Játék a golyókkal

Szavazás átlaga: 7.66 pont (77 szavazat)
Megjelenés: 2008. február 20.
Hossz: 51 979 karakter
Elolvasva: 41 092 alkalommal
Pornoerotikus kisregény egy mazochista férfi megmogyorózásáról
Készült: 2002.08.13. - 2003.02.23.
1. A KÉRÉS

A lány fiatal volt, karcsú és meglepően csinos, jó alakú. Ártatlanul bájos arcán kedves érdeklődés ült, mikor meglátott. Egy hosszú, térdközépig érő kék fürdőköpenyben nyitott ajtót, barna mamusszal vékony lábain, pont abban a pillanatban, ahogy becsöngettem hozzá. Nyilván az előszobában várt rám, tudva, hogy jövök. Forró nyári délután volt odakint, jól esett belépni a lakás viszonylagos hűvösébe.
– Szia! Borisz vagyok! – mosolyogtam rá, kedvesen bemutatkozva. Most találkoztunk először személyesen, miután telefonon megbeszéltük a randevút. Sosem jártam még korábban a városnak ezen a részén, de a lány eligazításának hála könnyen idetaláltam.
– Szia! Gyere, bújj be gyorsan! – invitált a nő picit türelmetlenül. Mintha nem örülne neki, hogy az ajtaja előtt ácsorgom. Nyilván szeretné elkerülni, hogy a szomszédoknak feltűnjön az érkezésem. A bérház folyosóján persze senki sem járt ebben a napszakban, és a lépcsőházban is csak egy fiatal sráccal találkoztam idejövet.
– Szonja vagyok! – mondta határozottan, miután gondosan bezárta a vastag faajtót. Udvariasan kezet ráztunk és néhány fürkész pillantással kölcsönösen felmértük egymást.
A csajnak vékony karjai, s kecsesen finom ujjai voltak. A keze és körmei láthatóan gondosan ápoltak, manikűrözöttek. Kerek arcán alig látható sminkelés nyomait fedeztem fel, a szemhéjait élénk világoskékre festette. Ez jól illett vékonyra tépett szemöldökéhez és sötétkék íriszéhez, vállig érő
h
alf
id
alf
ro
alf
alf
nszőke
hajához. A tekintetében ugyanakkor azonnal láttam, hogy a megjelenése ellenére mégsem egy ártatlan kislánnyal, hanem egy tapasztalt, hűvösen számító és céltudatos hölggyel van dolgom. Szonja egy igazi fővárosi vamp volt, aki megszokta, hogy a férfiak a lábainál hevernek. Nagyjából egy fejjel volt alacsonyabb nálam, meztelen lábai napbarnítottak, simára borotváltak.
– Kérlek vedd le a cipődet és gyere be!
Megvárta, hogy kibújjak a szandálomból, aztán előre sietett a félig besötétített nagyszobába. Zajtalanul mozgott, kecsesen végigsuhanva a folyosón, szinte súlytalan léptekkel. Öröm volt ránézni karcsú termetére, miközben utána lépdeltem a kopott fapadlón.
A helyiség bútorzata feltűnően egyszerű volt. Nem látszott rajta, hogy bárki is lakna itt. Teljesen hiányoztak belőle azok a hétköznapi tárgyak, szanaszét hagyott kisebb-nagyobb holmik, amik alapján rögtön látni lehet, van gazdája a lakásnak. Nyilván csak az ilyen randevúkhoz használja a kérót a cicababa. Odabent kellemes hűvös fogadott, köszönhetően az épület északi fekvésének és vastag falainak.
– Foglalj helyet! – mutatott Szonja a heverőre, s természetes mozdulattal megoldotta köpenye övét. Ledobta a testét takaró holmit, feltárva előttem formás idomait és szexi ruhácskáját.
Elakadó lélegzettel figyeltem, ahogy kecsesen helyet foglal az egyik nagy, puha fotelben és lazán keresztbe veti egymáson csinos lábait. Végre elmosolyodott, kivillantva hófehér fogacskáit. Dús keblei majd kibuggyantak a széles dekoltázsú, csipkés melltartóból, mely alig takart el valamit felpolcolt cickóiból. Karcsú derekán fekete selyemfűzőt viselt, legalul pedig csupán egy vékony fekete tangabugyit. Napbarnított bőre feltűnően hamvas, bársonyos és hibátlan. Nem láttam rajta anyajegyeket, sem szemölcsöket, pattanásokat vagy bármi mást. Mint egy kirakatbaba. Hűvösen elegáns, ugyanakkor érzékien vonzó és szinte tökéletes megjelenésű. Befelé jövet éreztem a testéből áradó bódító parfüm illatát, ami nyomban gerjedelmet ébresztett bennem. Összességében nagyon tetszett nekem ez a nőszemély.
– Nos Borisz, halljuk! Mit szeretnél tőlem? – érzékien mély hangon beszélt, lassan és nyugodtan. Úgy méregetett, mint vadász a zsákmányát, én pedig már alig vártam, hogy a kezei közé kapva elejtsen, gyarapítva velem a nyilván tekintélyes trófeagyűjteményét. Letelepedtem vele szemközt és rövid habozás után megszólaltam.
