A+ A-

Fodrásznál: kéj vagy kín?

A lány egész nap arra várt, hogy munka után végre a fodrászhoz siethessen. Valami újat akart. Felejteni a régi pasit, egy pici változtatással örömet szerezni magának. Kinézett az ablakon, és azt kívánta, hogy bárcsak ne esne a hó, amikor ő este megújulva, boldogan fog már haza felé tartani. Végre a fodrásznál! A férfi már régi ismerősként fogadta és gyakorlottan játszott a fürtjeivel. Közben a tükörben csillogó és vágyakozó szemekkel figyelte a lányt, ahogy legutóbbi szerelmi kudarcát meséli.
A lány olyan átéléssel tette ezt, hogy észre sem vette, a keblei megemelkedtek, a bimbói ki akartak törni a blúza alól. A fodrásznak nagyon uralkodni kellett magán, amikor a lány nyakáról elsimította a hajat, hogy ne leheljen csókot a füle mögé.
A lány a történettől és az újdonságtól kipirulva nézte magát a tükörben. Tetszett, amit látott. Elégedetten állt fel, rutinos mozdulattal fizetett, felvette a bundáját és már messziről lehetett hallani kopogó, tűsarkú bőrcsizmája hangját. Ritmusosan, lendületesen lépdelt, mintha egy dallamot hallott volna a fülében. Élvezte az enyhe téli szellőt. Nem zavarta, inkább izgatta, ahogy a bunda gallérja és a hosszú, leomló haja között a szél játszadozik a bőrén. Csend volt, nem járkált már senki sem az utcán. De valamiért mégis hátra nézett. Fura, de mintha lopakodást hallott volna. De nem látott senkit. Azt gondolta, hogy halucinál. Nem foglalkozott vele. Ő most azt szerette volna, ha a régi pasija, az a balfácán most látja, és leesik az álla a látványtól. Azt akarta, hogy a férfi megbánja, amiért nem becsülte meg és lecserélte valami tuningos csajra. Hirtelen mégiscsak vissza kellett, hogy térjen a lány a gondolataiból, mert valaki egyre gyorsabban követte őt. És nem tévedés, nem sietett az illető, nem egyszerű járókelő volt, valamiért őt akarta utolérni. Megijedt és sietősre vette a lépteit. Gyorsan pörgött az agya, hova is bújhatna el. Vagy inkább hívjon fel valakit? Nem, az nem jó. De meglátott egy telefonfülkét, bement és úgy tett, mintha telefonálna. Remegő hangon cseverészett egy nem létező barátnővel, amikor valaki benyitott a fülkébe, a lányt hátulról neki nyomta a készülékhez. A férfi teste hozzásimult a lányéhoz, aki félelmében megdermedt és nem tudott kiabálni. A keze először a lány combját kereste a bunda alatt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.53 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2018. 01. 16. kedd 08:33
Még éppen nem túl durva. Tetszett!
#3 Tamara 2009. 09. 20. vasárnap 10:58
Nem volt rossz. Kicsit drasztikus a nyelvezet, de lehet ide pont ez kell.
#2 Pavlov 2008. 05. 30. péntek 00:13
Érdekes, ötletes! Ilyen telefonkönyvtartó-használatra még nem is gondoltam!
#1 Törté-Net 2008. 05. 30. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?