Az első dugásom története

Szavazás átlaga: 8.14 pont (221 szavazat)
Megjelenés: 2010. június 15.
Hossz: 10 405 karakter
Elolvasva: 61 586 alkalommal
Ákos vagyok és meleg nem újdonság, előfordul mással is nem igaz? Szóval elfogadom magam most már így, hogy elmúltam huszonegy éves. Nem volt könnyű, de mára már a szüleim is tudják és beletörődtek, persze azért még reménykednek, egyszer megjavulok és megnősülök.
Mindegy a lényeg, hogy kizárólag a fiúkat szeretem és a férfitestet.
Őrülten.
Próbáltam nőkkel is, de hatástalanok voltak rám a testem nem reagált pedig akartam, de hiába nem izgultam fel rájuk bezzeg, ha egy jóképű férfire gondoltam egyből felállt merevedésem támadt.
Tizenhét évesen tudatosult bennem a melegségem innentől kezdve, csak meleg filmeket néztem és erre elégítettem ki magam, volt, hogy naponta többször is. Mindegy hagyjuk a lényeg, hogy egyik éjjel besétáltam egy meleg – bárba, persze, uni révén otthon előkészítettem a testem mindenre. Megvolt a beöntés amire nagyon nehezen vettem rá magam de tudtam muszáj a krémezés, marok kotongumi a zsebben, borotválkoztam is és új arcszeszt is vettem a vadító boxer mellé.
Amikor beléptem a füstös helyiségbe egy kissé megijedtem, mert több fürkésző tekintet is végigjárt a testemen, végig pásztáztak minden porcikámon és persze leginkább a formás seggemet nézték és az izom pólóba bújtatott jó alakomat. Hát nem vagyok beképzelt, de azt mondják a nők is, jól nézek ki, akkor biztosan így van, hiszen ők már csak tudják nem igaz? A farkam is szépen domborodott, már a godolatra, hogy úgy stirölnek, mint egy utcanőt mérhetetlen izgalommal töltött el, a farkam acél kemény lett. Amúgy semmi különleges nem volt a bárban, csak köztudottan a melegek helye volt a városban, nem árulom el melyikben.
A bárpultnál rendeltem egy whiskyt és kezdtem felmérni a terepet, nem volt olcsó az ital, de néha megérdemli az ember nem igaz? Végül is dolgozom a gyárban, akkor megérdemlem néha. Volt ott pár nőnek öltözött transzvesztita is hát tőlük hányingerem támadt nem azért, én megértem őket is, de mert meleg vagyok, attól még a férfias férfiakat részesítem előnyben, úgyhogy finoman elküldtem a két nőnek öltözött nem is tudom kit.
Aztán megláttam a sarokban ŐT, huhu anyám, majdnem dobtam egy hátast! Paff lettem egészen. Álmaim pasija ült az egyik boxban, így is látszott a széles válla, a kemény arcéle meg mindene, és ami megbolondított az volt, hogy olyan parancsolóan férfias volt. Nah, gondolhatjátok majd beszartam annyira tetszett. Sajnos nem volt egyedül, épp egy nyunyót fűzögetett egy fiatal tizennyolc körüli vékony, lányos képű fiút. Középen felállt a fekete haja körben meg a válláig ért, sok bőrkarperec volt a kezén meg piercing volt a fülében, emós volt. Abban a pillanatban elkapott a féltékenység és legszívesebben kidobtam volna a srácot a clubból. Ja, persze meg az arcába tudtam volna taposni, de nem vagyok én ilyen!
Szerencsére az én szépségem rágyújtott így én is előkaptam a cigim és odaugrottam tüzet kérni, miközben egészen közel hajoltam a férfias archoz. Tökre jó illata volt! Képzeljétek meghívott az asztalukhoz, gondolhatjátok, hogy egyből elfogadtam. Fél órát beszélgettünk, amikor megkérdezte: – aktív, passzív vagy uni, ilyen egyszerűen én pedig kinyögtem, hogy uni.
– Vigyük Gyurit is – szólt a vékony srácva tekintve – majd néz minket, ahogy csináljuk, úgy még izgalmasabb lesz! Nah, ahogy közeledtünk hármasban a mosdók felé már remegett a lábam annyira izgultam, értitek így is úgy is! Egy biztonsági őr állt a mosdók előtt és Jani, mert így hívták az én aktív szépségemet egy csomó pénzt dugott az őr zsebébe és már is szabaddá vált a bejárat fölfelé a szobákhoz. Igazi kis kurvának éreztem magam! Nah, itt akkora ágy volt, mint egy ház, vörös lepedővel, a mennyezeten meg tükrök és az egyik oldalfalon is. Igazi kéjszoba.
