A+ A-

Fiúszerelem 2. rész

Idegen ötlet alapján
Ősszel elkezdtem a középiskolát, és kollégiumba kerültem.
Itt a legjobb barátom Zsolti lett, egy csodaszép arcú, karcsú, gyönyörű testű fiú, a haja, meg a pelyhedző bajusza koromfekete, hatalmas, szép szeme sötétbarna, a bőre cigányosan kreol, az alakja tökéletes, ő volt a legszebb fiú, akit valaha ismertem. Az első találkozásunk úgy történt, hogy amikor megérkeztem a kollégiumba, a gondnok közölte a szobabeosztást, mondta, hogy pakoljam le a holmimat, aztán máris mehetek a raktárba az ágyneműmért. A szobaajtóra kifüggesztett névsorban megtaláltam a nevemet, a másik három név ismeretlen volt. Annak örültem, hogy négyfős szobánk lesz, lepakoltam az egyik ágy mellé, és észrevettem, hogy rajtam kívül valaki más is megjött már, mert a holmija ott volt a szobában. Lementem az alagsori raktárba, a folyosón egy srác várakozott, és a lépteim zajára kíváncsian felém fordult. Amikor megláttam, hatalmasat dobbant a szívem, mert az ismeretlen fiú szépsége annyira lenyűgözött, hogy azonnal ellenállhatatlan vonzalmat éreztem iránta.
- Szia! Kövecses István vagyok - nyújtottam a kezemet. - Te is elsős vagy?
- Aha! Csá, engem Kőszegi Zsoltnak hívnak - fogott kezet velem. A meglepetéstől elakadt a szavam, mert ezt a nevet a mi szobánk névsorában láttam. Magamban fohászkodtam, hogy ne legyen a sok diák között még egy azonos nevű, és valóban szerencsém volt, mert a fiú, kezében a terjedelmes ágynemű-kupaccal, a mi emeletünkön szállt ki a liftből, és arra indult, amerre én. A szobánkhoz érve csodálkozva nézett rám, de amikor az ajtón lévő névsorra mutattam, kedvesen elmosolyodott.
- Mi jöttünk előbb, tehát először mi választhatunk helyet magunknak - mondtam Zsoltinak odabent. - Akarsz az ágyszomszédom lenni? - kérdeztem reménykedve, és örömöm nem ismert határt, amikor Zsolti igent mondott, a szobánkban ugyanis két-két ágy volt szorosan egymás mellett, közöttük meg a tanulóasztalok. Kiderült, hogy ő Békésből érkezett, én meg Csongrádból, így aztán félig-meddig földik is voltunk. Mivel mindketten távol laktunk, csak 4-6 hetente jártunk haza, ezért hétvégeken gyakran maradtunk kettesben, mikor a többi srác hazautazott. Ilyenkor nagyokat beszélgettünk, kiderült, hogy igen sok dologban egyformán gondolkodunk, és ahogy egyre jobban megismertük egymást, hamarosan igazi, mély barátság alakult ki közöttünk.
A kollégiumban a többi sráccal is nagyon gyorsan összehaverkodtam. Az nagyon tetszett, hogy közös zuhanyozónk volt, mert így a fürdéskor feltűnés nélkül, zavartalanul nézegethettem a meztelen fiúkat, szemügyre vehettem a fütykösüket és büszkén állapítottam meg, hogy a srácok között nekem van a legnagyobb szerszámom. A zuhanyozóban nagy sikerem volt, mert mindig megcsodáltak a többiek, ha meglátták ágaskodó fütykösömet, ráadásul már az első napoktól kezdve akadtak partnerek a megszokott játékhoz, mert fürdéskor a srácoknak is felállt a farka. A haverokat is nagyon érdekelte a szex, szívesen beszálltak a buliba, a zuhanyozóban óriási közös hokizásokat rendeztünk. Sokszor a zuhanytálcában nagy tócsában állt a rengeteg geci, mert körbeálltunk, és versenyeztünk, hogy ki süti el hamarabb a faszát, vagy hogy ki tud a legtöbbször elélvezni. Lámpaoltás után meg rendszerint a mi szobánkban jöttünk össze, sokszor tízen is, letettünk egy pomóújságot a földre, zseblámpával megvilágítottuk, körbeálltuk, aztán indult a hokimeccs. Még jó, hogy a nevelőtanárok nem igazán foglalkoztak velünk, így nem buktunk le, pedig elég hangosak voltunk az elélvezéskor.
Azt észrevettem, hogy Zsolti feltűnően szégyellős volt, egyetlen játékunkban sem vett részt, látszott rajta, hogy legszívesebben egyedül is fürödne, persze ennyi fiú között ezt nem tehette meg, de a zuhanyozóban igyekezett mindig hátat fordítani nekünk, és csak a fenekét mutatta felénk, vagy a kezével eltakarta az ágyékát, fürdés után meg azonnal beburkolózott a törölközőjébe. A szobánkban az öltözködéskor soha nem mutatkozott előttünk teljesen meztelenül, az alsónadrágot is csak a takarója alatt vette le este, és a takaró alatt bújt bele reggel, és ez azért is volt furcsa, mert különben mindig meztelenül aludt. Úgy gondoltuk, azt szégyelli, hogy neki is gyakran feláll, ezért, hogy felbátorítsuk, a szobatársaim-mal szándékosan meztelenül, felmeredő fasszal mászkáltunk előtte az előtérben lévő mosdóhoz meg az öltözőszekrényünkhöz, de hiába, mert Zsolti gátlásossága ettől sem oldódott fel. Egyszer észrevettem, hogy a szeme sarkából a keményen ágaskodó farkamat lesi, ezért közvetlenül az ágya előtt kezdtem öltözködni, de erre zavartan elfordult.
