A+ A-

My sex story 4. rész

A nap magasan az égen árválkodott, beragyogva az egész tájat. Annával a tó partján sütettük magunkat. Ez volt az utolsó napunk, mielőtt hazaindultunk volna, ezért ki akartuk élvezni minden egyes percét. A többiek még aludtak, így csak ketten voltunk.
Én és az ő gyönyörű teste. Egyszerűen megbabonázott vele. Apró bikini volt rajta, mely alig takart valamit, így a fantáziámat nem hagyta hidegen. Jól elvoltunk a hétvégén, de a szex valahogy nem jött össze. Pedig mindent megtettem az érdekében. Mindent, amit csak lehetett.
És most eljött az utolsó nap, ezért tudtam, hogy most, vagy soha. Ő csak feküdt mellettem, sütette magát, míg én benne gyönyörködtem. A bőre szép barna volt, csillogott a napfényben. Felkönyököltem, és úgy néztem. Ő persze a szeme sarkából egyből észrevette. Felült mellém, nem szólt semmit, majd egyszerűen levetette a bikini felsőjét. Közepes nagyságú, formás mellei voltak. Egyszerűen ennivalóak. És én máris megéheztem.
- Kérhetek egy szívességet? -kacér mosollyal nézett rám, majd feküdt vissza.
- Persze -egy kissé elkalandoztam.
- Bekennél napolajjal?
A válasz egy határozott igen volt. Nyomtam egy keveset a flakonból a tenyerembe, majd gyengéden kezdtem a testébe masszírozni. A vállaival kezdtem, majd egyre lejjebb haladtam. Nem akartam elkapkodni. Szép finoman haladtam lefelé. Érezni akartam a melleit, ahogy végigsiklok rajtuk. Az érintésük nem hagyott hidegen. A testem reagálni kezdett, a szívverésem szaporábbá vált. Felnéztem rá, a szemei behunyva voltak. Az arca békés. Az egész teste ellazult. A kezem szép finoman becézgette a melleit, a mellbimbói meredten bámultak az ég felé. Egyszerűen hibátlan volt a teste. És én nem bírtam betelni vele. Elfogott a vágy, minden porcikám beleremegett, és szép lassan indultam tovább. A hasa feszes volt. A bőre szinte selymes.
Gyengéden simogattam, miközben csak egy dolgon járt az agyam. A tanga a puncijára feszült, szemmel jól kilehetett venni a vonalát. Ahogy elértem a hasa alját egyre nagyobb vágyat éreztem rá, hogy megérintsem. Minden egyes porcikám vágyott rá. Arra, hogy végigsimítsam. Ismét megálltam, és felnéztem rá. A szemei még mindig csukva voltak. Nem tudtam, hogy mitévő legyek. Ez volt az a pillanat, jól tudtam. A pillanat, melyre az egész hétvégén vártam. Végignéztem a testén, a farkam kezdett merevvé válni, és jól tudtam, hogy innen már nincs visszaút.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 12. 24. csütörtök 06:42
Tetszett!
#5 A57L 2013. 12. 24. kedd 06:35
Nem rossz.
#4 papi 2013. 06. 25. kedd 09:20
Egész jó
#3 Bikmakkocska 2013. 05. 9. csütörtök 18:24
Csak szex, sztori szinte semmi, ami bíz hiányzik. Nem egy igényes munka.
#2 genius33 2012. 09. 14. péntek 07:56
Fincsi smile nagyon is. smile
#1 Törté-Net 2008. 06. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?