A+ A-

Egy fura éjszaka Erikánál

Egy eléggé forró nyári napon történt meg ez a dolog amire egyébként sohasem számítottam volna. Erika az egyik barátnőm átjött és közölte, hogy elromlott a számítógépe de sajna rajtam kívül nem ismer mást akitől segítséget kérhetne, de ő csak este lesz otthon mert családi bevásárlásra indulnak. Nagy nehezen belementem a dologba mivel aznap este amúgy is csak itthon unatkoztam volna a tévé előtt. Este 8óra felé csörgött a telóm és hát ki más lett volna, mint Erika..? Felvettem és mondta, hogy ha akarok, már indulhatok ugyanis hazaért, de azt még közölte, hogy csak ketten leszünk, mert a szülei valamit elintéznek még aznap este a nyaralójuknál. Felkaptam egy tiszta pólót (előzőleg épp a kocsit szereltem) és elindultam.
Mikor odaértem ő pont a kapuban állt és elbúcsúzott az egyik barátnőjétől így csengetnem sem kellett csak köszöntem gyorsan, és amíg még búcsúzkodtak bementem a házba. Volt az asztalon egy üveg kóla és mivel meleg is volt meg szomjas is voltam gondoltam kiszolgálom magam, közben Erika is beért és felmentünk a szobájába. Mellesleg nem is csodálom, hogy elromlott a gép állandóan zongorázik a billentyűzeten.. Gondoltam ráérünk addig feldobok egy új rendszert mert menthetetlen volt az állapot. Azt mondta, mindjárt jön csak hoz fel pár szendvicset mert nagyon éhes lett és kérdezte kérek-e én is. Amíg ő lent volt, én csináltam egy kis helyet magamnak és arrébb pakolásztam a cuccait, reméltem nem haragszik majd meg érte, de ahogy pakolásztam egyszer csak a kezem közé akadt egy fekete tanga. Elképzeltem vajon milyen lehet rajta, hát nem kellett sokáig gondolkodnom ugyanis belépett egy pont ugyanolyanban és egy kis fehér topban szendvicsekkel a kezében. "nagyon meleg van" csak ennyit mondott aztán leült mellém és a kezembe nyomta a kaját.
Én csak ültem és néztem. Aztán megkérdezte, hogy amúgy mit keres a kezemben a tangája, persze én rögtön elkezdtem magyarázkodni, hogy csak pakoltam és ne haragudjon de ő csak rám mosolygott és adott egy puszit majd megkérdezte sokáig tart e még amíg készen lesz a gép. Mondtam neki, hogy nem és közben nem tehettem róla.. le-le pillantgattam. Tetszett neki a helyzet, hogy ennyire kíváncsi vagyok rá és hát őis tudta magáról, elég csinos csajszi és most ezzel hogy egy szál bugyiban ül mellettem kicsit zavarba hozott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.04 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 03. 27. vasárnap 11:46
Nemrossz.
#6 listike 2014. 04. 5. szombat 11:08
Nem rossz.
#5 Ram Agile 2008. 03. 2. vasárnap 19:39
Valóban rengeteg benne a logikai hiba. Mint aki még életében nem volt szűz nővel. Jobb szeretem ha a szerzőnek van némi tapasztalata is arról, amiről ír.
#4 szldro 2008. 02. 28. csütörtök 00:46
Ö nem élvezett el?? ez egoizmusra utal...1p
#3 Johny 2008. 02. 27. szerda 22:31
A háttértörténet röhej, az "akció" elég jó. 5 pont.
#2 smutz 2008. 02. 27. szerda 17:09
Hááát! Az újjaid benn voltak, még szűz maradt, majd beleélveztél és gondolom nem lett terhes! Szép álom, de azonkívül egész jó.
#1 Törté-Net 2008. 02. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?