A+ A-

Ahogy elkezdődött

Fülledt augusztusi nap volt. A meleg estére sem csökkent, csak kóvályogtunk a lakásban. A gyerekek a TV - t nézték, nekünk ehhez sem volt kedvünk.
Feleségem, Éva egyszer csak megszólalt.
- Menjünk el valahova, nem lehet a lakásban kibírni ezt a meleget.
Egyetértettem vele. Gyorsan lezuhanyoztunk, felöltöztünk. Mindketten könnyű kis nyári ruhát vettünk fel. Éva a zöld virágmintás ruhája alá, amely olyan csodálatosan kiemeli az amúgy is remek alakját, csak egy kis bugyit vett. A gyerekeknek megmondtuk, hogy később jövünk feküdjenek le.
A folyóparti sétányon lévő zenés presszóba mentünk. Kértünk egy sört, és hallgattuk a zenét. Csak páran voltunk, a félhomályos helyiségben. Egy - két pár ült a közelünkben, a bárpultnál két kurva várta, hogy fuvara legyen.
Nem sok sikerre, mert magányos férfit nem láttam. Egyszer csak a pincér egy üveg pezsgőt hozott. Kérdőn néztünk rá, ő szó nélkül mutatott az egyik asztal felé. A félhomályban egy férfi alakja látszott, intettem neki, hogy jöjjön ide hozzánk.
Elindult. Mikor már csak pár lépésre volt vettük észre, hogy pezsgős barátunk nem más mint Józsi a család régi barátja. Megköszöntük az italt. Kérdésünkre elmondta, hogy egyedül van fel akart csípni valakit. Mikor minket meglátott elállt ettől.
Ez számunkra a érthető volt, mert tudtuk, hogy Józsinak nagyon tetszik a feleségem. Mikor néha - néha feljött hozzánk szemével szinte levetkőztette a könnyű kis otthonkában lévő Évát. Ha tehette "véletlenül" hozzáért a combjához, megsimogatta a haját. Mikor a vendégség végén elbúcsúzott a búcsúpuszit a szájra adta, keze miközben fogta Éva kezét hozzáért a melléhez. Én ezeket látva többször javasoltam Évának egy hármas partit. Ő erről hallani sem akart, mindig monogám volt.
Józsi odaült az asztalunkhoz, a pincér neki is hozott poharat. Ittunk a pezsgőjéből a találkozás örömére. Hamar elfogyott, kértem még egy üveggel.
Józsi formába lendült. Egymás után mesélte a vicceket. Nagyokat röhögtünk. A feleségem hasát fogta a nevetéstől. Mikor előrehajolt a ruhája mellénél előrebukott, a mellbimbójáig be lehetett látni. Józsi szeme oda - oda tévedt és elidőzött a gyönyörű halmokon.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.87 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2015. 11. 5. csütörtök 11:48
Kicsit túl tömény. Amúgy nem rossz.
#5 papi 2013. 11. 18. hétfő 11:42
Nem rossz
#4 A57L 2013. 09. 24. kedd 05:16
Egész jó.
#3 bb 2008. 07. 6. vasárnap 09:41
Nagyon jó!
#2 sfu 2008. 05. 8. csütörtök 17:59
Ez már szerepelt a mese felnőtteknek-be akkor is tetszett,marha jó hogy újra olvashatom!!!
#1 Törté-Net 2008. 05. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?