A+ A-

Karl meg én

Németből fordította Gábor néhány kiegészítéssel.
Fiús játékok.
Javasoljuk a lányoknak is a fiúk jobb megismerése érdekében.
Karllal a barátságunk már az óvodában kezdődött, mert szüleink csupán néhány házzal laktak egymástól és ezért a közvetlen baráti kapcsolat, amelynek részünknek, mint fiúknak majd férfiaknak egyik sexuális életünket meghatározó legfontosabb részleteit itt írom le.
A történet a. 20 - 25 évvel ezelőtt kezdődött éspedig 9-10 éves korunkban, a tornateremben.
Karl meg én jó barátok voltunk, kedveltük a tornaórát, a tornaeszközök közül különösen a kötelet, és a rudat a bordásfalat csak akkor, ha kellett. Ennek oka az volt, hogy a kötél, és a rúd olyan érzéseket - kéjes élvezetet - váltottak ki belőlünk, amelyeket kispöcsünk eddigi simogatása, és úgymond verése végére sem tudtunk elérni.
Ez az élvezet volt, amely okát eddig nem ismertük de nagyon szerettünk volna. Ebben segítet a biológia óra. Igaz, hogy erősen körülírva de megtudtuk, hogy a nadrágunk miért lesz fehér folyadékkal nedves A nadrágunkba olyan sűrű folyadék spriccelt ki a fütyülőnkből, amit igen élvezetesnek találtunk, ennek oka az volt, hogy a gerincünk/fenekünk, amikor a rúdon vagy a kötélen másztunk felfelé meghúzódott, és az, váltotta ki ezt a csodát.
Ez bennünket is egyre aktívabbá tett, és az eseményt Karl barátommal is megbeszéltük, őrömmel nyugtáztuk férfiasságunk kezdetét.
Az elemi iskola után együtt mentünk gimnáziumba, és a tornázást egy clubban folytattuk, a könnyűatlétikás csoportban, ahol 20 - 22 fiú volt, bejárni kétnaponként kellett.
Itt is a kötél, és a rúd volt a főszerepben, mert a fejlődő fütyülőnkből igen élvezetesen a férfi tej spriccelt ki.
Jelentős változást hozott a 12 - 13 éves korunk, mégpedig azért, mert a clubban voltak nálunk jóval időseb 20 - 22 éves fiuk is, akik nem igen ügyeltek arra, hogy fiatalabb srácok is vannak a tusolókban és a melegvíz hatására minden további nélkül igen aktívan verték ki a hímtagból a nagy sugárban kiömlő gecit. Ettől még a tusolók nem dugultak el.
Az időseb srácok természetesen bennünket is begerjesztettek, és mi is ugyan kezdetben kissé szégyenkezve de élvezettel vertük ki a péniszünket. A csoportos faszverés látása igen - igen izgalmas volt, és nem is lehetett volna a tusolást faszverés nélkül befejezni! Ezért a faszverés természetes lett és nem kellett mindennap otthon az ágyban vagy a WC védelmében férfiasodnunk. Persze gyakran voltak olyan napok, amikor a kéjes faszverés nem csak egy alkalommal volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.33 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 kicsilány 2008. 04. 25. péntek 10:31
Maga a történet nem volna rossz, de szinte élvezhetetlenné teszi a stílustalanság, és a rossz helyesírás.
#1 Törté-Net 2008. 04. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?