Mi lenne ha találkoznánk? - 2. verzió

Szavazás átlaga: 7.24 pont (17 szavazat)
Megjelenés: 2008. június 26.
Hossz: 6 806 karakter
Elolvasva: 617 alkalommal
Idáig is eljutottunk. Találkozunk.
Az irodátok ajtaja elött állok, kopogok.
– Szabad! – hallatszik belülről, így belépek, és behajtom magam mögött az ajtót.
Állunk egymással szemben egy szó nélkül, mindketten picit zavarban vagyunk, nem tudjuk mit kéne mondanunk egymásnak. Élőben még szebb vagy, mint azt a képek mutatták, de ez nem teszi könnyebbé az első lépéseket. Írásban könnyebb volt eltervezni: találkozunk, egyedül leszünk az irodában, és kipróbáljuk, hogy élőben mennyire tudnánk véghezvinni azokat a szeretkezéseket, amikről már annyit írtunk.
Kicsit zavaró kezd lenni a csönd, így én kezdeményezek. A bejárati ajtó kulcsát ráfordítom, és odalépek eléd. Nem mersz rámnézni, kicsit bátortalan vagy...
Lágyan megcsókolom a szádat, amire végre reagálsz, finoman visszacsókolsz. Ahogy egyre erősebben csókollak, úgy lesznek a te csókjaid is egyre követelözőbbek. Már teljesen átöllek, te is magadhoz szorítasz, miközben nyelveink játszanak.
Kezeim fel s alá siklanak a hátadon, egyszer a fenekedet simítják végig, máskor a melleid oldalát érintik. Eszembe jut, hogy menyire imádod, ha a hátadat kényeztetik, így kezeimmel a póló alá furakszom, és így simogatlak tovább, finoman karcolgatom a hátadat, érzem, ahogy felsóhajtasz.
Picit elszakadok a szádtól, és óvatosan elkezdem leemelni rólad a pólódat, esélyt hagyva arra, ha tiltakozni akarnál, de nem, sőt még te is segítesz. Ahogy a póló lekerült, újra átölellek, és csókolni kezdelek. Finoman a füleidet harapdálom először, érzem, ahogy libabőrös leszel, utána a nyakadra kapsz kicsi csókokat, onnan válladra térek át... Egy pillanatra abbahagyom, hogy az én pólóm is lekerülhessen rólam a te jóvoltodból. Miután ez megtörtént, folytatom, amit elkezdtem..
Rádöntelek egy íróasztalra, odébbsöpröm, amik rajta voltak, és rádhajolok. Végigcsókolgatom a melleid környékét, de még nem nyúlok a melltartódhoz, inkább lejjebb veszem az irányt a hasadra... Finom kis puszikat szórok a köldöködre, de a további utat a nadrágod zavarja, így kigombolom és finoman elkezdem húzni, amit te a csipőd megemelésével segítesz. A nadrággal együtt a cipőd is repül.
Most, hogy már csak egy melltartó és tanga takar téged, megállok gyönyörködni benned, de most te kezdeményezel, felállsz, és elkezded csókolgatni a mellkasomat, és egyre lejjebb, a hasamat, de mire odaérsz, már le is szedted rólam a nadrágot. Hatásod eléggé lemérhető a feszülő boxeremen, kapok is rá egy puszit, de itt már én nem bírom tovább..
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.24 pont (17 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. október 18. 09:18
#7
Na érdemes volt kivárni harmadjára elég jó.
1
v
vasas62
2023. június 16. 11:58
#6
Szemszög?
1
a
A57L
2014. november 7. 07:02
#5
Ez már egy kicsivel jobb lett.
1
p
papi
2014. június 16. 04:59
#4
Tetszik
1
genius33
2013. április 17. 08:37
#2
Egész jó 🙂
1
T
Törté-Net
2008. június 26. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1