A+ A-

Tímea 2. rész

Pontban reggel 7-kor kinyílt kalitkám zárja, én pedig gyorsan a WC-re siettem. Tisztálkodás után a konyhába mentem és átgondoltam, hogyan is fogom pontosan elkészíteni Úrnőm reggelijét. Még túl korán volt ahhoz, hogy elkezdjem, hiszen a pirítósnak, a lágytojásnak és a tejeskávénak megfelelő hőmérsékletűnek kellett lennie. 9 óra után remegő kézzel láttam munkához. Biztos voltam benne, hogy nem úszom meg büntetés nélkül, csak abban reménykedtem, hogy kevés pálcát kapok a tegnapi 5 mellé. Pontban 10 órakor beléptem Gazdám szobájába, letettem mellé a tálcát és az újságokat és lábát megcsókolva felébresztettem: "Alázatos szolgája vagyok Királyi Fenség!" Álmosan nyújtózkodott egyet egy puszit lehelt a számra és felült az ágyban.
-Na lássuk csak, mit alkottál! - kinyújtott lábát orrom alá tartotta jelezve, hogy kezdhetem a lábujj szopogatást. - Egész jól sikerült - mondta tele szájjal - bár a tojás kicsit forró, a tejeskávé hideg, a pirítóst egy leheletnyivel lehetne égettebb, de összességében megúsztad 3 pálcával! Egész jó vásárt csináltam veled! Tegnap hány pálcád maradt?
- Öt, Gazdám!
- Akkor már nyolcnál tartunk! - kuncogta. - Készítsd el a fürdőmet és a reggeli habfürdőt használd! - parancsolta, mire én nyomban munkához láttam. Mire készlettem a fürdővel Ő is végzett az evéssel és lesétált hozzám. Levetkőztettem, majd miután belefeküdt a kádba, a talpait kezdetem el maszírozni. Mikor végzett megtörölgettem, felsegítettem rá selyem köntösét és átkísértem a masszázs szobába. Felfeküdt az asztalra meztelenül én pedig illatos olajokkal végig maszíroztam a testét. Igyekeztem jó munkát végezni, hátha így kevesebb idő marad a szórakozásaira. Lezuhanyozott, majd leült a TV elé és rám parancsolt:
- A fekete garbómat kérem, a másik fekete passzos nadrágomat és a piros térdcsizmámat! - azonnal rohantam értük. Reméltem, hogy a ruhákhoz a megfelelő fehérneműket viszem le Neki. Mikor felöltöztettem, piros bőrcsizmáját kinyújtva rám szólt:
- Nyald tisztára!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.2 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2016. 04. 9. szombat 09:42
folytassad
#4 A57L 2014. 03. 31. hétfő 05:49
Csak így tovább.
#3 Andreas6 2013. 11. 18. hétfő 08:01
Hogy lehet valaki egy ekkora állat! Mindjárt az elején, amíg még megtehette volna, le kellett volna ütnie a csajt, megkötözni, mint egy sonkát, elvinni a kocsiját és hazautazva eltüntetni a kompromittáló anyagot. Utána még zárcsere, majd vissza a ribanchoz, elszórakozni vele - de alaposan -, hogy legalább egy jó időre elvegye a kedvét az ilyen aljasságoktól.
#2 Boba Fett 2008. 08. 30. szombat 13:50
Tyű, hát Tímea sokkal rendesebb volt azt hiszem, remélem hamar előkerül, és FOLYTASD!
#1 Törté-Net 2008. 07. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?