A+ A-

Kertvárosi történet 2. rész

Fanni éjjel azon kapta magát, hogy azt álmodja, ő ül az asztalon és Dezső az ő pinusát falja. Az ujjai hevesen jártak a csiklóján, masztizott. Pedig eddig erkölcstelen és illetlen dolognak tartotta, de most mégis masztizott. Muszáj volt kielégítenie magát.
Ezután minden délután és hétvégén Dezső ablakát figyelte a távcsövön keresztül. Másnap már ismét a szeretkezésében gyönyörködhetett, de most egy 25 - 27 éves, irtó vékony, kis mellű lánnyal volt. Fanni nem bírta tovább, használni kellett az ujjait és ettől a naptól kezdve mindennap megtette. Dezsőhöz 3 nő járt felváltva, legtöbbet a nagymellű 35 év körüli szőke. Fanni tanulásának rovására ment ez az új hobbi. Matekból 2 - esre állt a korábban színötös tanuló. Családjában senki se értette, hogy lehet ez, de senkinek se volt ideje segíteni neki. Apja sokat dolgozott, a testvéreinek más dolguk volt. Magántanáron gondolkoztak, amikor Dezső egy reggeli beszélgetésen felajánlotta Konrádnak, hogy szívesen segít. Fanni teljesen zavarba jött a hír hallatára, de végül belement.
Szombat reggel Fanni átment hozzá a megbeszélt időpontban a matekcuccaival. Nagyon feszült volt. Attól félt, hogy meglát rajta valamit. Elkezdtek gyakorolni. Dezső lelkesen magyarázott, de Fanni csak félve kérdezett. A férfinak elege lett abból, hogy a lány ilyen merev.
- Mi a baj, Fanni? Mért vagy ilyen merev? - kérdezte Dezső kedvesen. Fanni nem szólalt meg. - Tudod mit, mindjárt segítünk rajtad! - És elkezdte hátulról Fanni nyakát és vállát gyengéden maszírozni. Fanni hagyta, de nem sokat oldódtak a gátlásai, iszonyú görcsös volt.
- Itt alaposabb masszás kell! Hozok egy kitűnő nyugtató olajat, te addig tedd szabaddá a hátadat! Nyugi, nem foglak megenni.
Dezső átszaladt a fürdőszobába. Fanni nem tudta mitévő legyen, de végül mégis levette a pólóját és az ágyra feküdt. Hosszú barna haja volt és mélybarna szemei. Teste halványbarna, hamvas. Pici, de annál formásabb mellei voltak, amik pont tenyérbe illettek. A popsija a sok röpi edzéstől nagyon kidolgozott, izmos volt. Egy ezüst, angyalt formáló lánc volt a nyakában. Már elmúlt 18 éves, de olyan ártatlan volt. Pár évvel fiatalabbnak nézte mindenki. Csak a szemei árulták el érettségét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.52 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 06. 23. hétfő 16:05
Jó volt, de mégfolytathattad volna.
#2 smutz 2008. 03. 31. hétfő 08:22
Na ez már jobb volt mint az első rész!
#1 Törté-Net 2008. 03. 31. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?