A+ A-

Tanítás után

A hetedik óra után gyorsan összepakoltam könyveimet és lesiettem a földszinti folyosóra. Befordultam, majd sebesen indultam az igazgató irodája felé. Mivel meglehetősen fáradt voltam, hamar túl akartam lenni az elbeszélgetésen, amit az igazgató, Géza ma reggel kért tőlem. - Biztos megint helyettesítenem kell holnap - gondoltam morcosan, miközben rövid kopogás után beléptem az irodába.
- Jó napot, Ilona - állt fel karosszékéből mosolyogva Géza, majd az íróasztalával szemben álló bőrfotelhez kísért. Leültem, ő pedig asztalát megkerülve kényelmesen elhelyezkedett.
- Hogy van mostanában. Régen találkoztunk. - Mondta somolyogva.
- Valóban, mostanában rohangálok csak az emeletek közt. - Feleltem, miközben azon gondolkodtam, hová akarhat kilyukadni.
- Nem, túl jó az órarendje, igaz? Sajnos, nem én állítottam össze.
- Tudom, persze, nem is azért mondtam, csak.
Ekkor vettem észre, hogy Géza nem az arcomat nézi beszéd közben, hanem csillogó szemekkel a lábamat bámulja. Idegesen lábat váltottam s egy fészkelődő mozdulatal megpróbáltam lejjebb húzni szoknyám szegélyét, de a fránya ruhadarab csak nem lett hosszabb. - A csuda vigyen el, Mari - átkoztam gondolatban kolléga - és barátnőmet, aki rábeszélt, hogy megvegyem a feszes fekete miniszoknyát. Noha szinte mindig rövid szoknyát vagy ruhát hordok, de bármennyire nem látszik, mégiscsak ötvenegy éves vagyok, ez a kis "szoknyazsebkendő" meg teljesen meztelenül hagyja a combomat. Huszonöt éves lányom, Nóra meg is jegyezte, hogy minél öregebb vagyok, annál rövidebb szoknyákat hordok. De hát mit tegyek, ez a divat, és így legalább fiatalabbnak érzem magam, és némileg a tananyag iránt nem igazán lelkesedő fiúdiákokat is kordában tudom tartani - ha nem is a táblát, de legalább a lábam figyelik.
Géza ekkor felált, megkerülte asztalát s a nagy vörös bőrfotel karfájára telepedett. - Tudja, hogy nagyon csinos - kérdezte kéjesen, mikörben egy hirtelen mozdulattal végigsimított combomon. A hirtelen érintéstől összerezzentem, de géza keze töretlen haladt felfelé, egészen harisnyakötőmig, mely alig pár centivel volt szoknyám szegélye felett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.85 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 11. 4. kedd 07:43
Gyenge.
#3 genius33 2012. 10. 16. kedd 06:35
Elég tutti smile
#2 kukacponthu 2008. 10. 18. szombat 16:57
Ötven fölött 4X ! Kb fél óra alatt ! Hmmm ! Miért kell túlozni ?
#1 Törté-Net 2008. 02. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?