A+ A-

Hosszú éjszakám

Azt sem tudom, hol kezdjem, mert hosszú éjszaka volt az aznap este. Artúrral jártam, nagyon szerettem őt. Egy egyszerű sétával indult az egész dolog. A parkban jártunk, mikor Artúr szenvedélyesen megcsókolt, és átkarolt. Éreztem a ruhánkon keresztül, hogy hevesen dobog a szíve. Az enyém is egyre gyorsabban dobogott... Mikor föleszméltem, a két keze a fenekemen volt, és a combom belső felé kanyarodott, én meg akaratlanul az ő fenekét gyűrtem. Szótlanul karon fogott, és beszaladtunk a házukba, ami nem volt messze, csak olyan 100 méterre a parktól.
Miután kinyitotta az ajtót félig, megint átkarolt, és egyre vadabbul csókolt, én mg szinte belöktem őt az ajtójukon. Ő épp a díványszélére esett, jó hogy nem esett baja. Rávetettem magam, nem törődtem semmi mással, csak azzal, hogy nemsokára az övé leszek. Mivel ő volta z első fiú, akivel szexre készültünk, visszahúzódtam, miután letéptem a kabátját és az ingjét. Ott állt mögöttem meztelen felsőtesttel és a karomat simogatta. Éreztem a hasfalát, amely félig kemény volt, mert nem volt annyira kisportolt, de nem volt egyáltalán vézna.
Leültünk a díványukra és újabb csókolózásba kezdtünk. Egyre gyorsabban, szinte már öltük egymást a szánkkal, és gyengéden kigombolta a blúzomat, mikor a melltartómhoz érkezett, megállt és gondolkozott. Előhúztam a kezem a hátsó feléről és segíteni akartam neki, de visszautasított egy csókkal. Elégedett mosollyal teljesen hátradőltem a kanapén, és élveztem, ahogy a nyelvével csiklandozza a mellkasomat, a hasamat, minden porcikámat. Sikerült lehámozni a melltartómat rólam, és meglátta a most már szabadon lubickoló közép-méretű melleimet. Tisztára felizgatta a látvány, éreztem, hogy keményebb lett a pénisze. Ez engem is felizgatott, és a mellbimbóm is kemény lett, amit ő a szájába vett, és először gyengéden, majd a jeleimet utánozván egyre gyorsabban, vadabban masszírozott a nyelvével. Teljese elolvadtam már ettől is. Lehúzta a nadrágját, amíg én beszaladtam a szobájába, én is levettem a gatyámat, és teljesen felizgulva feküdtem a takarója alá, majd ő is megérkezett készen állva. Csak a boxer alsó volt rajta, semmi más, rajtam meg csak a bugyim...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.68 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 26. szombat 21:04
Netörődjél a fikázókkal.
#3 zsuzsika 2015. 02. 7. szombat 08:29
Borzasztóan gyenge.
#2 v-ir-a 2010. 10. 9. szombat 20:45
hát ettől a kamutól nem hiszem,h vki is ráizgult volna
#1 Törté-Net 2008. 06. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?