A+ A-

Rendőrnő

Heverek a kádban, a minap látott nőről fantáziálok és lustán verem a farkam. Jó kis nő volt. Igaz, csak egy-két pillanatra láttam, amíg felszállt a buszra, de akkor is...
Már épp kezdem jól érezni magam, mikor kopognak. Á, biztos megint valami ügynök. Eszemben sincs kinyitni. A következő kopogás, már dörömbölésnek is beillik, s hozzá egy rekedt hang szól: Rendőrség...
Mi a franc? Kikiáltok: mindjárt. Kimászok a kádból, magamra tekerem a törölközőt. Legalább eltakar, ha az álló farkam nem is leplezi.
Ajtót nyitok, akkora gorilla áll az ajtóban, szinte betojok. És alig veszem észre a társát, aki előtte áll. És a kidudorodó törölközőt bámulja. A faszom, ami a pasi láttán kókadásnak indult, most új erőre kap. Fehér ingben, kék szoknyában, ott áll a nő, akiről az előbb fantáziáltam. De észhez térni sincs időm, már hallom is.
- Igazolja magát!
Előkotrom a tárcámat, szedem kifelé, személyi, lakcímkártya... átadom, közben alaposan szemrevételezem a nőt. Nincs mitől tartanom, a rendőrségtől, hát miért ne?
Tényleg jó kis nő...
Nem túl magas, a magas sarkúban sincs 160, hosszú, hullámos barna haj, vakító zöld szemek, a bőre meg a fehér blúz mellett is világít. A lába szép, biztos jó segge van, de azt nem látom. Melle nem lehet túl nagy, de sokat takar az egyenruha. A keze apró, a szája csodás. Közben végeznek az iratokkal, újabb kérdés:
- Bérlő, vagy tulajdonos?
- Tulajdonos.
- Tudja most igazolni?
- Tudom - felelem, és közben nagy szemeket meresztek.
Most megszólal a gorilla. Hogy bejelentést kaptak, miszerint (röhögök) illetéktelen lakásfoglalók vettek birtokba néhány lakást a környéken. A nő szeme szikrázik, úgy tűnik ezt nem akarta elmondani. Közben elindulok a szobába, a nő jön mögöttem. Előszedem a megfelelő dossziét, leülök a kanapéra, és kikeresem az adásvételit, meg a válóperes vagyonmegosztó határozatot. A nő szorosan elém áll, harisnyás lába az enyémhez ér. Amíg olvassa az iratokat, picit hintáztatja magát, amitől a lábaink összedörzsölődnek. A faszom meg megint ágaskodik. Felnéz a papírokból, szemében hihetetlen vadság csillan, de csak egy pillanatra. Aztán az ölemre néz, mintha halvány, gúnyos mosoly jelenne meg a szája sarkán, visszaadja a papírjaimat, megköszöni, elnézést kér a zavarásért, és kifelé indul. Elköszönünk, megkönnyebbülten zárom az ajtót. Másznék vissza a kádba, amikor újra kopognak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.24 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 03. 5. szerda 09:05
Nem rossz.
#6 papi 2014. 01. 18. szombat 06:16
Furcsa.
#5 tiborg 2010. 07. 30. péntek 04:32
Levegot fujni a punciba nagyon hulye, veszelyes otlet!!! Igen konnyen (meh)emboliat okzhat.Nagyon kerek mindenkit nehogy kiprobalja ezt az agyalagyult modszert!!!
A tortenet kulonben OK liderc alom.
#4 *** 2008. 06. 19. csütörtök 20:25
Nem rossz ez!
#3 fiest 2008. 06. 18. szerda 14:15
kicsit összecsapottnak tünik! de nem rossz4 jöhet a folytatás!
#2 z1 2008. 06. 17. kedd 11:10
Azért az elég mókás, hogy a ronggyal betömött, sállal bekötött szájával smárol.
#1 Törté-Net 2008. 06. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?