A+ A-

Türelmetlen volt a kedvesem

Annyira furcsa volt, először nem is tudtam: talán valami nagy baj van, vagy esetleg kapok valamit, amit most, gyorsan, rögtön akar átadni? Még soha nem fordult elő, hogy a férjem így telefonálna: a hangjában pánik, izgalom, sürgetés... és még valami, amit igazán nem is tudok beazonosítani... Csak nem lett rosszul ettől a szokatlan, korán jött melegtől?
- Azonnal gyere le, nagyon sürgős! Itt vagyok a munkahelyed előtt!
Gyorsan szóltam a főnökömnek, hogy a férjem hívott, és elszaladnék fél órára. Nem gond, éppen nyugis napunk van, és különben is, mindjárt itt az ebédidő... csak nyugodtan.
Kaptam a táskámat - sose lehet tudni alapon - és szaladtam a lépcsőhöz. A gyomromban enyhe szorítást éreztem: nem tudtam, miért kell ilyen pánikszerűen találkoznunk. A ház előtt várt, a céges kocsival - egy dobozos kisteherautóval, járó motorral. Szaladtam, hogy minél előbb odaérjek hozzá, és láttam, hogy bár nem szokása, most meredten nézi a futás közben enyhén ugrándozó melleimet. Hirtelen melegem lett. Odaértem mellé, az ablakhoz.
- Valami baj van? - kérdeztem.
Ő pedig úgy válaszolt, hogy le sem vette szemét a melleimről, aminek persze meglett a következménye: mellbimbóim, a blúzomon átégető nézésének engedelmeskedve máris feléje nyújtózkodtak.
- Nem, nincs semmi gond, csak ülj be gyorsan!
Beugrottam mellé, még szinte be sem csuktam az ajtót, már indultunk is. Már nyitottam a számat, hogy megkérjem, árulja már el, mi a fene történt, amikor rápillantottam - és elakadt a szavam. A szája szorosan összezárva, kezei görcsösen szorítják a kormányt, és ahogy lejjebb csúszott a tekintetem, attól már nem mertem megszólalni. Az elég szoros farmernadrágot is hihetetlen erővel feszítette belülről az a bizonyos gyönyörű, amit mostanában olyan ritkán használtunk.
Te jó ég - gondoltam magamban - hol járhatott? És egyáltalán hova megyünk? - és ő, mintha csak olvasott volna a gondolataimban, azt mondta:
- Nincs semmi baj, de most, azonnal akarlak... Van itt egy kis park, tudod, itt nem messze, és senki nem jár arra... ott akarlak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.35 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?