A bankrablók 3. rész

Szavazás átlaga: 8.17 pont (93 szavazat)
Megjelenés: 2008. június 5.
Hossz: 6 421 karakter
Elolvasva: 17 743 alkalommal
Írta: bonfilsŠ
Fordította: Pavlov (pavlov. urasag@gmail. com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e - mail - t... :>
2008. május
A vezér Kellyhez fordult.

– Oké – mondta. – Essünk neki.

Kelly kételkedve nézett rá. Mostmár tényleg meg fogja őt dugni?

Széttárta a lábát, a férfi pedig eléállt, és a puncijához illesztette a farkát. A lány felnyögött, érezte, ahogy a csöpögő makk utat tör befelé.

Aztán a férfi nagyot lökött felfelé, teljesen karóba húzta a lányt

– Áááh! – kiáltott fel Kelly.

Ebben a felajzott állapotban már ettől a mozdulattól is majdnem elélvezett. Az alacsony rabló szilárdan tartotta.

– Nesze... – nyögte a vezér, és ütemesen kefélni kezdte. – Ez jólesik? Mi?

– óóó igen... – suttogta Kelly. – Nagyon jó! Bassz meg! Jó keményen!

Érezte a faszt a remegő testében, érezte, ahogy újra meg újra beléhatol. Hihetetlen volt. A masszív szerszám minden lökése gyönyört árasztott.

A vezér szeme sugárzott a símaszk alatt. A lány érezte az arcán a férfi forró leheletét. És magukon érezte a teljes személyzet tekintetét.

Ekkor hirtelen rácsapott az erős orgazmus. Teljesen meglepte, kiáltozott a gyönyörtől, szenvedélyes kiáltásai visszhangoztak a márványfalakon:

– Áááhhh! Ááhh!

Egész teste reszketett, de közben érezte a vezér kőkemény, könyörtelenül ki – be mozgó farkát is. Ez az egész annyira helytelen volt, mégis olyan jól érezte magát. Nem is érdekelte, hogy ki látja. Sőt, akarta is, hogy lássák – ettől csak még jobban felizgult.

Kelly meztelen feneke az alacsony rabló ágyékához dörzsölődött. Még a farmeren át is érezte a férfi hosszú, kemény farkát. És pár pillanat múlva már hallotta is a férfi övcsatjának kattanását, és a sliccének kinyílását.

– Na ne – suttogta.

Az alacsony rabló elengedte a lány karját, és áttért a csípőjére. Egy laza mozdulattal az ánuszához nyomta a farkát. Kelly
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
lenül
vergődött, érezte, ahogy a fasz centinként hatol belé. Teljesen szétfeszítette. Behunyta a szemét, és megpróbált lazítani.

A lány érezte a férfiak izzadságát. A két rabló állat módjára hörgött, úgy kefélték a punciját és a seggét. Mozgásuk lassan összehangolódott, egyszerre kúrták. A lány hátraengedte a fejét, és hangosan felnyögött. Teljesen átengedte a testét a két férfinak, és a lyukaiban tomboló dákóknak.

A férfiak teljesen elvesztették a fejüket. És ő is tüzelt, ez a két durva, izmos kúrógép teljesen kikészítette. Az alacsony rabló kefélését a fenekében egyenesen kéjesnek érezte.

Ezúttal érezte, hogy el fog élvezni. A gyönyör lassan támadt rá, húsának minden idegszála bizsergett. És aztán – megkönnyebbült. Az eleven orgazmus végigszaladt a testén, minden tagjába belerángott a gyönyör.

– Jaaaj – suttogta. – Jaaaj!

Reszketett az élvezettől, a férfiak farka teljesen kitöltötte mindkét lyukát. Így érezhette magát Lady Stephanie is a kastály pincéjében, a fekete lovagok karjai között.

– Ez az! – kiáltotta az alacsony rabló. – Már jön is!

Mindkét férfi kihúzta a farlát a lányból, aki az arcába lógó hajtincsek közül azért meglátta a vezér vörös, duzzadt, kitörésre kész makkját.

– Le a padlóra! – kiáltotta a férfi, és megragadta a farkát. – Feküdj hanyatt!

Kelly szinte rárogyott a hideg márványpadlóra, és a hátára fordult. A két maszkos férfi föléállt, kesztyűs kezük a farkukat verte, makkjukból tiszta folyadékcseppek hullottak a lány meztelen mellére.

– Ez az... – pihegte Kelly.

És aztán elélveztek. Előbb az alacsony rabló kezdett spriccolni, hosszú, fehér sugarakban engedte a forró gecit a lány arcára. Aztán a vezér is felkiáltott, belőle is kitört a fehér, forró krémes láva, beterítette a lány mellét.

Kelly kinyitotta a száját. A két bankrabló nyögve, kiáltozva irányította oda a farkát, és teleélvezték az arcát. Kelly érezte a nyelvén a finom, fűszeres cseppeket, lenyalta az ajkairól, és le is nyelte, amit csak tudott. A férfiak mintha egy örökkévalóságig élveztek volna, minden csepp krémes gecit kiürítettek magukból.

És végül befejezték. Fáradtan lihegtek, farkuk lassan elpuhult. Visszacsomagolták a nadrágjukba, és bezárták a sliccüket.

– Ez igen – suttogta a vezér.

Kelly csak feküdt, élvezte, ahogy a sperma lassan hűl a bőrén.

