A+ A-

Egy jó tanár 3. rész

Fordítás
Attól az éjszakától fogva, hogy az anyám megtöltötte a szájam a pinája nedvével kevert spermámmal, gyakran alszunk egy ágyban. Most így tudom cirógatni a kerek cicijeit és akármikor meg tudom érinteni a nedves, borotvált pináját, amikor csak akarom. Ő szintén mindkét kedvencét bármikor megtudja tenni. Engem néha úgy ébreszt fel, hogy keményen szívja a faszom, vagy simogatja a kemény rudamat. Ilyenkor azt szokta mondani nekem, hogy annyira felkeltettem a szexuális vágyait, hogy az ideje legnagyobb részében csak a baszásra gondol. Néha, ha ébren vagyok a vibrátorával basza magát. Tudja, hogy szeretem nézni, amikor ezt csinálja.
Az egyik ilyen alkalommal, amikor felébredtem, ahogy az ágy rezgett és az anyám szájában volt a faszom mi közben baszta magát a vibrátorral.
"Fiam volt egy szexi álmom és felébredtem, feléd fordultam és a faszod kemény volt. Azt akarom, hogy bassz meg engem. Gyere hátam mőgé és úgy csináld. "
"Mama most hogy felébredtem és felizgattál, úgy akarom csinálni, ahogyan te szeretnéd. "
"Tudni akarod, hogy a szexi álmom mi volt?" "Oh igen mama, szeretném, ha elmondanád. "
"Remélem nem leszel féltékeny, de amikor hazaértem és te még mindig kint voltál, akkor én basztam magamat itt az ágyon és ekkor az ajtó hirtelen kinyílt és te a barátoddal, Jamievel besétáltatok rajta. Nem tudtam semmit sem tenni. Nagyon zavartnak éreztem magamat, mindketten láthattátok, ahogy baszom magamat. Azután azt mondtad Jamie - nek, ezt a mamám sokszor csinálja. Akarod nézni őt? Oh, igen, felelt Jamie. Azután mindketten leültetek és én tovább basztam magamat. Simogattad a faszodat és levetted a nadrágodat és cirógattad a cicijeimet. Láttam Jamie faszát, amely majdnem kidöfte a shortját és azt mondtam neki, hogyha akarja a cicijeimet ö is cirógathatja. Te féltékeny vagy emiatt kicsim? " "Ah nem mama. Tudom, hogy Jamie sokat beszél a szexről és arról, hogy szeretné, ha végre egy igazi baszást élvezhetne. Elkívánom ezt neki mondani. Nagyon szeretném látni azt amikor megbasz téged. "
"Kicsim azzal, hogy te ezt elmondtad nekem, még jobban felizgattál, ha ezt még lehetséges egyáltalán fokozni. az álmom részét képezi az is, hogy a vibrátor helyett Jamie fasza van bennem. Mindketten meg voltatok egyszerre, ugyanakkor basztál meg engem te is, és ő is, ez annyíra izgató, egy - egy fasz volt mindkét lyukamban. "
"Mama egy seggbebaszást akarsz tőlem? Nem akarok fájdalmat okozni neked. "
"Fiam az apád néha megtette nekem és mindig élveztem azt, mert szörnyen növelte az orgazmusomat. "
Eszembe jutott az egyik magazinom képe, egy fickó baszott egy nőt a seggében és én gyakran nézegettem ezt a fotósorozatot. Úgy véltem akkor, hogy ez nagyon perverz, de mindig nagyon feldobott engem. Most én is megtehetem, itt van az anyám és azt akarja tőlem, hogy megtegyem vele ugyanazt. Egy remegés futott végig a testemen. A kezem elkóborolt a végbele felé, ahogy irányítottam a faszomat a hátsó lyuka irányába. Meglepödtem, hogy a nagy makkom tényleg becsuszott a szük segglyukába.
"Ahhh igen kicsim, amit érzek az jó nagyon, ezt akartam. Szereted, ha van a faszod a szük seggemben van? Most közben én is meg fogom baszni magamat és érezni tudod majd a vibrátort bennem. "
