A+ A-

Szapulófa két tomporon

A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 5. része
Készült: 2003.06.29. - 2003.10.01.
1. VIDEÓFILMEK
- Nos, hogy tetszettek a filmek? - kérdezte Szilvia halvány félmosollyal, miután leültünk a nappalijában. Kora délután volt, az ablakot borító vajfehér csipkefüggönyön keresztül metszőn tűzött be a májusi Nap fénye a padlóra. A lakásban kellemesen meleg volt, a levegőben enyhe orgonaillat terjengett.
A táskámba nyúltam és elővettem a kazettákat, amiket a múlt héten adott kölcsön a barátnőm - ahogy ő mondta - tapasztalatszerzés céljából. Most hoztam vissza őket neki, s ha már itt voltam, udvariasan behívott egy kicsit beszélgetni.
- Hát, nagyon érdekesek voltak! - bólintottam sután. Nem tudtam megállni, hogy el ne vigyorodjak a kérdésén. Az asztalra tettem a négy videokazettát, amik oldalán nem szerepelt semmiféle cím, csak filccel ráfirkált sorszámok. Szilvi a hátsó polcon tartotta ezeket a filmeket, s csupán azért kaphattam meg tőle, mert bizalmas jóbarátnők vagyunk. Nincsenek titkaink egymás előtt. Van egy közös szenvedélyünk, ami intim jellegénél fogva jobban összeköt engem vele, mint bármelyik másik barátnőmmel. Erről a szenvedélyről szólnak ezek a filmek.
- Akarsz újakat elvinni?
Szilvi átnyúlt az üvegasztalka fölött és magához húzta a kazettákat. Néztem, ahogy felállva odahajol a tévészekrény alsó polcán sorakozó gyűjteményéhez és gondosan visszadugja a leghátsó sorba a dobozokat. Citromsárga, könnyű melegítőruhája megfeszült a fenekén, mielőtt letérdelt volna a tévé elé. A szám kiszáradt az izgalomtól, ahogy elnéztem formás hátsóját, mivel a filmeket idézte föl bennem. Ha nem kérdezte volna meg, én hozom szóba a témát.
- Igen. Persze!
Őszintén szólva alig vártam már, hogy megnézhessem a többit is. Barátnőm alighanem érezte rajtam a vágyat, mert rám mosolygott, pajzán kacsintással.
- És? Melyik tetszett a legjobban?
- A második. "A Tolvajlány büntetése" című. De a többi is jó volt! Lemásoltam őket magamnak, remélem nem baj!
- Nem, dehogy! Én is úgy másoltam őket Robi gyűjteményéből. - legyintett ő könnyedén.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 03. 30. vasárnap 09:36
Élvezetes jó írás.
#4 Ram Agile 2008. 11. 10. hétfő 12:55
Nem vagyok igazán jó költő, csak próbálkozom. A későbbi részekben is lesznek még versek, de nem tudom, azok mikorra készülnek el.
Talán azért nem írnak, mert kevesen olvassák. Igyekszem minden részben új ötleteket elmesélni a sorozatban és a lehető legigényesebben kidolgozni a szöveget, azért tart sokáig az újabbak megírása.
#3 Pier 2008. 11. 10. hétfő 12:04
nem tudom miért nem írnak, de nekem ez az Edit - Robert sorozat a kedvencem. Szerintem egy igazán jó munka és gratulálok hozzá, nálam 10 pont.
Tetszik a vers is bár elég egyszerű a rímelése, de találó :)
#2 Ram Agile 2008. 09. 25. csütörtök 21:29
Kissé meglepett, hogy senki nem írt véleményt ehhez a műhöz. Mit gondoltok a versről? :-)
#1 Törté-Net 2008. 05. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?