A+ A-

Szédült kalandom

Egy nem mindennapi történetet szeretnék elmesélni, ami megváltoztatta az életemet.
Mi egy harmincas pár vagyunk, mindketten sportolunk valamilyen szinten, és csinos összeillő párnak mondanak minket. Férjem gyúrt egy kevés ideig, de munkája miatt amúgy is szép izmos teste van, némi kezdődő pocakossággal fűszerezve, ami kimondottan tetszik nekem. Én is figyelek magamra, elég feszes fenekem és szép melleim vannak. Rajtam is van három- négy kiló felesleg, de Gabi szerint tökéletes vagyok.
Szeretem a férjemet és megkapok tőle mindent, de amit tavaly nyáron kaptam tőle arra nem számítottam soha. Nagyon féltékeny ezért eszembe sem jutott volna soha, hogy ilyesmire hajlandó.
Ott kezdődött az egész, hogy mivel évek óta folyamatosa kért, belementem egy számomra szokatlan játékba. Mindig szerette volna videóra venni a szeretkezésünket én pedig valami számomra is ismeretlen okból rábólintottam. Amikor visszanéztük a "filmet" szégyenlősen a takaró alól leskelődtem csak, de izgatott a látvány és még néhányszor megismételtük a dolgot.
Eltelt néhány hónap az első felvétel óta de nem akartuk túlzásba vinni és még két kazettát sem vettünk tele azóta. Eljött a nyár és alig vártuk már a családi nyaralást, ahol olyan filmet sikerült összehoznunk, ami azóta is a mi kis házi videóink legbecsesebb darabja. Nem szeretném egyelőre, ha bárki láthatná ezt ezért csak kiírom magamból azt a felejthetetlen élményt.
Külföldön nyaraltunk egy baráti házaspárral Bettivel és Tomival. Teljesen más hangulatban teltek a napjaink mint itthon, talán ennek is köszönhető, hogy megtörtént ez a dolog. Már harmadik napja voltunk ott és a férjem Gabi nem közeledett hozzám, ami meglepő volt, mert Ő minden este képes lenne rá. Aznap esteledett már amikor a strandról a nyaralóba értünk. A gyerekek elfáradtak és hamar ágyba dugtuk őket, mi pedig iszogattunk még egy órát a tetőteraszon. Bettiék fiatalabbak nálunk, ők egy 22 és 26 éves pár, mi pedig 32 és 35 évesek vagyunk, de rengeteg közös témánk van és jó velük múlatni az időt. Mikor elfogyott a két üveg bor amit felvittünk, elindultunk a szobáink felé. Szinte soha nem iszom, ezért kicsit a fejembe szállt az a kevés bor is amit ittam és nagyon jókedvűen csuktuk be magunk mögött az ajtót. Arról beszéltünk, hogy szerintünk Tomiék is hasonló állapotban lehetnek és talán átjönnek még egy üveggel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.45 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 01. 14. kedd 05:05
Nagyon jó.
#3 V-Power 2008. 10. 8. szerda 09:08
Szerintem nagyon jó történet.
#2 gigi 2008. 03. 18. kedd 12:09
nem rossz
#1 Törté-Net 2008. 03. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?