– Egy olyan lányt keresek, aki hajlandó lenne kikötözni engem és szépen eljátszogatna a férfiasságommal. Szeretem, ha felváltva bánnak velem gyöngéden és keményen. – kezdtem előadni a kérésemet, kissé színtelen hangon. A lány figyelmesen hallgatott, csak néha kérdezve közbe.
Vagy öt percig beszélgettünk arról, mit akarok átélni vele, kezébe adva a nemiszervemet. Azért jöttem el hozzá, hogy engedelmesen tűrjem a kéjt és fájdalmat, amit majd okozni fog a legérzékenyebb, féltett testrészeimnek. A nő első pillantásra megtetszett, s biztos voltam benne, érdemes volt eljönnöm hozzá.
Miközben beszéltem, volt egy olyan érzésem, hogy Szonja nagy szakértője a szado-mazo játékoknak, bár ez nem látszott rajta elsőre. Egy apróhírdetésben találkoztam a telefonszámával, felhívtam és megtetszett a hangja. Meg az ajánlata, amit
k
alf
ín
alf
ál
alf
t
. Én egy igazi, könyörtelen dominát kerestem, akinek egyáltalán nincsenek gátlásai, ha a kezébe kerülő engedelmes férfitest alapos megdolgozásáról van szó.
– A farkadat nem akarod, hogy meggyötörjem? Tudnék néhány izgalmas fogást alkalmazni a makkodon például! – ajánlotta huncut mosolygással, de én csak a fejemet ráztam. Az ilyen trükkök nem gerjesztenek be. Másra vagyok érzékeny.
– Nem, azt nem akarom! Azt szeretném, ha csak a heréimet gyúrogatnád meg! Finoman, épp csak annyira, hogy egy kicsit fájjon! Kedvesen, játékosan!
– Jó, rendben! Ahogy akarod! – vont vállat megértően, s nem firtatta tovább a dolgot. Neki végül is mindegy.
Mikor végre megállapodtunk az összes technikai részletet illetően a szaporítószerveimmel kapcsolatban, kifizettem a kért összeget. Mindketten felálltunk, hogy a szavakat tettekre váltsuk. A bige puha, ruganyos léptekkel ment előre, megmutatni nekem a wc-t és a fürdőszobát, majd a falnak dőlt, engem fixírozva kihívóan.
– A másik szobában van egy kényelmes vaságy. Arra foglak kikötni, hason fekve! – magyarázta csípőre tett kézzel. Az egész tartásán érződött, hogy igazi úrnővel állok szemben, aki nem tűri az ellenkezést.
– Szerintem itt vetkőzz le! A ruháid nyugodtan leteheted a fotelba! Aztán tisztálkodj meg és gyere! Igyekezz!
– Jó! – láttam rajta, hogy elégedett velem és a kívánságommal. Gondoskodni fog róla, hogy megkapjam, amit kérek tőle.
Alsónadrágra vetkőztem és kivonultam a wc-be, míg ő átment a kisebbik szobába. Kiürítettem a hólyagomat és letusoltam, majd szárazra dörgöltem a testem az odakészített törülközővel. Aztán vettem egy nagy levegőt, és az izgalomtól remegő combokkal elindultam, a torkomban dobogó szívvel keresztül a lakáson.

2. ELŐKÉSZÜLETEK

– Vetkőzz meztelenre és hasalj az ágyra! Erre a párnára! – utasított a szöszi, mikor beléptem az elfüggönyözött szobába, ahol már türelmetlenül várt engem. Gyorsan letoltam az alsónadrágomat és a fotelbe dobtam, a többi ruhám mellé. Nem voltam szégyenlős, ahogy ott álltam egy vadidegen nő előtt anyaszült meztelenül, inkább valamiféle kellemes feszültség terjedt szét a végtagjaimban. Elérkezett a nagy pillanat, amikor valóra válnak perverz elképzeléseim, és méghozzá micsoda nővel! Szonja futólag végigmért, elégedetten véve tudomásul, hogy azonnal engedelmeskedem, és mellesleg ágaskodni kezd a farkam, felkészülve az aktusra.
A vaságy mellett álló íróasztalhoz lépett, melyet különféle segédeszközök borítottak, nem figyeltem pontosan micsodák. A kezébe vett egy hosszú, fehér műanyag kötelet. Tudtam jól, ezt nekem szánja, hogy nyugton maradjak, amíg tart az erotikus játékunk.
– Te is le fogsz vetkőzni? – kérdeztem kíváncsian, miközben az ágyra térdeltem.
– Csak miután bekötöttem a szemed! – felelte a lány barátságosan.
A szivacs viszonylag kemény volt, nyilván új lehetett. Rajta a fehér lepedő közepén egy nagy, kövér párna hevert keresztben. Pontosan tisztában voltam vele, mit kell csinálnom, hát hosszában ráhasaltam, előre nyújtva karjaimat. Úgy helyezkedtem el, hogy merev péniszem előtt legyen a támaszték, s így a férfiasságom kényelmesen lóghasson lefelé. A párna pont elég magas volt ahhoz, hogy ne érjen az árbócom vége a lepedőhöz. A fenekem így szépen felmagasodott, csupaszon
k
alf
ín
alf
ál
alf
va
magát a mellém térdeplő elszánt hölgyeménynek.
A csaj egyik kezét finoman a combjaimra tette. Megcirógatott a térdhajlatomnál, hosszú körmű ujjaival végigszántva bőrömön.
