A+ A-

Nem tudom hogy csinálnám...

Régen láttuk egymást. Egy buli után úgy váltunk el, hogy "holnap találkozunk" Ez 5 évvel ezelőtt volt. Akkoriban sokat beszélgettünk a szexről. Neked barátod volt, én épp egyedül álló voltam. Az utolsó találkozásunkkor elég sokat ittunk. Tánc közben évődve megkérdezted: mit csinálnék veled, hogy okoznék neked örömet ha lehetőségem volna rá. Akkor nem tudtam válaszolni csak elkezdtem: Leginkább tőled függ... lehetőségem nem volt rá, hogy befejezzem. Szinte azonnal véget ért a szám, és mentünk vissza az asztaltársasághoz. Most befejezem. Talán Te is olvasod...
Leginkább tőled függ. Valószínűleg először innánk valami kellemeset. Nem feltétlenül alkoholt, hanem amihez kedvünk van. Csak, hogy ne legyen száraz a szánk. Aztán ha van hozzá kedved nézhetünk valamit, vagy ha úgy érezzük rögtön át is karolhatjuk egymást.
Megcsókolnám a nyakad, közben simogatnám a hátad. (ha megengeded, a popsidat is) aztán a nyakadról feljebb vándorolnék. Megharapdálnám a fülcimpád, megpuszilnám a szemed, orrod, szád.. Közben a hátadról a kezem valószínűleg áttévedne a tarkódra.
Ha ülünk, akkor az ölembe vennélek magam felé fordítva, vagy esetleg lefektetnélek az ölembe, közben csókolódznánk. Egyik kezem a fejed alatt, a másik felfedezőútra indul... Oldalad simítaná végig, aztán combod. Visszafele pocidon időzne el. Körül írná melledet. Igyekeznék visszatartani magam, hogy konkrétan megérintsem. /már, ha tudom: - )/ Kezem combod, s melled közt becézgetné tested.
Ha úgy érzed, hogy továbbléphetünk gondolom adnád valami jelét. Akkor óvatosan hozzáérnék melledhez, mellbimbódhoz. de mindig visszatérnék combodhoz. Már nemcsak felületesen külsejét simogatnám, hanem egyre inkább a belső felét. Egyre magasabban, közelítve puncidhoz, de megpróbálva az utolsó pillanatban visszahúzni kezem. Aztán hozzáérnék.
Nem tudom nadrágban, vagy szoknyában lennél. Ha szoknyában akkor biztos, hogy nem lenne harisnya a lábadon, és a bugyidhoz/tangádhoz érnék. csak simogatva, az anyagon keresztül próbálnám a nagyajkakat szétsimítani, és közéjük becsempészni ujjamat. Ha nadrág volna rajtad, akkor erőteljesen hozzányomnám az anyagot puncidhoz, és talán csiklódhoz is. Ha ezt durvának érzed, akkor megpróbálnálak kihámozni a naciból.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 11. 24. péntek 06:14
Érdekes. Én jobban szeretem csinálni, mint beszélni róla.
#5 vakon54 2017. 09. 9. szombat 22:53
Bambuló holvan a folytatás?
#4 A57L 2014. 02. 10. hétfő 07:29
Egész jó.
#3 papi 2013. 09. 10. kedd 05:35
Nagyon jó
#2 imreigger 2008. 02. 21. csütörtök 21:09
nagyon kedves,szuper,10pont
#1 Törté-Net 2008. 02. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?