csak ihellés hiányzik, hogy alkoss egy-egy novellát, csak szólj és vágtatok!!!!
Sőt lehet még sorba is állnánk...:) )
És a hétvégés sztorit nem fejezed be. Szerintem... Volt péntek, volt szombat. A vasárnap csak úgy eltelt??
#2 Sasha 2008. 07. 2. szerda 10:21
Vera, a sztori nagyon jó, de tőled ez rövid! Írj még, és ha lehet, sűrűbben! Nagyon szeretem a történeteidet.
#1 Törté-Net 2008. 07. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?