A+ A-

Átváltozás

Robinak hívnak és 15 éves voltam, amikor a szüleim elváltak, és mivel anyám egyfolytában dolgozott a nagyi nevelt fel. Mint minden nagymama ő is szeretett kényeztetni, ami nagyon jól jött, amikor zsebpénzt kértem tőle de rettenetesen tudott idegesíteni a folytonos aggódásával. Rettenetesen félt attól, hogy megfázok és például engem még akkor is kabáttal küldött a suliba, amikor a többiek már rég pólóban szaladgáltak. Az egyik télen elromlott a suli fűtése és mi három napig didereghetünk a padokban. A nagyi "hogy fel ne fázzak" rámerőltette egyik harisnyanadrágját. Borzasztóan szégyelltem magam egész nap, attól féltem, hogy a többiek megtudják és kinevetnek. Kis idő után azonban megszoktam és valamilyen furcsa érzés kapott el reggelenként, amikor felhúztam. Az is megtörtént, hogy otthon is harisnyában mászkáltam. Ilyenkor meztelenre vetkőztem, felhúztam a harisnyát, végigfeküdtem az ágyon is, elkezdtem simogatni magam. A combjaimmal kezdtem, a mellbimbóimat folytattam, és a farkammal fejeztem be. Imádtam tapintását a puha harisnyán keresztül, hogy egyre keményebb és nagyobb lesz, hogy aztán illatos spermával terítse be a combomat és hasamat.
A nyári vakációban anyám megint egyedül ment el nyaralni a főnökével és én egy hétig egyedül maradtam, mert a nagyi kapott egy beutalót egy gyógyfürdőbe. Ellátott egy sor haszontalan tanáccsal, telepakolta a hűtőt kajával és miután a szomszéd gondjaira bízott egy érzelmes és cuppanós búcsú után kiment az állomásra. Egy hét mennyország gondoltam. Kikerestem a szekrényből a kedvenc harisnyámat, egy csodálatos fekete selyemharisnyát, amit a nagyi még lány korában viselhetett, és szép emlékei fűződhettek hozzá, mert sajnálta eldobni, felvettem becsuktam a szemem és elkezdtem maszturbálni. Hirtelen valaki megfogta a lábam: - Mit csinálsz kisfiam?
Imre bácsi volt, a szomszéd, aki átjött megnézni, hogy vagyok. Megpróbáltam magamra húzni a takarót de nem engedte, tovább simogatta a combomat és mosolygott közben.
- Nagymamád tud róla, mit csinálsz a harisnyájával?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.66 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2015. 07. 9. csütörtök 21:01
Nem rossz
#3 mackó2009 2012. 11. 3. szombat 14:20
kicsit rövidre sikeredett
#2 gabo18 2008. 05. 20. kedd 13:52
Nagyon izgató, alig várom a folytatást!!!
#1 Törté-Net 2008. 04. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?