A+ A-

Egy kurtizán naplójából...

Péntek, 15. 30. Borús nap a mai. Szürke fellegek tornyosulnak az égen. Eső várható. Furcsa,,, Az emberek, mintha nem is hinnék el, hogy mivel foglalkozom, miből élek. Pedig tudják. Bizonyosan tudják. Mennyit jelent a külcsín? Miért képzelik azt, hogy egy kurva csak ordináré lehet, vagy ízléstelen? Bár talán igazuk van. Hisz, ha megkérdezné valaki tőlem, mi a foglalkozásom, én sem nevezném magam kurvának. Mondjuk nem kérdezik. Nem, mert félnek a választól. Félnek attól, hogy szembesülniük kell a valósággal. Ha mégis megkérdeznék, azt mondanám, a foglalkozásom kurtizán. A kurva, valóban olyan lealacsonyító és megalázó. Meg nem is fedné a valóságot.
Egy kurva, csupán szexuális szolgáltatást nyújt, mindig annak, aki kéri, szinte válogatás nélkül. Erre én nem lennék képes. Szimpátia nélküli szex? Naneeem... Én mindegyiket szeretem valamiért. Talán maguk a férfiak maguk sem mondanának másnak, mint szeretőnek. Hiszen egy szerető simogat, csókol, meghallgat, és mindent nyújt, amit egy jó feleség is, csak nem kér annyit. S ez így van jól. Készülni kell. Venni egy illatos fürdőt, enyhe smink, valami szexis fehérnemű.. Mindjárt itt az öt óra és érkezik László.
22. 10. Elment. László maga az érzékenység. Vele a szex nem mindig jó, mert túl sokat akar adni. Sokszor annyira igyekszik, hogy mire azt hiszi, eljött az idő, már rég el is múlt.. De nem baj. Kedvelem. Soha nem jön úgy, hogy ne lenne valami apró meglepetés nála, s ez ritkaság. Talán csak azért, mert nincs felesége, így nincs kit, elhalmozzon mindenféle csecsebecsével. Nem is értem, hogy nem kapta még el egyetlen nő sem a grabancát? Ma is... Jött, kedvesen, a szokásos félénk mosolyával. Amint ideért, egy tüneményes plüsskutyust húzott elő a kabátja zsebéből, mondván, ha épp nincs kivel, megosszam az ágyam, ne kelljen mégsem egyedül aludnom. Hát nem kedves? Pedig ismer, tudja miből élek. S persze hozta a szokásos, kedvenc cigarettámat egy karton Davidoffot is. Elmúlt negyven, de még mindig őrzi azt a fajta bájos esetlenséget, ami csak a szűz tizenévesek sajátja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.38 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 genius33 2013. 02. 16. szombat 07:18
Nem is rossz.
#3 Peti 2008. 03. 15. szombat 10:52
Nekem tetszett, szerintem megérte végig olvasni!
#2 Ati 2008. 03. 14. péntek 13:15
Hát én a cimméből jobra gondoltam,csak azért olvastam végig ,hogy talán csak az eleje ilyen gyengécske.
#1 Törté-Net 2008. 03. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?