A+ A-

Szenvedély - előjáték

Ágnes egy kis kikapcsolódásra vágyott, de az ikrek mellett ez nem volt könnyű. A két kis ördögfióka minden idejét lefoglalta. Boldog teher volt ez, de néha szüksége lett volna némi szünetre, hogy feltöltődjön. A fiuk a szexuális életét is romba döntötték, a legalkalmatlanabb időpontokban hozakodtak elő egy újabb lehetetlen kívánsággal, így egy ideje férjével már nem is nagyon próbálkoztak. Már napok óta rágták a fülét, vigye el őket moziba, a Macskafogó 2 - re. Péter, a férje szombaton dolgozott, így hát úgy döntött, elviszi őket a matinéra. A januárban szokatlan meleg időre való tekintettel szoknyát és egy könnyű selyem inget vett fel, feszes lábaira pedig combfixet és magas sarkú cipőt. Gondolt, ha nincs része szexben, legalább nézzen ki szexisen.
A terembe lépve meglepetten látta, hogy szinte telt ház van. Jegyük a legfelső sor közepére szólt, szomszédaik már a helyükön ültek, így fel kellett állniuk, hogy ők is elfoglalhassák a székeiket. Mellettük egy középkorú férfi ült két gyerekkel. Bocsánatot kért a kellemetlenségért, de a férfi csak mogorván dörmögött valamit az orra alatt, és rá sem hederített. Mikor elhelyezkedtek, lopva felé pillantott, hogy jobban szemügyre vegye. Őszes haja, a napbarnított bőrén kiütő borostája, határozott arcéle igen férfias volt. Ahogy körbenézett, Ágnes több anyuka tekintetét kapta el, akik szintén szomszédját méregették. Amikor végre rápillantott, elmosolyodott, de a férfi nem viszonozta gesztusát, szemmel láthatóan nyűgnek érezte az előadást.
Ahogy kialudtak a fények, tekintetét a vászonra szegezte. Régebben látta az első részt, gondolata ez sem lehet olyan rossz. Már tíz perce ment a film, amikor egy könnyed, véletlenszerű simítást érzett a combján. Összerezzent, testén kellemes borzongás futott végig, és a férfi felé kapta a tekintetét, de az éppen a gyermekének súgott valamit, így az egészet elkönyvelte kielégítetlen szexuális fantáziájának gonosz tréfájaként. Elszégyellte magát, ahogy felismerte, nem biztos, hogy ellent tudna állni egy futó kalandnak, akár itt, nyilvános helyen is. Néhány percig nem történt semmi, de amikor az egész mozi egy újabb poénon nevetett, a férfi végig simította a lábát karcsú bokájától egészen a térdéig. Megmerevedett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 tegnap 07:04
Teljesen irreális. Mozi, gyerekelőadás, a saját gyerekei mellett... Nem létezik, még fantáziában sem.
#7 feherfabia 2015. 01. 10. szombat 06:59
Nagyon jó!
#6 zsuzsika 2014. 11. 14. péntek 08:27
Jó.
#5 A57L 2013. 12. 1. vasárnap 06:38
Nem rossz.
#4 papi 2013. 09. 16. hétfő 12:23
Nagyon jó,kérem a folytatást.
#3 genius33 2013. 03. 15. péntek 10:17
Király smile de csak 7-es.
#2 v-ir-a 2011. 12. 15. csütörtök 23:08
és mi történt miután felhívta a számot??? kár h nem írtad meg, még nem késő smile 8 pont nálam
#1 Törté-Net 2008. 06. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?