A+ A-

Főiskolás lányok 7. rész - Megfigyelő állásponton

Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2008. február
A lányok segítettek rendet csinálni, és ágyat vetni. Igaz, hogy eddig csak panaszkodtam az órára járásról, de még egyről sem hiányoztam. Felpattantam a motoromra, és épp beértem az egyetemre. A tantárgy Pszichológia 69 volt. Szexuálpszichológia. Mindenki csak viccelődött ezzel, de persze nem az órán. A progesszornő, Magdalena remek tanár volt. A szexuálpszichológia pedig nyilvánvalóan a kedvenc tantárgya. És ezen persze csak dobott, hogy remekül nézett ki, ráadásul Lorelei is pont erre a kurzusra járt.
A tanárnő késett, de Lorelei ott volt. Az első sorban ült, és volt mellette egy üres hely. Odaültem, levettem a napszemüvegemet, és rámosolyogtam.
- Mick - mosolygott ő is. - Szia! Foglaltam neked helyet!
- Köcs, kicsi - mondtam. - Mi újság?
Már egy hete nem találkoztunk, és kíváncsi voltam, vajon mit csinált a hétvégén. Lorelei tipikusan olyan csaj volt, aki általában csendesen üldögél, de ha beindítják, igazi vadóccá változik. Már láttam pár partin, amikor eléggé felöntött a garatra, de ugyanakkor kissé naivnak is tűnt. Biztos voltam benne, hogy még szűz. Kissé tapasztalatlanul flörtölt velem. A köztünk vibráló feszültség hatására bármely más lány leszopott volna akár a többiek szeme láttára is, de Lorelei más volt. Félénken viselkedett, pedig úgy öltözködött, mint egy luxuskurva.
Ma például egy szűk fekete farmer volt rajta, magasszárú, tűsarkú csizma, és egy szűk kis póló, amin jól átlátszott a melle. Az éjszakai kalandjaim ellenére is csorgó nyállal néztem. Lorelei egy fekete bőrdzseki is volt, a haja is feketére volt festve. A csuklóján néhány ezüst karperec volt, a fülén pedig egy csomó fülbevaló. Szóval Lorelei egy dögös kis maca volt. Le sem bírtam venni róla a szemem. Csak ültem ott mellette, beszívtam a parfümje illatát, amitől máris kezdtem beindulni. Be szerettem volna nyúlni a dzsekijébe és megsimogatni a melleit.
- Nagyon jól nézel ki ma - mosolyogott a lány. - Tetszik a hajad.
Rögtön végigsimított a hajamon. Ahogy felemelte a karját, rápillanthattam a blúz alatt feszülő sima melleire. Lorelei persze nem tudta, hogy a hajam April és Julie reggeli bemutatója miatt kócos. Még csak zuhanyozni sem volt időm az óra előtt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.37 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Pavlov 2017. 05. 6. szombat 14:11
Főiskolás lányok elejétől a végéig, ingyen: https://www.smashwords.com/books/view/722375
#6 papi 2014. 05. 15. csütörtök 06:34
Nem rossz
#5 Pavlov 2013. 07. 8. hétfő 07:25
Köszi!
#4 A57L 2013. 07. 7. vasárnap 05:58
Elmegy.
#3 Pavlov 2008. 03. 2. vasárnap 23:58
Már feltöltöttem, remélem, az majd tetszeni fog.
#2 Ati 2008. 03. 2. vasárnap 22:44
Hát ez nemmolyan volt mint a többi remélem gyorsan jö a folyt.köv.
#1 Törté-Net 2008. 02. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?