A+ A-

My sex story 3. rész

Bianka az a lány volt, aki mellett nem lehetett csak úgy elmenni. A közelében érezni lehetett azt az elképesztő energiát, amit sugárzott. Azok közé a nők közé tartozik, akik mindig is az eseteim voltak. Határozott, magabiztos, olyan, aki tudja, mit akar, és el is éri azt...
Január második hetében történt, hogy miért is ne, én már szabadságot kaptam. Kemény két napot így év elején. Visszagondolva persze nem bánom. Szokványos unalmas napnak tűnt. Egy hatalmas letörtséggel körítve. Mert akkor semmi sem akart összejönni. Magam alatt voltam. A legszívesebben átaludtam volna, mind a két napot, de nem így tettem. Inkább felkeltem és bementem a városba.
Egyik üzletből a másikba mentem. Csak nézelődtem, de nem vettem semmit. Ez így ment egész délelőtt, míg dél körül be nem ültem, az egyik kávézóba egy kávéra. Kicsit nevetséges is, mert nem kávézom, és utálok egyedül beülni bárhova is. Akkor mégis kedvem volt hozzá... A kávémat kevergettem és bámultam magam elé elgondolkozva, mikor ő megállt az asztalom előtt, és mosolyogva rám köszönt.
- Szia.
- Szia -kedvetlenül néztem fel rá, aztán mosolyt erőltettem az arcomra- hát te?
- Nemrég jöttem haza -mire észbe kaptam, már két puszit nyomott az arcomra, majd leült velem szemben- egyedül vagy?
- Totál egyedül. És te? -hülye kérdés, hisz láthattam, hogy egyedül jött be.
- Én is -mosolygott, majd rendelt egy kávét- mesélj! Mi van veled? Már nem is tudom, mikor találkoztunk utoljára...
- Legalább két éve... de lehet, hogy van az már három is.
- Hát igen... - ekkor megcsörrent a telefonja. Fontos hívás lehetett, mert egyből felállt és elköszönt. Ám mielőtt elrohant volna, még gyorsan felírta egy papírra a telefonszámát, és a címét, majd megígértette velem, hogy este felnézek hozzá.
Miután elrohant én magamra maradtam két csésze kávéval, meg azzal a darab papírral. Ezek után pedig már nem is volt kedvem semmihez sem. Hazamentem és egész nap csak ő járt a fejemben. Egyszerűen gyönyörű volt. Régebben sem volt rossz csaj, de most... még sokkal szebb lett. Emlékszem mikor utoljára láttam rövid barna haja volt, sokkal világosabb bőre, és vékonyabb is volt. Ám ez a pár kiló plusz egyáltalán nem állt neki rosszul. Sokkal nőiesebb lett tőle. A feneke formásabb, a mellei nagyobbak... tetszett. És végre a haját is megnövesztette.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.3 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 12. 24. csütörtök 06:00
Nagyon jó!
#5 A57L 2013. 12. 24. kedd 06:35
Nagyon jó.
#4 papi 2013. 06. 25. kedd 09:19
Nem rossz
#3 Bikmakkocska 2013. 05. 9. csütörtök 18:22
Átlagosan tömény.
#2 genius33 2012. 09. 14. péntek 07:55
Egyre jobb a sztory smile kiváncsi leszek a kövire.
#1 Törté-Net 2008. 04. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?