A+ A-

Különleges szexélményeim 6. rész

Szóval, miután letelt a két nap, érte mentem a Rékának. Két dolog tűnt fel, az, hogy a barátnőm feszült, meg a búcsúztatók között ott volt egy ellenszenves, tipikus degenerált bunkó kölyök. Egyből gyanús lett, el is kezdtem finoman faggatni. Először tagadott mindent, aztán vallott. A kis szemétláda a bátyja feleségének az öcs e volt, és tényleg megdugta a Rékát. Megdumálta a kis féreg. Természetesen azonnal szakítottam a csajjal. Új barátnő nem volt létfontosságú, mert néha hozzájutottam az irodába a Betti formás testéhez, meg a Juli t is látogattam. Ekkor történt, hogy megnősült az unokatestvérem. A Józsi anyja, meg az én anyám voltak testvérek. A férje, a Józsi apja tehetséges ember volt, mindenhol megbecsülték akárhol dolgozott, most meg egy vasas nagyvállalkozása volt. A Józsi az egyetemen találkozott a leendő feleségével, a szőke szexbomba Barbi val. A csaj apja is vállalkozó volt, de mint rebesgették, akadtak sötét foltok a vagyona keletkezése körül. A csaj egyébként kész főnyeremény volt, bájos arc, hosszú szőke haj, pompás alak, közepes méretű mellek, formás szexi fenék, és ráadásul egész normális volt, és egyáltalán nem hajlamos a kurválkodásra, az apai nagyanyára ütött, az volt ilyen mint mondták. A Józsi egyébként nagyon normális srác volt, kis gyerekként sokat játszottunk együtt, ráadásul nagyjából egy idősek is voltunk. A Józsi nővére volt az Ági, három évvel volt idősebb tőlünk, csinos barna hajú csaj. Az ő puncija volt, amit életemben először láttam, amikor tizenkét éves korunkban meglestük Józsival a fürdő nővérét.
Fazonra volt igazítva a szőr, nagyon izgató volt. De egyébként meg nem kedveltem az Ágit, beképzelt csaj volt, és mindig a rosszfiúkra bukott. Ezért is lepett meg mindenkit, amikor a normális jófiú tanár sráchoz, Gáborhoz ment hozzá. Akkor már volt egy négyéves kisfiuk. A Barbi családja kitalálta, hogy az esküvő előtt kéne egy elő lagzi, amolyan ismerkedési est, hogy a tényleges esküvőn már kialakult társaságok legyenek. Kibérelte a két család a nagyváros egyik éttermét mind a két alkalomra. Én is kiöltöztem a nagy eseményre, az ismerkedési estre. Fel is tűnt rögtön, hogy a menyasszony családjában sok az arához hasonló jó szőke csaj. De mielőtt szemügyre vehettem volna a felhozatalt, az örömanya kötötte le a figyelmemet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.53 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2016. 01. 27. szerda 05:37
Nem rossz.
#5 genius33 2013. 01. 2. szerda 07:17
Nekem bejött ez is smile
#4 tiborg 2012. 05. 4. péntek 09:05
Ez eddig erdekes volt.(A vege kicsit elnagyolt,elsietett)Remelem a folytatas tobb gonddal keszult!!!
#3 sboy 2008. 05. 21. szerda 13:14
Szia Ati,látom,neked tetszett:) Gondolom olvastad az előző részeket is,azért hősünkel elég sok érdekes dologog történt.Így egy szép lezárást kapott a történet folyam.És boldogan éltek amíg meg nem haltak.Viszont további történetek még lesznek,csak már nem az eddigi lesz a főhős,csak mesélőként jelenik meg.Ugyanis egy antik naplóból idéz majd egy 1800 as évekbeli matróz élményei lesznek a középpontban.A stílus az eddigi történeteket fogja követni.
#2 Ati 2008. 05. 20. kedd 17:05
Itavége fus el véle??????
#1 Törté-Net 2008. 05. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?