– Rakd szét a lábaidat!
Halkan beszélt, mégis nagyon határozottan utasítgatva. Engedelmeskedtem a kérésének, ő pedig megragadta a bal lábamat, közvetlenül a boka fölött és fölemelve ráhurkolta a zsinór egyik végét.
– Most szépen kikötöm a lábaid és a kezed az ágy két végéhez, hogy ne tudj mozogni!
Kíváncsian pillantottam hátra, hogy figyeljem mit művel, de csak a fekete tangabugyiba bújtatott, formás popsiját láttam, amint ott térdel mellettem és a fémkerethez csomózza a kötél másik végét. Szonjának gyönyörű szép, arányosan kerek ülepe volt, napozástól frissen lebarnult és hamvas bőrű. Kedvem lett volna hátranyúlni, hogy megsimogassam ezeket a tenyérbe illő popókat, de mire megtehettem volna, már át is mászott a túloldalamra, és a jobb lábamat is rögzítette az ágyvéghez.
– Így ni! És most nyújtsd előre a kezedet! – az asztalon heverő maradék kötélért nyúlt, míg én a torkomban dobogó szívvel követtem parancsait.
– Eléred a két szélét oldalt? – lépett oda mellém, megragadva a jobb csuklómat, hogy ráhurkolja a zsinórt. Megpróbáltam, és éppen elértem a vasrudakat.
– Igen!
– Jól van! Fogd erősen őket!
Néztem, ahogy szakértő mozdulatokkal végzi a kikötözésem, többszörös csomókat használva. Érzéki ajkán apró félmosollyal dolgozott, láthatóan ő is élvezte az előjátékot. Mikor végzett, megsimogatta a karomat.
– Ez az! Szeretem a magas férfiakat, akik végig érnek az ágyamon! Főleg az ilyen szép testűeket, mint te!
– Tetszem neked? – nyeltem egy nagyot izgalmamban, miközben ő a bal karomat is rögzítette, jó erősen meghúzva a csomót, hogy belevágott a csuklómba, igaz nem túl mélyen. A kérdésemre szégyenlősen felnevetett és biccentett.
– De még mennyire! Nagyon szexi vagy! Én bírom a bátor, jóképű és érett férfiakat! Akik nem félnek rám bízni a testüket, hogy kedvemre eljátszadozhassak vele! Tudom, hogy már alig várod, hogy megszorongassam a golyóidat...! Igaz? Ezen fantáziáltál hetek óta, és most végre valóra válik!
– Igen...!
– Mindjárt nekilátunk...! Türelem! Jó, ez kész van!
Próbáltam megmozdulni, de nem igazán sikerült. Csak most tudatosult igazán bennem, hogy úgy hasalok Szonja ágyán, mint egy kiterült béka. Teljesen védtelen vagyok, kiszolgáltatva a boszorka kényének-kedvének. Mindössze arra voltam képes, hogy kicsit előre-hátra hintáztassam a törzsem a párnákon, melyek megemelték az altestemet, hogy a fruska könnyebben hozzáférhessen a nemiszervemhez. Innentől kezdve az ő kezében van az irányítás, nekem pedig tűrnöm kell, bármit is műveljen velem, perverz fantáziájától hajtva. Most már nincs visszaút.
– Szereted, ha megmogyoróznak, Borisz? – a leányzó lágy hangon, negédesen beszélt hozzám, ahogy a
k
alf
ín
alf
alf
me
alf
ster
szokott az áldozatához akció előtt.
– Aha! Igen! – állammal az ágyra támaszkodva vártam, hogy elkezdődjék a beígért játék. A spiné térült-fordult, s rövidesen egy piros csipkebugyival meg két selyemkendővel tért vissza.
– Nagyon helyes! Én is szeretek eljátszani a heregolyókkal! Úgyhogy összeillő pár vagyunk! – vallotta meg őszintén, amivel csak tovább fokozta szexuális izgalmamat. A farkam máris kőkemény volt, és még az sem zavart, hogy kezd kényelmetlenné válni a párnákon való hasalás. Remélhetőleg bírni fogom a tortúrát hasizmokkal, a genitáliáimról nem is szólva.
– Szeretem a friss húst...! Szerintem nincs izgalmasabb annál, mint amikor egy erős férfinak szépen kézbe veszi a golyóit egy gyönge kislány és jól megszorongatja őket! Van ebben valami izgalmas, ahogy a felnőtt férfi a fiatal lányra bízza magát, mint most te énrám! Rövidesen érezni fogod a finom, vékony ujjacskáimat, ahogy ügyesen elmarkolom velük a heréidet! Ugye szereted a fiatal kislányok kezébe adni a nemiszervedet?
– Igen!
– Akkor jó helyre jöttél, mert én még igen fiatal vagyok! De csöppet sem ártatlan, majd meglátod! Alaposan el fogok bánni veled! Keményen meggyúrogatom a tökeidet! Szépen megmasszírozom őket, ahogy kell...! Ez az! Emeld fel a fejed!
Az arcom elé tette a vörös bugyit és szépen összehajtogatta, kicsire.
– Ez az egyik bugyikám. Délelőtt ezt viseltem. Pont jó lesz arra, hogy betömjem vele a szádat! – azzal odatartotta elém a csábító ruhadarabot.
– Kapd be!