Jani közel lépett hozzám és megszorította a lábam közét a farkam csak úgy lüktettem a keze alatt.
– Na azért látom jó nagy a faszod tudod én csak azt szeretem. Vetkőzz le és, akkor le is szophatsz. – Nem teketóriáztam tetszett az alárendelt szerep éreztem, ahogy egy igazi hím uralkodik felettem, nagyon izgi volt. Levetkőztünk mind a ketten, miközben lehúztam a nacimat a nyunyó, aki ült a sarokba csak figyelt a szemei majd ki guvadtak. Ez még plusszban felizgatott!
Hú, de szép teste volt Janinak! Kígyúrt izmos állat, barna szemek és gondolhatjátok, hatalmas legalább 22 centis farok! Eres és vastag, lógó herékkel, anyám pont, mint álmaimban. Közelebb lépett és elkezdtük egymást simogatni meg kóstolgatni,
p
alf
ia
ízű volt a szája, gondolhatjátok, hogy nem bántam. Csókolni aztán tudott, nyeltem a nyelvét meg a nyálát, mint a motolla, majd belefulladtam, amikor rákulcsolta a kezét a faszomra azt hittem rögtön elsülök.
– Na kis köcsögöm szopjál – kezdett el lefelé nyomnia vállamnál fogva és én meg gondolhatjátok rábuktam, minta kacsa a nokedlire. Éreztem nemrég fürödhetett, mert fölül volt szőre, sűrű göndör bunda és nagyon finom illatú volt, belefúrtam az orrom egy kicsit, hogy szagolgathassam majd utána bekaptam a hatalmas és csukló vastag faszt. Ilyet még pornón is ritkán látni alig hittem a szememnek!
Egyre inkább belejöttem a szopásba kicsit szappan ízű volt, de jól esett fincsinek találtam és egyre mohóbban szoptam, Jani meg a mogyorózta magát azokkal a lapát kezeivel.
Aztán gyors ütemre váltott, szájba baszott rendesen a csípője tök gyorsan mozgott, elkapott a hányinger, mert a torkomba tolta. Azt hiszitek abbahagyta? Hát nem! Így baszott még öt percig, majd felhúzott magához és az ágyhoz irányított és pozicíóba helyezett. Térdeltem, a seggem meg a levegőbe meredezett. Már alig vártam, hogy életemben először megdugjanak és, hogy pont egy ekkora hatalmas fasz lesz az első az boldoggá tett elhihetitek, igaz kicsit féltem, hogy majd nem bírom befogadni.
– Gyere ide – nézett Jani Gyurira – készítsd elő nekem a terepet! – parancsolta. A fiú egyből mögém térdelt és elkezdte kinyalni a seggem. Hát gyerekek, ha volt már finom segg nyalásban részetek, akkor elhihetitek, hogy ez az volt, a mennyekben éreztem magam! Először nagyon lassan nyalt majd egyre mélyebbre nyomult a lukamba, megjegyzem szerintem baromira élvezte, én meg már a farkammal játszottam, mert ezt nem lehetett kibírni másképp. Éreztem, hogy a záró gyűrűim ellazulnak és benyomul Jani ujja, aki félretolta az útból Gyurit. Körbe tapogatva ujjazott egyre gyorsabban és én meg lihegtem csorgott a nyálam a sok jótól.
– Na te kis köcsög akarod, hogy megbasszam a segged? – kérdezte.
– Már alig várom, tedd be azt a szép nagy faszod – válaszoltam. Persze nem tette be mindjárt, hiába pucsítottam előbb három ujjával kúrt seggbe, míg a nyunyó a Jani háta mögé ment, aztán elkezdte kinyalni, biztos jó csinálta neki is, mert János nyöszörögni kezdett.
Végre éreztem az eres fasz neki nyomódik a lukamnak elkezdett beremegni a testem már alig vártam, hogy belém csússzon. Na, amikor elkezdte benyomni, akkor feszített és fájt is, én jeleztem neki álljon meg, de ő azt mondta, csak maradjak lazán és jó lesz nemsokára. Vettem egy mély levegőt és megpróbáltam lazítani, ekkor Jani egy óriásit lökve benyomult én meg fölordítottam, mert annyira fájt azt hittem ott rögtön kettészakadok. Gondolhatjátok azt hittem beszarok a fájdalomtól. Kiabáltam, hogy húzza ki. Erre ő kihúzta, de csak egy pillanatra aztán gyorsan visszadugta. Ezt kb. két percig ismételgette miközben bevallom én sikoltoztam, mint a szopós malac, de lassan kezdtem megszokni a hatalmas farkat a seggembe és pár perc múlva már elkezdtem élvezni és megtudtam mi is az a prosztata masszás!
