A+ A-

A különös asszony 6. rész

Az asszonyon nagy megkönnyebbülés lett úrrá a cikk megjelenése óta. Végre újra végezhette a megszokott dolgát. Újra segíthetett a hozzá fordulókon. Olyan színt vitt a kapcsolatukba, amiről eddig álmodni sem mertek. Olyan élményekkel gazdagította őket, amik lendítettek az ellaposodó viszonyon.
Még mindig nála volt a látogatója. Ez az ember volt az a férfi, aki az asszonyban nem azt a nőt látta, akire fel kell nézni, akiben vakon kell bízni, aki ekkora kínokat, és ekkora örömöket tud okozni... Ő azt a nőt látta benne, akit senki más. Ő látta az arcán a szenvedést, az érzelmeket, a ritka, halovány örömöt is.
De most szinte semmivel nem tudott a kedvében járni. Pedig ilyenkor micsoda kirándulásokat szoktak tenni az éjjeli erdőben... Milyen nagyokat szoktak beszélgetni...
Zalán és Amália. A két próba között (Március 27. )
Az asszony erre a napra valami egész különös dolgot talált ki. Azt akarta látni, hogy mennyire bízik meg egymásban a két fiatal.
Bejöttek a kisajtón, levetkőztek a kisszobában, és követték az asszonyt, aki egy nem túl nagy szobába vezette őket. A közepén két darab, a földtől kb. 40 cm magas mécsestartó állt, rajtuk égő mécsessel. A lánynak úgy kellett terpeszben (félig) guggolnia, hogy a két combja pont a mécses fölött volt.
- Most pedig így maradsz itt. Ha felállsz, büntetést kapsz. Ha egyre lejjebb guggolsz, még jobban égetni fog a mécses, ami már, gondolom, így sem túl kellemes.
- Értem, asszonyom.
- Te pedig - szólt a fiúhoz - gyere velem.
A szoba sarkába hívta, és egy banánt adott a kezébe.
- Tisztítsd meg, aztán nyomd fel neki. Mondd meg neki, hogy ha kiesik, mindketten büntetést kaptok. Ha eltörik, miközben felnyomod neki, te kapsz büntetést. Értetted?
- Igen, asszonyom.
Ezzel az asszony kiment, és kintről figyelte az eseményeket. Látta, amint a fiú odamegy a lányhoz, és elmondja neki a feladatot. Látta a lány arcán, hogy egyre nehezebb így "állnia". Be - beremegett a lába is az izmai fájdalmától. A fiú megpróbálta feldugni neki, de először nem ment. Ekkor elkezdte kicsit masszírozni a lány pináját. Hamar nedvesedni kezdett, és akkor már gond nélkül betolta. De a neheze itt kezdődött, hiszen neki bent kellett tartania azt. Az asszony nem sokkal később bement.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.85 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cscsu50 2016. 12. 30. péntek 09:02
nagyon jó
#3 papi 2015. 11. 9. hétfő 09:11
Nem rossz, tetszik
#2 genius33 2013. 01. 18. péntek 11:30
Ez egész jó lett.
#1 Törté-Net 2008. 06. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?