A+ A-

Egy nem szokásos szilveszter

2005 decemberében, egy borús napon csörgött a telefonom. Rossz kedvem volt, eszem ágában sem volt felvenni, aztán rápillantottam, és megláttam, hogy ki hív... Ő volt az. Márk. Már hónapok óta ismertük egymást, még a gólyabálon találkoztunk. Már akkor szimpatikusak voltunk egymásnak, így ismerkedni kezdtünk. Magas, barna hajú, zöld szemű, izmos srác volt (de nem az a nagyon kigyúrt, csak éppen megfelelően domborodtak az izmai), pont az ideálom. Minden egyes találkozásunkkor az járta a fejemben, hogy megcsókolom. De nem tehettem, hiszen nagyon jól tudtam, hogy barátnője van. Ő 21 volt, én 17. A karácsonyi szünetben sajnos nem láthattuk egymást, így elmaradtak a megszokott, napi találkozások, amelyek egyre közelebb hoztak minket egymáshoz.
Már november végén éreztem, hogy ő nekem már nem csak barát, de nem mertem megmondani neki...Ahogy ránéztem a kijelzőre, hevesen kezdett dobogni a szívem. Felvettem. Vidáman köszönt, aztán megkérdezte, hogy lenne e kedvem vele és a társaságával szilveszterezni. Azonnal igent mondtam. Megbeszéltük, hogy náluk találkozunk 31.én délelőtt, és onnan autóval visznek át minket a városunktól 20km-re levő hétvégi házba, ahol a buli lesz. Amint letettem a telefont, gondolkozni kezdtem. Hamar kitaláltam mit is fogok felhúzni, hogy hogyan fogom kisminkelni magam. Tudtam, hogy ez csak egy baráti meghívás, de valahol reménykedtem, hogy a parti talán összehoz minket.
Hamar eltelt az idő. Szilveszter délelőtt átmentem hozzá, a legszexisebb tangám húztam fel, (fekete spagettipántos csípőtanga) és egy félcombig érő feszes, fekete ruhát. Nagyon jól állt nekem, mert szép alakom van. Nincsenek 90-es melleim, de a karcsú derekamhoz képest nagyon formásak. A hajam egy copfba volt összekötve, és egy fonott tincs lógott az arcomba. Márk is csinosnak talált. Bementünk hozzájuk, de legnagyobb megdöbbenésemre, ott volt a barátnője is. A lány, magas, modellalkatú, szőke hajú volt, és feszes piros felsőt, valamint farmert viselt. Márk nem szerette, csak azért volt vele, mert félt attól, hogy a szakítás miatt a lány valami butaságot csinál. Anitával (így hívták) egymásra néztünk, végigmértük egymást, aztán mindketten Márk felé fordultunk, mintegy kérdőre vonva. Ő mosolygott egyet kínjában aztán közölte, hogy Anita nem jön, mert nincs kedve a barátai tarsaságához, úgyhogy nélküle fogunk bulizni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.07 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 11. 2. vasárnap 13:35
Képzelgés.
#3 Pavlov 2008. 06. 27. péntek 23:15
Miért nem az a címe, hogy Egy szokatlan szilveszter?
#2 csörgöscsoki 2008. 06. 26. csütörtök 05:05
Ez tényleg nem állt. szex is szokott lenni :D
#1 Törté-Net 2008. 06. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?