Örömmel vettem számba a tangát, és ízlelgettem meg a nyelvemmel, majd haraptam rá, míg ő az egyik kendőt szorosan megkötötte rajtam, hogy ne tudjam kiköpni a különleges ajándékot.
– Jól van, ügyes fiú vagy! – dícsért meg a szőke, megsimogatva a buksimat. Úgy bánt velem, mint egy nagyra nőtt gyerekkel a jóságos tanárnéni. Bár én inkább egy ápolónőre vagy doktornőre asszociáltam volna vele kapcsolatban, aki bizonyos vizsgálatokat szeretne elvégezni a genitáliáimon.
– Érzed a puncim ízét rajta? Gondolj most arra, hogy a fejed a lábam között van és a pinámat nyalogatod! Csukd be a szemed! Bekötöm, hogy ne láss semmit!
Elsötétült a világ. Csak a hangok, illatok, ízek és a tapintás maradt számomra, amivel érzékelhettem a környezetemet. A bugyi először meglehetősen száraznak tűnt, de ahogy beindult a nyálelválasztásom, fokozatosan átnedvesedett, s én elszántan harapdáltam, arra vágyva, hogy megtörténjék, amit Szonja az előbb mondott. Szívesen megnyalogattam volna a sunáját, míg el nem élvez a kis bestia.
Hetek óta készültem erre a találkozásra, azon fantáziálva, milyen lesz majd. S most türelmetlenül vártam, hogy végre alaposan megkapjam a magamét a dominámtól.

3. GYÖNGÉD VIZSGÁLATOK

Hallottam, hogy a nő mozog a szobában. Kicsit matat valamit, ezt ruhasuhogás követi, majd óvatosan felmászott az ágyra hátulról. Odatérdelt a lábaim közé. Meztelen térdei a combjaim belső oldalához nyomódtak, még jobban szétfeszítve őket, amíg a kötelek engedték.
– A melltartómat már levettem szépfiú! Gyönyörű, kerek cicijeim vannak! Kár, hogy nem fogod látni őket...! Ha azt szeretnéd, hogy a bugyimból is kibújjak, akkor mindig pontosan követned kell az utasításaimat! Jó?
Hümmögtem válaszul, többre nem lévén képes. Ő két kezével a térdhajlatomra támaszkodott, majd simogatni kezdett, egyre feljebb, csak az ujjaival, hogy éreztem gondosan nyírt körmeit a bőrömön. Jól eső érzés volt így heverni, szétvetett végtagokkal egy csinos kislány előtt,
f
alf
el
alf
alf
alf
lva
neki meztelen testemet. Szívesen leszek a rabszolgája ha ilyen kedvesen bánik velem.
– Próbáld meg elképzelni, hogy itt ülök mögötted! Rendben? Mintha kívülről néznéd!
Bólintottam, elégedetten morogva az ajánlatra. Tényleg kár, hogy nem fogom látni a csajt meztelenül, de így még izgatóbb, azt találgatni, vajon milyen lehet pucéran. Szóval egyáltalán nem esett nehezemre követni a parancsait. Eddig. A fantáziám tehát beindult, izgalmas képekben jelenítve meg számomra az ágyon zajló eseményeket. Próbáltam az ő helyébe képzelni magam, amint ott ül a combjaim közt és ügyesen dolgozni kezd rajtam.
– Nagyon szexi látványt nyújtassz így, kikötözve Borisz! – sóhajtott fel kéjesen, incselkedőn a kislány. A lábamat borító szőrzetet cirógatta, előbb a combokon, majd a lábszáramon. Aztán előre siklottak körmei, végig a fenekemen, majd egész tenyérrel végigsimított az oldalamon, fel a derekamig.
– Egészen felizgatsz te csődör, ahogy itt heversz előttem! Aahh! Milyen csábító vagy ebben a széles terpeszben, a feszesen kinyomott, formás fenekeddel! Én szeretem az ilyen formás, izmos seggű fickókat! Igen...! Ez az!
Őszinte örömömre szolgált, hogy masszírozni kezdte a hátsó felemet, először könnyedén, majd erősebben. Ujjai előre csúsztak a csípőmre, a derekamra, aztán a hátgerincemre, én pedig igyekeztem még jobban felemelni neki a testemet, elégedetten szuszogva az orromon keresztül. A tenyere meleg volt és sokat ígérő.
– Mutasd az ánuszod! Nyomd ki jobban a popsidat!
Két kézzel megragadta a farpofáimat, erősen széthúzta őket, majd ujjheggyel megnyomkodta a végbélnyílásomat és körbesimogatta az érzékeny tájékot. A záróizmaim spontán összehúzódtak határozott érintésétől.
– Formás kis lukad van, úgy látom! Élvezed igaz?
Erősen megnyomta három ujjal a herezacskó és az ánusz közti területet, amitől rögtön megkeményedett az árbócom. Aztán tenyérrel rácsapott a faromra és hirtelen elengedett. Inkább a combjaim belső oldalát kezdte simogatni, mielőtt rátért volna a lényegre. Amire vártam, amitől féltem és amit most
f
alf
el
alf
alf
alf
ltam
neki elégedett nyögdécselés közepette.
– Jól van! A lyukadat majd ki fogom tágítani később. Szépen meganálozlak egy vibrátorral és megdolgozom a prosztatádat. Azt minden férfi szereti!