Engem ez a túlzott szemérmessége nagyon zavart, mert teljesen rabul ejtett Zsolti szépsége, és szerettem volna szabadon gyönyörködni pompás testében, reménykedtem, hogy végre alaposan szemügyre vehetem a nemi szervét is, de erre alig-alig volt módom, mert csak egy-egy pillanatra láthattam a fütykösét, annyit azért észrevettem, hogy fejlett, szép, de egyébként teljesen átlagos méretű a szerszáma.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.18 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sipospista 2013. 07. 16. kedd 21:46
szuper megy a pont
#11 author04 2013. 06. 25. kedd 02:55
Kedves axelley!
Látod, most megfogtál, nyilván át kell ismételnem, amit az általános iskolában a napszakokról, meg az óráról tanultam, egyébként meg a jókívánság a fontos. Ami a "Tisztelt" jelzőt illeti: miért kéne elnézést kérned, nekem tökéletesen megfelel az "author04", mindenféle jelző nélkül. Jómagam a hivatalos levelezésben használom általános formulaként, magánlevélben csak akkor, ha valakit tényleg őszintén tisztelek, vagy ha eleve hangsúlyozni akarom a távolságtartást. Remélem, hamarosan ismét melletted lesz a párod. Üdv!
#10 axelley 2013. 06. 24. hétfő 21:51
Tisztelt author04!
Na ezért hiányzik a másik felem. Ha olvasok valamit.
Elnézést, hogy lehagytam a "Tisztelt" megnevezést. Jelezni akartam, hogy most férfival beszélsz.
Nem szeretem, de most ezt használom. A "csajom" nincs Magyarországon.
Így most én írok. Visszaolvasva vettem észre, hogy hülyeséget írtam.
De és én is kötözködöm veled, ha már feldobtad a labdát.
19:55 már az esti órákban van.
Inkább Kellemes estét kívánok neked!
Üdvözlettem: axelley
#9 author04 2013. 06. 24. hétfő 19:55
Kedves axelley!
Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, nem udvariatlanságból történt - hiszen támogató véleményedet és elmarasztaló kritikádat is mindig szívesen fogadom tőled/tőletek - de mostanában nem voltam gépközelben. Mozgalmasság: ez a rész arról a kétségbeesett (néhol szánalmas) próbálkozásokról szól, amivel főhősöm szándékozik közelebbi kapcsolatot kialakítani álmai fiújával, emiatt nyilván az ő érzelmeit tolmácsolom hangsúlyozottabban. A következő részek - ha egyáltalán megjelennek - már az egymásra találásról szólnak, a vágyak kölcsönös beteljesüléséig - emiatt nyilván "mozgalmasabbak" is, - de az epilógus keserű zárszóval fejezi be egy szerencsétlen sorsú srác történetét. Köszönöm a megjegyzésedet és a szavazatodat/szavazatotokat.
Még egyet: műszaki ember lévén elég jó barátságban vagyok a számokkal, így számomra (9+9)/2= 9, (9+9/2)/2= 6,75. Már csak a pontosság kedvéért, persze ez csak tréfa volt. Üdv kislány, és szép napot!
#8 axelley 2013. 06. 21. péntek 20:53
9+9/2=8 pont( kár hogy külön olvastuk el) Szerintem jó volt egy kicsit lehetet volna mozgalmasabb és hiányoltam, hogy csak a fő szereplő kapott most érzelmeket. A másik feleket, mintha elfelejteted volna. Mindig csak támadták valahol.
#7 author04 2013. 06. 6. csütörtök 14:30
Kedves omar!
Egy ilyen történeten legalább jót lehet szunyókálni (már ha egyáltalán van ereje az olvasónak végigásítoznia), egyébként a lapon bőven találsz - hála istennek, a szerzőknek és a szerkesztőknek - ennél sokkal jobban megírt, sokkal mozgalmasabb történeteket - lásd homo toplista -, azokon még jól fel is lehet izgulni az arra fogékonyaknak (és ez nem ám buta gúnyolódás!), abból lehet válogatni kedvedre, de ez nem az a kategória. Köszönöm és üdv!

Kedves v-ir-a!
Elismerem, és bár a történet egészének megértéséhez hiányzik a teljesen jogos szempontból kimaradt eredeti 2. és 3. rész is, a folytatás már eseménydúsabb, persze a fogadtatás nem a szerzőn múlik. Köszönöm és üdv!
#6 omar 2013. 06. 6. csütörtök 12:56
Uncsi.
#5 v-ir-a 2013. 06. 4. kedd 22:43
kicsit vontatott, de érdekes smile
#4 Rinaldo 2013. 06. 4. kedd 09:50
Nem jött be neki,hogy leszopja.
#3 author04 2013. 06. 4. kedd 09:49
Tisztelt Szerkesztőség!

Köszönöm, korrekt.

Üdv
Author04
#2 Törté-Net 2013. 06. 4. kedd 09:40
Véletlenül egy már felkerült történet került fel, kicseréltük egy új történetre, és töröltük a pontjait, hozzászólásait, elnézést az írótól és az olvasóktól is.

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
#1 Törté-Net 2013. 06. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?