A+ A-

Váratlan fordulat

Szakközépiskolás voltam, 17 éves. Gondtalan diákéveimet éltem, barátaimmal sokat buliztunk, sportoltunk és csajoztunk. A kollégiumban nagyon jó hangulat uralkodott, folyton ugrattuk egymást, a szex, a lányok mindennapi téma volt.
Az osztály a gyakorlati oktatásokon csoportokra bontva vett részt. A koliszobából Isti és én voltunk ugyanazon csoportba beosztva.
Isti volt a szoba egyik színfoltja. Főleg az erotikus témákban volt olvasott, mindenkiről volt valami vicces, vagy jóindulatú megjegyzése, és szerette a szemérmetlen dolgokat. Mutogatta nekünk nemi szervét, nyíltan skubizta a miénket, igaz, kicsit többet, mint minden normális tizenéves, de mi megszoktuk.
Egyik gyakorlati napon a mi csoportunk előbb végzett, így Isti és én korán értünk a kollégiumba. Ő rögtön zuhanyozni ment, én előbb elpakoltam, váltottuk egymást a tusolóban. Mikor visszaértem a szobába, ő az emeletes ágy alsó szintjén, az ágyán ült pucéran. A felette levő ágy az enyém volt, amin a cuccaim voltak. Odaléptem, hogy levegyem onnan a tiszta ruhámat, hogy felöltözhessem. Mivel már ledobtam a törölközőt a derekamról, a farkam ott lógott Isti arca előtt. Már vártam a megjegyzését, amikor hallottam is:
"Ne mutogasd itt a faszod, mert mindjárt bekapom. "
Rögtön ment a megszokott válasz - ami után soha nem történt semmi:
"Alig várom. "
Ám ekkor nagyon meglepődtem, mert éreztem, ahogy Isti megmarkolja a nemi szervemet. Hátra léptem, de ő nem engedte el, hanem kérdő tekintettel mosolygott, és tovább fogdosta. Bizseregni kezdtem, és a kíváncsiság erősebb volt az ijedtségnél. Ésszel még át tudtam gondolni, hogy a többiek kb. egy óra múlva jönnek, hagytam folyni a dolgot.
Rápillantottam Isti farkára. Keményen ágaskodott. A látványtól és a folyamatos simogatástól az enyém is teljesen megkeményedett. Ekkor Isti valóban szájába vette a farkamat, és szopni kezdett. Forró leheletétől és puha ajkaitól pillanatok alatt a csúcs közelébe jutottam. Ekkor kiengedett szájából, és herezacskómat, combomat kezdte nyalogatni. Végignyalta a péniszemet, majd újra bekapta, és hevesen szopni kezdte. Ezt már nem bírtam tovább, néhány másodperc múlva zihálva a szájába élveztem. Minden spermámat lenyelte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 11. 18. kedd 07:06
Egész jól sikerült.
#4 papi 2014. 02. 17. hétfő 06:18
Nem rossz
#3 v-ir-a 2012. 09. 2. vasárnap 22:22
érezni lehet az alá-fölérendelt szerepet....
#2 Sanyaboy90 2008. 12. 23. kedd 19:25
Nagyon jó a sztori, köszike.
#1 Törté-Net 2008. 03. 16. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?