Sosem dugtak még semmit a fenekembe, ezért némiképp aggódva mocorogtam, a rám váró különleges gyönyörre gondolva. Ezt ugyan nem kértem tőle, de végül is ki lehet bírni. Majd meglátjuk, milyen lesz.
– Most pedig térjünk a lényegre! Had lássam a nemiszerveid!
Szonja jobb kezével gyöngéden megfogta a herezacskómat és simogatni kezdte. Másik keze közben lágyan a péniszemre fonódott, puhán és melegen, ami ettől teljesen megkeményedett. Csodálatos volt érezni a vékonyka, finom ujjacskáit, ahogy kíváncsian matatnak a genitáliáimon, óvatosan megismerkedve velük a masszázs előtt.
– Úgy látom, a heréid szép formásak és megfelelő méretűek! Egészségesnek tűnnek így tapintásra! A farkad is elég hosszú és jó kemény! Helyes! Szeretem az ilyen jól fejlett hímivarszerveket! Ezek az érett férfitest büszkeségei!
Gyakorlott mozdulatokkal kezdte húzogatni farkamon a bőrt, föl-le, időnként markába szorítva a végét. Finoman, mintegy ingerkedve a szerszámmal, amit rövidesen keményen meg kell majd dolgoznia. Ujjacskái közben a golyóimat gyúrogatták, egészen óvatosan, beletúrva a fanszőrzetembe és ügyesen ráfonódva a hasfalamhoz tapadó, telten feszülő zacskóra.
– Jó! Úgy látom, a heréid kellően ruganyosak. Telten feszülnek a sok spermától és pont kézbe illenek! Szeretem az ilyen formás, érett heregolyókat... alaposan megmasszírozni! Tudom, hogy már alig várod, hogy szorongatni kezdjem őket, igaz? Jól van! Mindjárt el is kezdjük...! De előbb megvizsgálom a férfiasságodat!
Megszorította a péniszt és hátrahúzta, amennyire csak tudta. Fájt egy kicsit ahogy csinálta, ezért megkönnyítendő a dolgát felemeltem az ágyékomat és erősen homorítottam neki. Már amennyire képes voltam rá a párnán hasalva. Erre elengedte a golyóimat és hátrahúzva fütykösömről a bőrt, ujjaival most a nedves makkomat kezdte simogatni. Lassú, körkörös mozdulatokkal, majd éles körmeit finoman a feszülő bőrbe vájta. Ez nem igazán tetszett, de ki lehetett bírni. Aztán tovább simogatta a hegyét, kicsit gyorsabban, felfokozva az árbócomban terjedő kéjt.
– Szépen ágaskodol, úgy látom! Formás farkad van, igazi kemény szerszám! Ami csak arra vár, hogy egy csinos kislány kézbe vegye és jól megdolgozza! Ugye?
Hümmögtem egyetértésem jeléül, elképzelve a dolgozgatást. A nő nagyon ügyesen csinálta az ingerlést, lassan és határozottan, én pedig élveztem a helyzetet, minden másról megfeledkezve. Kimondottan kellemes volt így hasalni az ágyon.
– Élvezet lesz kiverni ezt a faszt! Mindkettőnk számára! Huhh! Egészen felizgultam a látványtól! Ugye nem haragszol, hogy maszturbálni fogok majd munka közben? Szeretem a szép testű férfiakat, akik bátran odaadják magukat nekem!
Elengedett, futólag megsimogatva a fenekemet, majd hátrébb húzódott az ágyon. Tetszett a szövege, amivel izgatni próbált, teljes sikerrel. Had masztizzon csak mögöttem, elvégre neki is jár némi öröm.
– Mielőtt nekilátnék a mogyorózásodnak, előbb bekenem az ágyékod egy krémmel, hogy jobban csússzon rajta a kezem!
Hallottam, hogy kinyit valami tégelyt, aztán visszazárja. Kisvártatva bekrémezett tenyerekkel dörzsölte végig az izgalomtól feszülő herezacskómat, a péniszemet, beleértve a nedves makkomat is, majd a gát és a végbélnyílás környékét. Valószínűleg vazelin lehetett, mert tényleg nagyon síkos volt. Ettől a fanszőrzetem a bőrömhöz tapadt, s az ivarszerveim végre készen álltak, hogy a tüzelő szuka szakavatott mozdulatokkal gyúrni kezdje a legérzékenyebb testrészemet.

4. MOGYORÓZÁS

– Így ni...! Kész is vagyunk! A szőrzeted most már nem fog zavarni. De legközelebb borotvált ágyékkal gyere el hozzám, különben szigorúan meg foglak büntetni! Megértetted?
Hümmögtem válaszul, főleg mert figyelmeztetően megszorította golyóimat, egyértelművé téve számomra, miféle büntetésre gondol.
– Helyes! Egyébként nagyon szép, formás heregolyóid vannak Borisz! Jól tenyérbe illenek! És csak úgy duzzadnak a spermától! Legalább egy hétig gyűjtögetted a gecidet erre az alkalomra, igaz? Nagyon helyes! Szeretem a felkészült férfiakat, akik csak nekem tartogatják magukat...! Jól van! Igazi tökös legény vagy! Na lássuk, mit lehet kezdeni ezekkel a golyókkal...!
