A+ A-

Főiskolás lányok 10. rész - Tánc után

Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2008. március-április
Elmentünk a Phixbe, ez az egyik legmenőbb belvárosi klub. Azt hittem, nem fogunk bejutni, de Lorelei oldalán simán ment minden. A kidobóember csak végigmérte, és már intett is, hogy mehetünk. Mikor elmentünk mellette, a csaj rákacsintott.
A táncparketten nagy meleg fogadott minket. Nem nagyon szeretek táncolni, de szeretem nézni a kihívóan vonagló fiatal nőket. Lorelei rögtön ott termett. Egy kissé idétlenül topogtam ide-oda, de aztán hamar belejöttem. Lorelei nagyon jól táncolt, lerúgta a cipőit és mezítláb folytatta. Le se bírtam róla venni a szemem.
A csajszi hamar elengedte magát, hozzámsimulva táncolt. Meg akartam fogni a seggét, de nevetve elhúzódott. Én meg persze követtem. Vannak olyan lányok, akik nagyon be tudnak vadulni tánc közben. Na Lorelei is ilyen volt. Szétterpesztett lábbal vonaglott, öröm volt nézni. Húsz perc után már keményen ágaskodott a farkam. A lány arcáról izzadság csorgott, átázott tőle a blúza, úgyhogy jól láttam a bimbócskáit. Az arca is kipirosodott. Tánc közben a dalokat is énekelte.
Egy óra elteltével ki is fáradtam. Ekkor Lorelei hozzámsimult, és a számba csúsztatta a nyelvét.
- Ez nagyon jó volt - hajolt a lány a fülemhez. - Hazavinnél, Mick?
- Menjünk vissza a lakásodra? - kiáltottam.
- Kérlek! Vigyél haza, kérlek!
Éreztem, hogy nagyon beindult. Azt akarta, hogy vigyem haza, vetkőztessem le, és vegyem el a szüzességét. Átkarolt, a fenekembe markolt, mint egy tüzes kis ribanc, és kihúzott a táncparkettről.
A bárnál leállt egy kicsit, és csókolgatni kezdett. Megfogtam a seggét, nem érdekelt, hogy ki látja. Szép kis látványt nyújthattunk. Az egyik kezemmel a seggét markolásztam, a másikkal a mellét, Lorelei pedig nyögdécselve tűrte.
- Vigyél haza - suttogta. - És ezúttal nem fogunk leállni.
Az ajtóhoz vezettem, és kimentünk a szabadba a motoromhoz. Mielőtt elindultunk volna, átöleltem a csajt, és a hasához nyomtam dagadó ágyékomat. Lorelei belemarkolt a farkamba és fel-le mozgatta. A blúza a mellére feszült. Elkezdtem csókolni a nyakát, aztán kigomboltam pár gombot az ingén, míg a melléhez nem értem. Lassan simogattam a melltartója mellett a bőrét, még alá is benyúltam, és megérintettem a bimbóját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.36 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Pavlov 2017. 05. 6. szombat 14:16
Tíz év után ebookban a teljes könyv! https://www.smashwords.com/books/view/722375
#3 Pavlov 2013. 07. 8. hétfő 07:08
Köszi!
#2 A57L 2013. 07. 7. vasárnap 06:00
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2008. 04. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?