A+ A-

Főiskolás lányok 9. rész - A táncoló friss husika

Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov (pavlov. urasag@gmail. com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2008. február-március
Hát ha azzal megnyugtathatom Janine-t, hogy megkefélek valaki mást, meg kell tennem. És Lorelei nagyon is kívánósnak tűnt, én meg persze szerettem volna levarázsolni róla a bugyit. Egy kissé rosszul is éreztem magam, mert valójában nem érdekelt, hogy Janine kivel kefél. Ha megkívánta Rich-et, az ő dolga. Ráadásul egy kissé izgató is volt, hogy ez a fiatal kiscsaj egy ekkora ribanc. A saját kecómban csalt meg, úgyhogy merész, ezt be kell vallani. És ha ettől jobban érzi magát, hát majd megdugom Loreleit, és mind jobban érezzük majd magunkat.
Motorral mentem Loreleiért. A belvárosban lakott pár barátnőjével. Elég meglepő ruhában fogadott. Egy jó szoros bőrnadrág volt rajta, és egy mélyen kivágott blúz. A farkam már ettől is bizseregni kezdett, de ura voltam a helyzetnek. A lány arcán tökéletes smink és rúzs ragyogott, fülében jó nagy fülbevaló, a haja pedig csinosan összefogva. Úgy nézett ki, mint egy igazi motoros ribanc.
- Szia - intett. - Mindjárt kész leszek! Gyere be!
Bementem és körülnéztem. Nagy, világos lakás volt, a csaj sok lóvét kapott a gazdag szüleitől. Az egyik szobatársa átrohant az egyik szobából a másikba, csak a lábát láttam. Talán csak egy bugyi volt rajta.
Hát igen. A farkam ennek is nagyon örült. Lorelei adott egy puszit, és kiment a fürdőszobába. Én meg persze jól végigmértem a seggét abban a szűk bőrnadrágban.
Vártam ott egy pár percig, míg Lorelei készülődött. A lakást izgató parfüm illata járta be, az ablak alatt pedig bugyik száradtak. Jó kis selyemtangák, a fenékrész egy kis pánt, semmi más. Kíváncsi voltam, vajon hogy nézhet ki egy ilyen bugyi Loreleion vagy valamelyik szobatársán.
- Szia - mondta mögöttem egy lány. - Te biztos Mick vagy. - Megfordultam, és majd kibuggyant a szemem. Egy gyönyörű, izgató csaj állt előttem a falnál, kezében sörrel. - Már sokat hallottam rólad - mondta. - A nevem Kristy.
- Szia - nyögtem ki bambán. - Örülök, hogy megismertelek.
- Igen - sóhajtotta -, azt elhiszem.
A csajszi elágedetten vette tudomásul, hogy őt bámulom. Őt láttam az előbb is, amikor megjöttem, de mostmár egy farmer is volt rajta meg egy rövidujjú ing, amin át jól látszottak kemény kis mellei. Kristy végigmért, és elmosolyodott, mikor meglátta dudorodó ágyékomat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.2 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Pavlov 2017. 05. 6. szombat 14:13
A teljes könyv egyben: https://www.smashwords.com/books/view/722375
#6 papi 2014. 05. 15. csütörtök 06:36
Nem rossz
#5 Pavlov 2013. 07. 8. hétfő 07:09
Köszi smile
#4 A57L 2013. 07. 7. vasárnap 05:59
Elmegy.
#3 Pavlov 2012. 03. 6. kedd 00:18
Sajnos benne maradt...
#2 sztbali 2012. 03. 5. hétfő 19:05
Kedves Pavlov!
Van benne egy lefordítatlan rész. Csak most vettem észre.
#1 Törté-Net 2008. 03. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?