Hümmögtem és bólogattam válaszul, értékelve őszinte bókjait. A lány közben kicsit fészkelődött mögöttem, valószínűleg közelebb térdelve hozzám, aztán nekilátott a mogyoró masszázsnak.
Nem vesztegette tovább az időt szövegeléssel, hanem megragadta a zacskómat és azonnal elszorította jobb kézzel a tövénél. Erősen, határozottan. Aztán húzni kezdte lefelé, el a hasfalamtól. Másik kezével a farizmaimat simogatta körkörösen, időnként rácsapva tenyérrel a kinyomott ülepre. A húzás nem volt kellemes, mert éreztem, hogy megfeszül a golyóimat tartó bőr, aztán hirtelen belém hasított a fájdalom. Élesen lüktetve, kíméletlenül.
Véget ért az idill. Megkezdődött a tortúra. Azonnal felnyögtem a testemen végigfutó
k
alf
ín
alf
alf
l
, miközben ágyékom ösztönösen elmozdult, követni próbálva a húzás irányát. Persze hiába, mert ki voltam pányvázva, mint a vadcsődör a
h
alf
er
alf
él
alf
és
előtt.
– Először megnyújtom a zacskódat, mert nagyon a hasfaladhoz tapadt. – magyarázta úrnőm tudálékosan, részletezve elképzeléseit az ivarszervemmel kapcsolatban. – Azt szeretném, ha kényelmesen lógna, hogy jobban hozzáférjek. Csak utána tudom alaposan megmasszírozni a golyóidat! Úgyhogy lazítsd el magad és engedd, hogy nyúljon! Ez az!
Felhörrentem fájdalmamban, mint egy fiatal bika, amikor megsejti, hogy mit akar tőle az állatorvos, kezében egy éles késsel. Nem nyugtatott meg a gondolat, hogy a csaj olyan érzéketlenül és durván látott hozzá a megmogyorózásomhoz, mintha kasztrálni akarna. Tudtam, hogy fájni fog a masszírozása, de azt nem, hogy ennyire.
– Így jó lesz! Most szépen el fogok játszadozni a tökeiddel! Igen...! Ez kell nekik! Először is jól megrángatom őket!
Pontosan azt tette, amit mondott, méghozzá kíméletlen következetességgel. Felüvöltöttem a fájdalomtól. A tangabugyi egyből útban lett a számban, ezért kénytelen voltam ráharapni, arcomat az ágy szivacsába nyomva. Elengedtem a vaságyat, s nyúltam volna hátrafelé, hogy megvédjem legféltettebb szerveimet a sérüléstől, de rá kellett jönnöm, hogy a kötelek nem engednek. Vadul rángatóztam az ágyon, emelgetve a csípőmet, a fájdalom azonban nem hagyott alább. Sőt, gyorsan fokozódott, ahogy Szonja ujjai megszorították a heregolyókat húzogatás közben.
– Erre azért van szükség, hogy nyúljanak még egy kicsit! Ugye, hogy nem is fáj?! – kérdezte szépen búgó, barátságos hangon a mögöttem térdeplő amazon, erősen belemarkolva a seggembe. Mindent pontosan úgy csinált, ahogy megállapodtunk. Kedvesen incselkedve, mondhatni gyöngéden látott neki a megszadizásomnak, mintha ez csak egy könnyed játék lenne. Neki persze az is volt.
– Jól van! Ez az! Ne féltsd a tojásaid, nem fogom összetörni őket! Csak egy kicsit megszorongatom, hogy szépen kipirosodjanak! Úgy szépek a golyók, ha piroslanak, mint a húsvéti tojás...! Maradj nyugton! Ne mozogj annyira hallod...? Ha mozogsz, csak még jobban fog fájni! Ennyit ki kell bírnod! Hisz alig értem hozzád!
Próbáltam engedelmeskedni a parancsának, de ez csak részben sikerült. A golyóim a velük játszadozó ujjak minden mozdulatára megsajdultak, s egyre vadabbul lüktettek a combjaim között. Megpróbáltam összecsukni a lábaimat, görcsösen összeránduló izmokkal, persze teljesen eredménytelenül. A bokáim ki voltak kötve, s a térdeim közt ott trónolt a fiatal, tüzes nőstény, büszkén és boldogan uralkodva kiszolgáltatott testem felett. Rendesen tökön ragadott, s azt csinált velem, amit csak akart, gátlástalanul visszaélve sajátos helyzetével.
– Jól van, ügyes vagy! – dícsért meg
k
alf
ín
alf
alf
me
alf
sterem
, pár pillanatra szünetet tartva a kézimunkában, míg fogást váltott rajtam.
Most bal keze simult rá a hasfalamhoz szorosan odatapadó, megbújni igyekvő heréimhez, s rántotta el őket kíméletlenül, amíg csak lehetett. Félelmetes volt, ahogy elbánt velem, bele is izzadtam rendesen a gondolatba, miközben a kérdéses testrészem kényszerű mozgását figyeltem. Időnként olyan érzésem volt, hogy jóval hosszabbra nyújtotta a bőrzacskót, mint amennyire az lehetséges volt, kis híján leszakítva rólam eme roppant kényes függelékemet. Könnyen lehet, hogy ezzel maradandó károsodást fog okozni a heregolyókat tartó ínszalagokban és izmokban, ami őszinte rémületet keltett bennem, gyorsan pánikba kergetve gyötrődő tudatomat.
