A+ A-

Evelin

Evelin nem volt még tisztában ezzel a fiúval, akivel járt. Elhatározta, kimegy vele valahová a hegyekbe - több ilyen helye is volt -, és megpróbálja kitapasztalni, milyen természetű, mert időnként volt benne valami nagyon zavaró, és szeretett volna tisztán látni, mielőtt komolyabbra fordul a kapcsolatuk. Túl sok időt nem akart rá pazarolni. "Modern" nőnek szerette látni magát, aki nem sokat lacafacázik, szerette maga irányítani a dolgokat. Nem volt az esete az a legtöbb - fajta - férfi, aki ráveti magát a nőre, betuszkolja a lőcsét, befészkeli magát kénye kedve szerint a csaj kiszolgáltatott testére, elonanizál a csaj ágyékával a maga kedvére, aztán nagy lihegések közt kiereszti a tartály tartalmát, mint a benzines kocsi a kútnál, és mindig megmondja, mikor kerül erre sor legközelebb. Mindig arra törekedett, hogy az ő ízlése szerint menjenek a dolgok, kiindulva abból, hogy a férfinek akkor is jó, ha harapófogóval fogják meg neki, amiben persze van némi igazság, ha a teljes igazság nem is egészen ez.
Légyottjaira maximális gonddal készült, kirittyentette magát, ha valami komolyabbat akart. Frissen borotvált illatosított pinával jelent meg ezeken a találkákon, habfehér alsóneműkkel, amelyek bő, szellős formákkal bírtak. Egész megjelenésében ragaszkodott a "gyenge nő" lírai szerepéhez, valószínűleg ennek köszönhette a férfiakra gyakorolt elképesztő hatását, meg az ezzel szögesen ellenkező, szinte férfiasan gyakorlatias viselkedésnek a mindennapi dolgokban. Az volt az elve, soha nem lehet tudni, az ember lánya hol botlik bele valami elkóborolt álló faszba, ezért mindig naprakész nunával járta a földi siralomvölgy tekergős útjait, amikor nem épp két vállon fogadta kihallgatáson valamelyik felcukkolt pasiját.
Most is erre gondolt. Nyomta a gázt, füstölt az autó. A városba tartott, hogy a legújabb fickóját kipróbálja, "tesztelje", ahogy ő nevezte az ilyen eseményt. Közben a leeresztett ablaknál az enyhe tavaszi szélben, mely azzal kecsegtette, hogy valahol a hegyoldalban egy istentelenül nagy, felszabadító hatású farkalást tarthatnak kinn, érthetően és többszörös okokból is erotikus képzelgései támadtak, mint általában azoknak a nőknek, akiknek jó a tesztoszteron ellátása.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 11. 6. csütörtök 11:02
Jó.
#5 listike 2014. 08. 26. kedd 13:57
Jó volt.
#4 A57L 2014. 01. 31. péntek 05:36
Egész jó.
#3 papi 2013. 11. 30. szombat 13:42
Nagyon jó
#2 tiborg 2012. 03. 8. csütörtök 05:57
Kituno szatira ! Elveztem!!!
#1 Törté-Net 2008. 03. 15. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?