A+ A-

A "Négyes" Vakáció 4. rész

Kirándulásunk utolsó napjára ébredtünk, mind a nappaliban aludtuk át az éjszakát. Ki a fotelban, ki a szőnyegen elnyúltunk, mint akiket agyonvertek. Kényelmesen pakolásztuk a kocsikba azt, amire eddig nem volt időnk, vagy éppen használni akartuk még. Közben ettünk, és a pici teraszon kávéztunk. Arról beszélgettünk milyen hihetetlen hétvége volt ez és, hogy megismételhetnénk valamikor. Teljesen oldottan tudtunk megbeszélni mindent, nem voltak már gátlások, sem félelmek. Beszéltünk arról is, mikor nézzük meg együtt a legfrissebb videókat és nevetgélve, boldog semmittevéssel telt a délelőtt. Ebéd után indultunk haza. Gyönyörű időben érkeztünk meg, de ez volt az év utolsó ilyen napja, beköszöntött az ősz és egészen karácsonyig nem is volt hasonló kalandunk Tomiékkal.
Hetente találkoztunk, és néha valamelyikünk lakásán, máskor pedig valamilyen szórakozóhelyen múlattuk együtt az időt, de semmi "más" nem történt. Mígnem eljött a Karácsony és a családi összejövetelek után beiktattunk egy közös hétvégét, egy wellness hotelben. Szerettünk volna ellazulni végre az egész évi robot után, és egy kiadós pihenéssel zárni az évet. Gyönyörű környezetben, egy nagyon elegáns helyet választottunk. Volt itt minden, ami az ellazuláshoz kell, és a szobáink is teljesen rendben voltak. Érkezés után lementünk a bárba és kávézás közben megbeszéltük a továbbiakat. Mindenki arra szavazott, hogy járjuk végig a hotelt és térképezzük fel a lehetőségeket. Délutánra eléggé kiismertük már magunkat a hatalmas épületben és átöltözés után lementünk kipróbálni a medencéket. A sok különböző módon kényeztető medence közül, mi egy pezsgőfürdőre szavaztunk és átadtuk magunkat a gondtalan pihenésnek.
Vacsora után ismét ide tértünk vissza, mert nem voltak annyira sokan, mint a többi helyen. Élveztük a vizet és a pezsgést. Este tíz felé teljesen kiürült a medence és csak mi négyen maradtunk. Sokat nevettünk, pezsgőt ittunk és miután kibeszéltük a szokványos dolgokat, finom erotikus játékba kezdtünk. Teljesen spontán jött a dolog, előbb csókolóztunk, majd egyre lényegre törőbben simogattuk egymást. A víz alatt átnyúltam Betti fenekéhez, és amikor visszavettem a kezem, akkor vettem csak észre, hogy Tomi meg az én páromat simogatja. Különös játék kezdett kialakulni. Miközben mindketten a saját párunkkal csókolóztunk, egymás csaját cirógattuk a víz alatt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 12. 3. szerda 08:11
Élvezetes kis sorozat.
#3 feherfabia 2014. 09. 3. szerda 05:46
9P
#2 papi 2013. 06. 29. szombat 13:20
Nagyon jó
#1 Törté-Net 2008. 05. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?