A+ A-

Főiskolás lányok 13. rész - Barátok közt

Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2008. május
Szerdán mindhárman Julie kocsijával mentünk. Julie kegyetlenül jól nézett ki a szűk kis bőrszoknyájában. Volt rajta egy feszes blúz, de melltartó már nem. Az is nyilvánvaló volt, hogy nem visel bugyit. Csupasz lábán magassarkú cipő díszelgett, s az egész csaj sugározta magából az erotikát.
Mivel Julie vezetett, April és én a hátsó ülésen ültünk. April még Julie-nál is ribancosabb ruhát viselt. A melleit csak egy bőrből készült melltartó fedte, farmerdzsekije mellette hevert az ülésen. Könnyű, áttetsző vászonnadrág volt rajta, ki lehetett venni alatta a tangáját. Ő is ugyanúgy be volt zsongva, mint Julie.
Mielőtt Lorelei lakására értünk volna, megtapasztalhattam, hogy April mennyire be van indulva. Tapizni és csókolni is kezdtük egymást a hátsó ülésen. Kibontottam a melltartója elejét, hogy hozzáférhessek finoman meredező bimbóihoz, a csaj pedig rögtön kinyitotta a sliccemet, és kemény kézzel verni kezdte a farkamat. Segített lejjebb tolni a nadrágját és elhúzni a tangáját az útból, aztán két ujjamat betoltam a forró kis puncijába.
- Most még nem élvezhettek el - mondta Julie az első ülésről. - Vissza kell fognunk magunkat, amíg a szüzikéhez nem érünk.
- Csak bemelegítünk - mondta April, és lassan az ölembe emelte az egyik lábát. Lecsúsztam a kocsi padlójára, be a lány lábai közé, ő meg rámült, az ágyékához illesztette a farkamat, és ráereszkedett.
- Vigyázz, ne élvezz el - suttogta April. - Most csak jól fel akarlak izgatni. Szólj, ha élvezni készülsz, és kihúzzuk, hogy jusson belőle Lorelei-nak.
Még egyik csaj sem találkozott Lorelei-al, de nagyon szívesen velem tartottak ma este. Mondtam nekik, hogy ő a legizgatóbb csaj a világon. Ettől April és Julie is beindult.
April lassan mozogni kezdett rajtam, a farkam ki-be csúszkált benne.
- Ez nagyon jó - nyöszörgött. - Remélem, hamar odaérünk...
Piros lámpához értünk. Julie behúzta a kéziféket, hátrahajolt, és belemarkolt April fenekébe. Lejjebbhúzta April nadrágját, és a csaj izzadt popsijába tolta a nyelvét. April kissé felemelte magát, hogy Julie jobban odaférhessen. Julie nyaldosni is kezdte April fenekét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.17 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Pavlov 2017. 05. 6. szombat 14:18
https://www.smashwords.com/books/view/722375 a teljes Főiskolás lányok!
#5 Pavlov 2010. 03. 3. szerda 10:23
Örülök, hogy tetszik. Blogomon további remek anyagok: http://pavlovurasag.blogspot.com/
#4 sztbali 2009. 05. 18. hétfő 10:31
Ígí a vége felé zavaros, de egész jó.
#3 Pavlov 2008. 06. 18. szerda 18:22
Az a fő, hogy bejön.
#2 fiest 2008. 06. 18. szerda 14:43
az első 2/3 ada jó de a vége össze csapott!az uj fiu és az uj csaj mit, hogy ,kivel? szoval ebből még egyet ki lehetett volna hozni! de nekem bejön!
#1 Törté-Net 2008. 06. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?