– Úgy látom, ennyi elég lesz. Most pedig összemorzsolom a golyókat. Kicsit megzúzogatom őket...!
– Ááááhh! Nneehh...! – üvöltöttem, félretolva számban a bugyit. Egész testem megfeszült, ahogy elborított az elviselhetetlen fájdalom. Finom, vékonyka női ujjacskák szorongatták a heréimet, nem törődve érzékenységükkel. Sosem éreztem még ennyire durva és kegyetlen fájdalmat, azt hiszem. Még egy foghúzásnál is szörnyűbb volt, egyszerűen elmondhatatlan. Én pedig nem bírtam elviselni a dolgot heves rángatózás nélkül.
– Ne mozogj légy szíves! Így megnehezíted mindkettőnk dolgát! Csak maradj szépen mozdulatlan! Ez fontos...! – mormolta a hölgyemény aggódva. – Tessék fegyelmezetten viselkedni! Úgy! Ha én kibírom, akkor te is!
Teljes erőből nyögtem ugyan, hogy ne, ne bánts, ez fáj, de nem hallgatott rám. Csak a munkájára koncentrált, mit sem törődve jogos panaszaimmal.
– Minél jobban rángatózol, annál jobban fog fájni! Bíznod kell bennem, hallod? Ne okozz nekem csalódást, Borisz! Azt hittem bátor férfi vagy, aki nem ijed meg egy kis fájdalomtól...! No, ennyi most elég lesz. Később még morzsolgatom őket, ne félj! De most jutalmul megsimogatom a feszes kis lyukadat!
Éreztem, hogy megpaskolja a fenekem, majd a mutatóujját az ánuszomba nyomja és dörzsölni kezdi az ütemesen összehúzódó záróizmokat. Nem hatolt be a rectumomba, megelégedett a lyukam körbecirógatásával. A golyókat addig finoman gyúrogatta, és ez most nem fájt, hát elhallgattam. Megkönnyebbülten tűrtem, hogy kicsit kényeztesse sajgó altestemet.
Szonja nagyon értette a dolgát. Pontosan tudta, hogyan kell bánni egy férfi testével és lelkével. Felváltva adagolta a gyönyört és a
k
alf
ín
alf
sz
alf
en
alf
vedést
, válogatottan perverz és
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ó
szöveggel kísérve mozdulatait, hogy rendesen kikészítsen. A szívem közben őrülten dobogott a torkomban az izgalomtól. Vadul harapdáltam a szájpeckem, próbálva elképzelni, milyen lehet a
h
alf
ár
alf
pi
alf
a
pucéran. Tudtam, hogy sosem fogom őt mezítelenül látni, és a bennem lüktető szexuális vágy csak még magasabbra szökött ettől az elérhetetlen szépségtől. Itt van, egészen közel hozzám, mégsem érinthetem meg, nem csókolgathatom a hamvas bőrét, és nem dughatom meg azt a finom kis pináját, ahogy szeretném.
– Így ni! És most újra alaposan megmorzsolom a golyóidat... úgy, szépen...!
Ismét belém hasított a mindent elsöprő fájdalom, ahogy a herék összepréselődtek, majd sebesen elmozdultak egymáson, előre-hátra a zacskóban. A perszóna gyúrni kezdte őket, könyörtelenül szorítva meg érzékeny testüket. Fütyült a reakcióimra, csöppet sem hatódva meg rémült vinnyogásomtól.
Összerándulva nyüszítettem a
k
alf
ín
alf
alf
l
, mint a
k
alf
an
alf
ku
alf
ty
alf
a
, amikor éppen
k
alf
ih
alf
er
alf
él
alf
ik
. Még sosem éltem át ilyen iszonyú, durva, kegyetlen fájdalmat. Nem volt előle menekvés, teljesen betöltötte a tudatomat és szétsugárzott a testem minden porcikájába.
Most már igencsak rettegtem, hogy valami baja esik a legféltettebb testrészemnek, ami gyakorlatilag férfivá tesz engem. Ez a vadmacska bizony nem tréfál, épp összezúzni készül a mogyoróimat fürge ujjacskáival. Nem véletlenül féltik annyira a férfiak a heréiket. Elég egy jól irányzott rúgás vagy erősebb szorítás, és a szép férfitesten maradandó csorba esik. Ha emiatt begyulladnak a golyóim, bizony fájdalmas heteknek nézek elébe, és nem kizárt, hogy impotencia lesz a vége a szadista játéknak.
– Ne rángatózz olyan vadul! Hallod? Csillapodj szépen!
A nő előre dőlt, és jobb kezével megtámaszkodva a farokcsontomon, erősen lenyomta a testemet, rá a párnára. A két kezem ekkor már olyan erővel szorította és rángatta az ágyvasat, hogy recsegett alattunk a masszív szerkezet, s a szivacs alatt nyikorogtak a rugók. Felvetett fejjel bámultam a semmibe, torkomból állati hangok törtek elő összeszorított fogaim közül.
– Jól van Borisz! Csak nyugi...! Most pedig megcsavargatom a zacskódat! Mutasd meg nekem, hogy milyen bátor férfi vagy! Ez az...! Tűrj csendben és mozdulatlanul, fegyelmezetten! Akkor könnyebb lesz, meglátod! Kevésbé fog fájni, ha nem mozdulsz...!
