A+ A-

Strandolni jó!

2001 júliusában meglehetősen forró napokat éltünk. És mit tesz ilyenkor egy fiatal srác? Barátnő híján haverjaival a strand felé veszi az irányt. Én sem tettem másként, mivel éppen nem volt "asszony a háznál"! Összetelefonáltam a srácokat, hogy nincs-e kedvük kiugrani a Miskolc-tapolcai strandra. Össze is jött egy csupa kan társaság, mindenki bikinis nőkre éhezve! Buszra pattantunk (mert ugye az ivás nem maradhat el a strandon sem, így a haver autója a garázsban maradt), és már húztunk is a strand felé!
Fél 12 körül értünk oda. Megvettük a belépőket, majd a "bonyolult" beléptetési procedúra (idősödő nő kettétépi a jegyet és mehetsz is befelé) után, első feladatunk a megfelelő placc kiválasztása volt. Találtunk is egy frankó helyet közel az úszómedencéhez és jó rálátással a napozó cicababákra! Itt letelepedtünk, majd gyorsan sör után néztünk, mert "üres tankkal" semmi sem megy, ugyebár! :) Miután mindenkinek legurult egy-két üveggel, az úszómedence felé indultunk, mert már 1 óra felé járt, s a nap eléggé hevesen perzselt, szinte kibírhatatlan volt a hőség. Csobbantunk hát egyet, majd pár hossz úszás után hátunkat a medence falának vetve a csajokat kezdtük mustrálni. Azt sem tudtam, hogy merre nézzek, annyi volt a bikinis szépség! De a többiek is gondban voltak, mert ha láttak egy nagyon jó nőt, és mondták, hogy ennél jobbat még nem láttak, pár perc múlva jött mindig egy újabb, aki az előzőeket is überelni tudta. Sajnáltuk is, hogy a topless napozást betiltották, azaz a női napozónak nevezett "édenkertre" korlátozták!
Mikor meguntam a lubickolást, és a többiek nyálcsorgatása is kezdett idegesíteni, kimásztam a vízből, s lefeküdtem a törülközőmre. A hasamon fekve gyönyörködtem a "kilátásban". Lehet is gyönyörködni benne! A strand festői környezetben, a Bükk hegyei között van, s a csajok is igencsak feldobják az összképet! Ekkor lettem figyelmes egy angyali tüneményre! A medence melletti zuhany alól kilépve törülközője felé tartott. Légies mozdulataival azt az érzést keltette, mintha pár centivel a föld fölött járna (vagy stílszerűbben úszna). Vízcseppek gyöngyöztek karcsú testén, s csodálatos alakját szinte teljesen látni engedte parányi, a kék minden árnyalatában játszó bikinije. Azt hittem tekintetemet soha többé nem tudom levenni róla. Követtem hát szememmel, és éreztem, hogy kezd hevesebben verni a szívem!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.18 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 26. szombat 20:57
Nemrossz.
#5 zsuzsika 2014. 11. 13. csütörtök 07:39
Közepes.
#4 A57L 2014. 10. 6. hétfő 07:22
Egynek elmegy.
#3 listike 2014. 03. 7. péntek 05:59
Egész jó.
#2 genius33 2013. 01. 17. csütörtök 18:33
Nemrossz történet.
#1 Törté-Net 2008. 07. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?