Hallotta, hogy a magas rabló parancsokat osztogat a túszoknak, mondja nekik, hogy maradjanak nyugton, és ne használják a riasztót a következő félórában.

A verzér föléhajolt, és felsegítette.

– Most elmegyünk – mondta lágyan. – Elvisszük a pénzt, és eltűnünk.

Kelly talált a táskájában pár papírzsebkendőt, és azokkal törölgette testéről a ragadós nedvet. Aztán összeszedegette a ruháit és felöltözött.

– Ugye vigyázol a kollégáidra? – kérdezte az alacsony rabló. – Nehogy valami ostobaságot csináljanak.

Kelly végignézett a pult mögött kuporgó személyzeten. Ginával egymás szemébe néztek. A szőkeség szeme ámulatot tükrözött, de valami más is bujkált benne. Mintha... féltékenység lett volna? Igen, féltékenység, Kelly biztos volt benne. Gina – a kis romlott, ribancos Gina – szívesen részesült volna olyan kezelésben, amilyet Kelly kapott a rablóktól.

Hát nagyon izgató kaland volt, az biztos. Kelly arra gondolt, hogy Gina igazából nem vehette volna fel vele a versenyt. Kelly nagyon belefáradt, de azért nagyon jól érezte magát. Nemcsak annyiról volt szó, hogy kiélhette vad vágyait a három
b
alf
an
alf
kr
alf
ab
alf
lóval
, hanem azt is felfedezte, hogy mindez hatalmas gyönyörrel járt – nagyobbal, mint amit valaha elképzelt.

Igen, remekül érezte magát. Eddig azt hitte, hogy Gina az igazi romlott kislány, aki igazán kiélheti vágyait. De most kiderült, hogy Kellyben bújkált eddig a vad, szenvedélyes szexualitás. Sosem gondolta volna, hogy élvezni fogja, hogy három maszkos férfi jó keményen megbassza. Sőt, valójában ő csábította el őket, ő szabadította ki belőlük a vadállatot, ő vette rá őket, hogy forró, lüktető testére ürítsék krémüket.

Büszke volt. Nem félt többé sötét és furcsa vágyaitól. Ma szembenézett a démonaival, és nagyon élvezte. Akárcsak a három férfi.

– Jól vagy? – kérdezte a vezér. – Ugye szemmel tartod őket?

Kelly mostmár teljesen felöltözött, végigsimított a haján, és a rablókra mosolygott.

– Őket? – nevetett fel. – Dehogy, fiúk. Én veletek megyek!

A bankrablók felnevettek. Aztán átvezették Kellyt az előtéren, kimentek vele az ajtón a kocsijukhoz. Közben a lány végig a fenekén érezte a vezér kesztyűs kezét.

Tudta, hogy durva kalandok várnak rá.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.17 pont (93 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. október 11. 15:33
#25
Frappáns a vége.
1
v
vasas62
2023. június 8. 13:03
#24
A jótól nehéz elszakadni.
1
Pavlov
2022. augusztus 25. 08:53
#23
Köszönöm a dicsérő szavakat - és nagyon várom a Túl nagy kísértés folytatását!
1
Ez egy válasz Hevica 2022. augusztus 24. 22:14-kor írt üzenetére.
Hevica
2022. augusztus 24. 22:14
#22
Kedves Pavlov!
Ez a történet az elsők között volt, amit olvastam tőled, és nagyon tetszett. Ezután már tudatosan kerestem a kezed alól kikerült fordításokat, történeteket. Nem mind az én ízlésemnek való, de sok volt közöttük, ami végül az erotikus történetek felé sodort. Egy ilyen alkalommal futottam még bele egy másik nagyon jó író történeteibe, aki szintén publikál itt az oldalon. Ez vezetett végül ahhoz, hogy én is kipróbáljam, vajon tetszene-e másoknak, ha papírra vetném a gondolataimat. És végül itt kötöttem ki. Köszönöm az első lendületet és a sok fantasztikus történetet!
1
z
zoltan611230
2020. december 23. 01:46
#21
Jó a vége, velük ment.
1
Pavlov
2018. július 13. 16:22
#19
Olvasd el a többi, gondosan válogatott és felfrissített DP-fordításomat is! Ingyenesen letölthető: https://www.smashwords.com/books/view/876170
1
Pavlov
2017. november 18. 21:08
#18
Örülök! Ez volt a cél!
1
t
t.555
2017. november 15. 01:51
#17
Nekem is tetszett!
1
Pavlov
2016. december 8. 17:16
#16
Köszönöm szépen!
1
a
A57L
2014. május 4. 08:40
#14
Ez is jó.
1
Pavlov
2013. január 7. 22:23
#13
Köszi!
1
v-ir-a
2013. január 5. 01:39
#12
hatalmas volt, izgató,nagyon izgató....10 pont
1
Pavlov
2012. április 21. 08:41
#11
Örülök, hogy tetszett!
1
Tom Erotic
2012. április 20. 11:10
#10
jó volt mind a 3. rész
1
Pavlov
2011. május 3. 18:36
#9
Köszi-köszi!
Olvasd el az Írókonferenciát is! Most tették fel az oldalra!
1
sztbali
2011. május 2. 10:08
#8
Nagyon jó. A mestertől mindig a legjobb.
1
Pavlov
2011. január 30. 21:07
#7
A szerzővel e-mail-ben készített interjúm itt olvasható: http://pavlovurasag.blogspot.com/2011/01/interju-bonfilssel.html A bankrablókra is kitérünk benne!
1