A+ A-

Ismerősök találkozása

Ágival rettenetesen befaltunk előtte. Már rendesen rajtunk volt az üzekedés kórsága, de fenemód éhesek voltunk, azért ő bedobott a sütőbe négy szál hurkát, és mivel kicsit sós is volt, borzasztó sokat ittunk rá, bort, szódát, amit. Amikor lehánytuk a ruháinkat, hogy végre akasszunk egy rendeset, röhögve néztük egymás fényesre tömött, előre dülledő hasát, noha egyikünk sem volt kövér.
Annyira tele voltam, hogy ha lenéztem, a hasamtól - mint a kövér emberek szokták - , nem láttam a farkam, igaz még nem állt fel teljesen. Ágnes a fröccsöktől elbódult, hülyén röhögcsélt, azt mondta, úgy néz ki ezzel a nagy hassal, mintha fellottyantottam volna, ez pedig csak felizzította a hangulatot. Akasztott ember házában kötelet emlegetni! Majd lesz itt fellottyantás!
Eltámogattam a heverőig, mert valami sűrű nagyon útra készült belőlem, mint ősszel a madarak. Közben még meggusztáltam kemény és rajzos kis seggét, amelynek valamikor első pillantásra rabja lettem, és amelyet csakúgy nagyon szeretek a nőkön, mint a fiús kis apró melleket, melyek izgalom hatására úgy merednek ki a ruha finom anyaga alatt, mint őzbakocska fején az agancs. Helyére tereltem, elnyekkent a heverőn, még mindig nem volt egészen magánál, de ez cseppet sem jelenti, hogy akaratát ne tudta volna nyilvánítani, bár el lehetet játszani a gondolattal, milyen volna, ha egy elázott kis tyúk lenne, aki nem képes már a maga akaratát érvényesíteni, s akit most beterelnek az ágyra, hogy lekapják a lábáról. Elnyekkent a heverőn, párat szusszant, kihívóan mustrálgatta férfiúi ékességemet, mely ráirányult, mint kisnyúlra a puskacső, de most nem játszott fejőlányt, nem markolta meg, és nem irányította lába közé a sajtárba a sugarat, ami belőle kispriccel. Túlságosan szétesett ehhez. Sarkait rutinosan belevágta a heverőbe, mint diák korunkban, seggét sokat sejtetően, de gépiesen, ahogy sebességet vált az ember, megemelte, hogy letolhassa a bugyiját. Így szokták tűzkészültségbe helyezni a veszedelmes fegyvereket. Szétnyíltak lábának ollói, én ilyenkor megbűvölten meredek rá a látványra, bebámulva a csillogó résbe, melyben a boszorkánykonyha gonosz mérgei bugyborognak. Ennek már a látványa is veszedelmes.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.6 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2015. 09. 8. kedd 06:24
Közepes!
#8 A57L 2014. 01. 31. péntek 05:37
Elég jó.
#7 papi 2013. 11. 30. szombat 13:43
Nem rossz
#6 XXIII.István 2012. 11. 27. kedd 21:09
Tiborg!

Szerinted, ha valakinek egy nap sem elég, hogy végigolvasson egy "Vadász","vidraa"....had' ne soroljam tovább....novellát, ráadásul a végére érve már nem is emlékszik az elejére, akkor hány pontot ad rá???!!! Szóval ez a válasz a (költői)kérdésedre.
#5 tiborg 2012. 11. 27. kedd 07:22
Kituno, nagymestery erotika.
Nem ertem,hogy Vadasz47 erotikaja,humora es elvezetes tortenes vitele ennyire le van ertekelve? Talan azert,mer tnem tragar?
Szerintem minden sztoryja 8+
#4 pisti47 2009. 08. 12. szerda 06:11
Nagyon jó.
#3 sihupapa 2008. 12. 3. szerda 23:28
#2 Sasha 2008. 04. 26. szombat 21:24
na azt hiszem, ha ez a minőség lenne ide a beugró, kevés történet jutna be az oldalra. 10 pont! /a többi történeted is nagyon jó!/
#1 Törté-Net 2008. 04. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?