A+ A-

Mi lenne ha találkoznánk? - 2. verzió

Idáig is eljutottunk. Találkozunk.
Az irodátok ajtaja elött állok, kopogok.
- Szabad! - hallatszik belülről, így belépek, és behajtom magam mögött az ajtót.
Állunk egymással szemben egy szó nélkül, mindketten picit zavarban vagyunk, nem tudjuk mit kéne mondanunk egymásnak. Élőben még szebb vagy, mint azt a képek mutatták, de ez nem teszi könnyebbé az első lépéseket. Írásban könnyebb volt eltervezni: találkozunk, egyedül leszünk az irodában, és kipróbáljuk, hogy élőben mennyire tudnánk véghezvinni azokat a szeretkezéseket, amikről már annyit írtunk.
Kicsit zavaró kezd lenni a csönd, így én kezdeményezek. A bejárati ajtó kulcsát ráfordítom, és odalépek eléd. Nem mersz rámnézni, kicsit bátortalan vagy...
Lágyan megcsókolom a szádat, amire végre reagálsz, finoman visszacsókolsz. Ahogy egyre erősebben csókollak, úgy lesznek a te csókjaid is egyre követelözőbbek. Már teljesen átöllek, te is magadhoz szorítasz, miközben nyelveink játszanak.
Kezeim fel s alá siklanak a hátadon, egyszer a fenekedet simítják végig, máskor a melleid oldalát érintik. Eszembe jut, hogy menyire imádod, ha a hátadat kényeztetik, így kezeimmel a póló alá furakszom, és így simogatlak tovább, finoman karcolgatom a hátadat, érzem, ahogy felsóhajtasz.
Picit elszakadok a szádtól, és óvatosan elkezdem leemelni rólad a pólódat, esélyt hagyva arra, ha tiltakozni akarnál, de nem, sőt még te is segítesz. Ahogy a póló lekerült, újra átölellek, és csókolni kezdelek. Finoman a füleidet harapdálom először, érzem, ahogy libabőrös leszel, utána a nyakadra kapsz kicsi csókokat, onnan válladra térek át... Egy pillanatra abbahagyom, hogy az én pólóm is lekerülhessen rólam a te jóvoltodból. Miután ez megtörtént, folytatom, amit elkezdtem..
Rádöntelek egy íróasztalra, odébbsöpröm, amik rajta voltak, és rádhajolok. Végigcsókolgatom a melleid környékét, de még nem nyúlok a melltartódhoz, inkább lejjebb veszem az irányt a hasadra... Finom kis puszikat szórok a köldöködre, de a további utat a nadrágod zavarja, így kigombolom és finoman elkezdem húzni, amit te a csipőd megemelésével segítesz. A nadrággal együtt a cipőd is repül.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 11. 7. péntek 07:02
Ez már egy kicsivel jobb lett.
#4 papi 2014. 06. 16. hétfő 04:59
Tetszik
#3 Andreas6 2013. 06. 7. péntek 18:13
Nagyon jó!
#2 genius33 2013. 04. 17. szerda 08:37
Egész jó smile
#1 Törté-Net 2008. 06. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?