A+ A-

Nővérke

Iszonyatosan fáj a hátam. Alig bírok mozdulni. A wc-re még kivánszorgok, de a fürdőkád már nem megy. Kirendeltek egy ápolónőt, aki naponta eljön, lemosdat, rendbe tesz. Már egy hete jár. Fekszem az ágyon. Kulcscsörgés, jön a nővérke.
Új nő, még nem járt itt. Alacsony, filigrán, barna hajú, a szeme, ahogy felém fordul, vakító zöld. Én csak nézem, ahogy bejön, leveszi a köpenyét. Alatta olyan rövid a szoknyája, szinte eltakarja az öv. Fehér blúz, fehér combfix, halványkék tűsarkú. A feneke eszméletlen, a lábai szépek, mellei édes, pici cicik...
Tesz-vesz a szobában, kimegy a fürdőbe, vizet hoz. Leteszi, háttal nekem. Ahogy lehajol, odakapom a fejem, de mire biztos lehetnék benne, mit is láttam, már fel is egyenesedik.
Odalép hozzám, felhúz ülésbe, közben a cicijét szinte a számba adja. A kezem pedig a lábához ér, valahol térd környékén.
Óvatosan megcirógatom, míg a párnával bíbelődik, a melle most már határozottan hozzám préselődik, én pedig simogatom a lábát, a combját, egyre feljebb. a mellbimbói kifeszítik blúzát.
Mielőtt elérném a simogatással a lába közét, ellép tőlem. Lehajol, hogy megvizesítse a szivacsot, most tisztán látom, és kiszáradó szájjal bámulom a punciját, ami már most nedvesen csillog.
Elkezd mosdatnia szivaccsal. Először felül, aztán a lábamat, felfelé. Amikor a szerszámomhoz ér, az már mereven ágaskodik, de úgy tesz, mintha nem venné észre, csak lemossa azt is, aztán rám szól, forduljak hasra. A fenekem jön, megtörli a vizes szivaccsal, és érzem, kicsit összenyomja, mert csorog a víz a seggemre.
Aztán azt érzem, hogy az ujjával elkezdi körkörösen dörzsölni a nyílást, ami a víztől elég csúszós lett, majd azt, hogy betolja egy ujját. Mozgatja körkörösen, egyre beljebb, aztán elkezdi ki-be, húzogatni.
A farkam majd szétrobban, ő pedig a hasam alá nyúl, hogy megemelje a fenekem. Hason fekszem mégis térdelek.
Egyik kezével a fenekem izgatja, és már két ujját nyomja belém, a másikkal megfogja a szerszámomat, és lassú mozdulatokkal fel-le húzogatja rajta a kezét.
Kezemmel épp elérem a combját. Elkezdem simogatni, egyre feljebb-feljebb.
Közelebb tolja a csípőjét, hogy elérjem a punciját. Felnyúlok bele, egy ujjal, aztán kettővel, hárommal... ujjazom a punciját, miközben ő a fenekem izgatja, és a farkam veri.
Aztán elhúzódik.
Hmmm...?
Hátranézek, látom piros az arca. Zavartan hebeg: nem szabad, bocsánat... meg ilyenek.
Nem bírok magammal. utánanyúlok, még jó hogy ennyivel nagyobb vagyok, hiába ellenkezik, magamhoz húzom. A fájdalmat, mintha elfújták volna, alig érzem...
Főkötője hátul hosszú szalagban végződik, leszedem a fejéről, és hátrakötöm vele a kezét. megragadom a fejét, és az ölembe húzom.
Erősen kell tartanom, mindenáron el akarja húzni. Rácsapok a seggére, mire kinyitja a száját, én meg a torkáig tolom magam. Szorítom a fejét, egyik kezemmel a hajába markolva, dugom a száját. Nem is bírom sokáig, elélvezek az ajkai közt, de nem engedem el. Azt akarom, szopjon újra keményre.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.91 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2015. 11. 16. hétfő 09:36
Nem rossz.
#6 tomi19 2015. 08. 16. vasárnap 12:40
Nagyon jó
#5 feherfabia 2015. 04. 11. szombat 05:04
Egész jó!
#4 A57L 2014. 03. 5. szerda 09:17
Nem rossz.
#3 papi 2014. 01. 18. szombat 05:35
Tetszik
#2 tiborg 2011. 11. 4. péntek 06:36
Oriasi fantasztikus fantazia,de tetszett.
nincs ujabb torteneted??!
#1 Törté-Net 2008. 04. 21. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?