"Oooh igen mama, érezni tudom miközben én téged hátulról baszlak. Érzem a gumifaszt, ami ki - bejárkál benned. Fogadok, azt szeretnéd hogy Jamie farka legyen ott, ahol most a vibrátor van. Erre gondolkodsz, ő rá, úgye, hogy ketten baszunk téged?"
Ooohh igen Mama, mi mindketten meg tudunk baszni téged és ki tudunk tölteni téged mindkét lyukadban.
Emlékszem láttam Jamie - t, ahogy vizsgálja, nézegeti a cicijeimet, amikor itt van. Lehet, hogy legközelebb megengedem neki, hogy akkor láthassa cicijeimet.
Néhány nappal később Jamie elérte, hogy nézzen egy olyan DVD - T nálunk, amit vettem. Mi félszemmel miközben néztük azt, azt lestük, hogy a Mama mikor csatlakozik hozzánk. Ült a kedvenc foteljában a TV közelében. Ez egy nagyon meleg este volt és Jamie és én csak a rövid shortunkat viseltük. Mama sem hordott nagyon sokat magán. Csak egy felső és a egy nagyon rövid minije volt rajta.
Néhány magazin és újság feküdt a padlón és azt mondta, Jamie gyere ide, felveszem és eltávolítom az utadból. Ahogyan mélyen előre hajolt a cicijei majdnem kiestek a topjából. Láttam Jamie - t, ahogy nézte anyám mellbimbóit. Anyám felvette a magazinokat és bezárta azokat a szekrénybe, azután visszatért és lekuporodott hogy felvegye a többit. Ahogy lekuporodott a minije felcsúszott és látni engedte, hogy nincs bugyi rajta. Ahogyan összegyüjtötte a többi magazint is. a felcsúszott, rövid mini miatt látszodott a borotvált puncija, nagyajkai, amit merevn lesett Jamie. Elmozdult hogy néhány másikért nyúljon, és egy rövid pillanatig a pinája teljesen látható volt. Láttam, hogy Jamie bámulja őt és anyám ezt kiválóan látta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.27 pont (94 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 macsek2 2015. 09. 15. kedd 08:01
Ez olyan mintha úgy küldték volna be ahogy a google lefordította .
#11 A57L 2015. 07. 12. vasárnap 04:41
Ez már egy kicsivel jobb.
#10 Jutcsi 2013. 09. 28. szombat 12:52
Elèg primitívek a pàrbeszèdek,meg a tèma sem tetszik-anya -fiù.Beteg a "kapcsolatuk".
#9 Bikmakkocska 2013. 09. 28. szombat 09:58
Inkább ne folytasd. Egyre jobban, nem emberként, hanem kizárólag ösztönlényként viselkednek a szereplők.A stabil trágárság sem tesz jót a történetnek. Taszító ez a sztori.
#8 zsuzsika 2013. 07. 31. szerda 08:14
Egyre gyengébb volt.
#7 drinti 2011. 08. 8. hétfő 14:00
Nagyon gyenge.
#6 tiborg 2011. 02. 27. vasárnap 04:29
Ez elerte a nemtorodomseg csucsat! At sincs olvasvaa forditas, ami gyenge!
#5 Craig 2009. 07. 14. kedd 01:59
...Attól az éjszakától fogva, hogy az anyám megtöltötte a szájam a pinája nedvével kevert spermámmal, gyakran alszunk egy ágyban...

Na! Most akkor ezt, megfogalmaznád szebben?

Ez történetről-történetre, egyre rosszabb.
#4 sihupapa 2008. 11. 14. péntek 01:22
még mindig gagyi
#3 Ali 2008. 03. 17. hétfő 18:08
Jó ez nincs vele semmi gond.7 pont
#2 Zoy 2008. 03. 17. hétfő 12:16
A fordítás nagyon tré... maga a történt nem lenne rossz,de ez a fordítás... Kicsit át kellett volna olvasnod,mielött beküldöd,egykéthá mondatot átírnod és már jobb is lett volna...igy csak 3 pont... :-(
#1 Törté-Net 2008. 03. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?