Mérges voltam Janira, mert kegyetlenül kúrt, de a farkam elöl befeszült és éreztem nemsokára elmegyek. Vad baszás volt, markolta a farpofáimat tépte a hajamat szóval úgy bánt velem, mint egy igazi ribanccal, és persze jól esett!
A Gyuri gyerek, ekkor elkezdett vetkőzni szabályosan sztríptizelt még Jani is lelassított a kúrásommal, sőt meg is állt, hogy élvezze a látványt. Gyuri lassan táncoló mozdulatokkal szabadult meg a fekete pólójától és a farmerétől. Nem fogjátok elhinni a vékony fiún csipkés fehér tanga bugyi volt! Anyám, átsejlett és kilógott a kisebb méretű farka, ami már kőkeményen meredezett csodálatosan selymesnek tűnt, legszívesebben a fogammal téptem volna le róla azt a bugyit a pántjánál fogva. Megfordult párszor és a szemeimmel faltam a kicsi feszes segg látványát. Meg kell basznom futott át az agyamon – ha addig élek is.
János újra elkezdett mozogni bennem én pedig felemeltem a fejem és Gyuri felé nyúltam, szép kisfiús arca elmosolyodott és hálásan nézett rám. Na letolta a tangát és rápattantam a számmal a faszára ami körben le volt borotválva, sima és selymes volt mindenhol a zacsija is. Finom ízű volt és nem túl nagy, úgyhogy benyeltem egészen a kis édes farkát.
Hátul Jani egyre keményebben dugott és éreztem, ahogy egyre keményebben és gyorsabban löki magát nekem aztán egyszer csak hopp eldurrant bennem, éreztem, ahogy a forróság szétáramlik a lukamba. Nagyon élveztem én is, de azt is éreztem, hogy rohannom kell a vécére, úgyhogy leugrottam az ágyról és futás a szoba melletti mellékhelyiségbe. Miután rendbe szedtem magam és visszatértem ők ketten csókolóztak az ágy közepén, odamásztam hozzájuk. Jani elkezdett szopni én meg megkívántam Gyuri szopós száját, úgyhogy most én csókolóztam vele.
– Megdughatom a csajod? – kérdeztem Janit, aki mosolyogva bólogatott, és én végre a pompás kis feszes segget simogattam. Gyurit a hátára fektettem és a lábait a vállamra támasztottam. A luka fiatal kora ellenére igen tágnak bizonyult biztos sok fasz járt már benne. A három benyálazott ujjam simán becsúszott neki, úgyhogy nem sokat késlekedtem bevezettem a farkam a seggébe. Nagyon jó forró volt odabent és elkezdtem dugni, ő meg ordított, hogy keményebben! Nah gondolhatjátok! Bele adtam apait anyait szétkúrtam a csinos seggét ő meg nyöszörgött minden lökésnél, mint egy igazi ribanc. Jani nézett minket, miközben mosolygott és persze egy csomó képet készített rólunk a telójával. Nagyon jó volt dugni a srácot, de persze nem tartott túl sokáig kb. két perc múlva éreztem, hogy rögtön kész vagyok, úgyhogy kihúztam a farkam és Gyuri szája fölé térdeltem és szépen belevertem a szájába a forró gecim. Nyelte a srác, ahogy bírta, ízlett neki azt mondta finom édes.
Hát utána lementünk és még iszogattunk kicsit majd megbeszéltük nemsokára hívjuk egymást.
Lassan értem haza, kissé terpeszben jártam és utána még két napig fájt a segg lukam a kúrástol, de alig vártam a következő alkalmat.
Hát ennyi lenne, sziasztok!
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.14 pont (221 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
i
ivol
2018. március 28. 23:56
#12
azért elment
1
p
papi
2016. március 13. 09:26
#10
elmegy
1
a
A57L
2014. november 26. 06:18
#9
Közepes írás.
1
S
Shinolcsi
2012. szeptember 22. 19:45
#8
ha fiú lennék énis :d :$
1
Bundik94
2012. május 6. 22:21
#7
Nagyon tetszik *-* veled és a gyurival szívesen csinálnám én is 😀
1
Aelm
2012. április 25. 14:28
#6
🙂Ez az első homo paródiám.Szerintem, jó.
1
evon27
2010. június 16. 06:51
#5
Nah, akkor ezt bóknak veszem!
1
joci
2010. június 15. 20:18
#4
szivessen szét basználak énis!
1
evon27
2010. június 15. 08:41
#3
És még annyi, hogy ez egy paródia!
1
evon27
2010. június 15. 07:56
#2
Ez a legalpáribban megírt történetem, de látom azért tetszik nektek!Köszi annak, aki pontozott!
1
T
Törté-Net
2010. június 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1