A+ A-

Masszázs

A 68 éves nőt már húsz éve leszázalékolták. Egyedül élt kis budapesti lakásában. Néhány rokonával nem tartotta a kapcsolatot és a házban élő többi emberrel sem. A lakók magának valónak tartották, aki csak a köszönésüket viszonozza ezért nem forszírozták vele a beszélgetést. Csak egy macskája enyhítette a magányát. Bár anyagilag nem volt rá szüksége angoltanítást vállalt diákoknak. Húsz évig élt külföldön. Angolul folyékonyan beszélt. A tanítást nem azért csinálta, hogy emberekkel találkozzon. Nagyon jól érezte magát egyedül.
Az igazi ok sötét lelkében volt keresendő. A nő szadista és perverz volt. Fiatalkorában menő kurvaként bordélyházban dolgozott majd abból kiöregedvén masszőrként kereste a kenyerét. Tíz év alatt a legjobb távolkeleti masszőrök mellett dolgozva elsajátította a szexmasszázs minden csínját-bínját. Már fiatal korábban is biszexuális volt. Ahogy megöregedett leszbikus lett. Élvezettel játszotta volna különböző szadista és aberrált játékait fiatal lányokkal és nőkkel ha lett volna vállalkozó. De nem lévén más utat kellett találnia, hogy beteges fantáziáját kielégítse.
És itt jött a képbe a nyelvoktatás. Csak fiatal lányoknak és nőknek vállalt oktatást. Az árat, tekintve, hogy pénzre nem volt szüksége, alacsonyan állapította meg. Így mindig tömegével jelentkeztek tanítványok. A megfelelő alanyok kiválasztására azt a módszert választotta, hogy az első oktatást mindenkinek ingyen adta. Ez alatt alaposan szemügyre vette az új jelöltet. Amennyiben a külalakja és az arca megfelelt arra, hogy kisérletet tegyen a behálózására elvállalta az oktatást. Ha nem volt megelégedve a látvánnyal túlterheltségre hivatkozva lemondta a tanítást. Így sikerült egy szexuálisan vonzó ügyfélkört kialakítania. Már csak rákellett az áldozatait vennie, hogy részt vegyenek a fajtalankodásban. Ezt pedig a masszázstudományával érte el.
Az öregasszony mindent tudott arról ami egy nőnek kell ahhoz, hogy felizguljon. Fiatal korában rengeteg nővel szeretkezett, bőven volt tehát tapasztalata nem csak a saját testéből, hogy mi kell egy nőnek. Másrészt a szexmasszázsnál pontosan ismerte azokat a pontokat és masszírozási technikákat amelyek révén egy gyanútlan nőt is a teljes extázisba tudott juttatni. Csak arra volt szüksége, hogy rávegye az áldozatait arra, hogy a kezei alá feküdjenek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 27. vasárnap 11:39
Szóhozsemtudunkjutni a feleségemmel hogy ijenekis megtőrténnek.
#8 molnar94 2015. 01. 4. vasárnap 14:24
Ezt en is atelnem, de izgi lenne
#7 A57L 2013. 12. 20. péntek 06:00
Jó írás.
#6 sihupapa 2008. 07. 21. hétfő 22:19
#5 Cave 2008. 03. 8. szombat 14:24
A végét kicsit elkapkodtad.A férfiakkal való kapcsolat egy egész történetet érdemelne. A lehetőség adott, várjuk a folytatást.
#4 zuzu 2008. 03. 5. szerda 19:56
elég perverz :)
#3 Pavlov 2008. 03. 4. kedd 20:12
Tagolás nélkül élvezhetetlen.
#2 Sasha 2008. 03. 4. kedd 08:28
100 pont! nagyon izgi és nagyon jól megírt történet!
#1 Törté-Net 2008. 03. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?