Óriási erőfeszítéssel próbáltam követni amit mondott, de bizony nem lett könnyebb elviselni a szenvedést. Ráadásul most már nem csak morzsolgatta a heréket, de húzta és csavargatta is, hogy úgy éreztem, mindjárt leszakadnak és örökre elbúcsúzhatok tőlük.
– Jól van, ügyes vagy...! Jó fiú...! Na még egy kicsit bírd ki...! Jó! Igen...! Rántok még rajta néhányat, had nyúljon a zacskó! Huhh...!
És a herezacskó nyúlt, feszült, akár a gerincem és a végtagjaim ebben a
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ó
pózban. Majd megfulladtam a rengeteg nyáltól, ami időközben felgyülemlett a számban, hát megpróbáltam lenyelni, fogaim közé szorítva a rongycsomóvá ázott női bugyit.
– Tudom, hogy te is ezt akarod, azért csinálom! De ha nem maradsz mozdulatlan, akkor kénytelen leszek erősebben megszorítani, hogy fegyelemre tanítsalak! Megértetted? Na, maradj szépen csendben! Ne hangoskodj itt nekem!
Szonja hirtelen kezet váltott, ami alig egy másodpercnyi lélegzetvételhez juttatott engem, aztán folytatta a húzogatást és zúzogatást. Bármilyen erősen is nyomta lefelé azonban az ágyékomat, egész testével rám nehezedve, én mégis képes voltam magasra emelni a fenekemet rángatózás közben. Igaz, csak néhányszor, mert a banya erre válaszul olyan ütemben kezdte tépni, szaggatni a golyóimat, hogy azzal mindig visszafogja a csípőm lendületét. Ügyesen meglovagolta vergődő testemet, két térdét a combjaimra támasztva, hogy ezzel is próbáljon megfékezni, kevés sikerrel. Valósággal bírkóztunk egymással, és bizony nem volt kétséges, hogy ebben a csatában a gyengébbik fél van abszolút előnyben. Most én voltam a
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
len
áldozat, és ő az ítélet végrehajtója, amit magamra vállaltam ostobaságomban.
– Ez az! Ne ficánkolj hé...! Hogy te milyen vad csődör vagy! Úgy látom nagy szükséged van rá, hogy alaposan meghereberéljelek szépfiú! Gondoskodom róla, hogy sose felejtsd el ezt a mai napot, amíg csak élsz! Úgy...! Jó! Na, ez kész!
Elengedett, pajkosan felkuncogva örömében. Visszaült a sarkaira. Egész testemben remegve, izzadva terültem el a lepedőn, bágyadtan nyögdécselve. A fájdalom azonnal alább hagyott, de nem szűnt meg teljesen. Tompa, szúró érzet töltötte ki az alhasamat. Furcsa módon a legnagyobb
k
alf
ín
alf
t
a testemen belül éreztem, mert a golyók sajgása felsugárzott a gerincem mentén és elöntötte a beleimet. Pocsék érzés volt, főleg mert a párna nagyon nyomta már a hasamat.
– Jól van, pihenj egy kicsit! Nagyon bátor férfi vagy, elégedett vagyok veled! Jól viselkedtél!

5. ANÁLOZÁS

Úrnőm a combjaimat masszírozta, főleg a belső oldalukat, egészen közel a genitáliákhoz. Váratlanul gúnyosan felnevetett, nyilván a helyzet sajátos volta miatt. Körmeivel többször belecsípett a fenekembe, majd megmarkolászta a farizmaimat, elégedetten csettintve nyelvével, ínyenc módjára.
– Te aztán igazi férfi vagy! Nem félsz a fájdalomtól és boldogan vállalod ezt a kis
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
tatást
egy nőtől! Ugye...?
Hümmögve bólogattam, időnként összeszorítva farizmaimat az ő kedvéért. Ez a kedvenc perverzióm.
T
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
lenül
tűrni, hogy brutálisan
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
zanak
a lányok, kimutatva, mennyire élvezik ők a dolgot. Egy normálisan gondolkodó férfi számára ez nyilván teljességgel elfogadhatatlan, de én már régóta nem éreztem magam normális férfinak. Olyan lelki torzulások értek az életben, hogy attól ellenállhatatlan erővel tört ki belőlem az
ö
alf
nk
alf
ín
alf
alf
s
és önpusztítás végzetes hajlama. Már elképzelni sem tudtam, milyen lenne normálisan, szerető kapcsolatban lenni egy nőszeméllyel. Csak arra vágytam, hogy tönkretegyenek, vég nélkül büntessenek a semmiért és az út végén összetört testtel és lélekkel meghalhassak. Szó szerint meg voltam őrülve, a magam ellen fordított gonoszság
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
len
rabjaként.
– Mindjárt elélvezek, olyan izgató látványt nyújtassz a kivörösödött zacskóddal! Kicsit masztizok, amíg pihensz, mert a puncim már teljesen benedvesedett! Huhh! Ez az...! Most azt csinálhatok veled, amit csak akarok! Mit szólnál hozzá, ha mondjuk letépném a heréidet? – gyötrőm ujjai megindultak a kérdéses szerv felé, mint a lecsapó ragadozók és sokat sejtetően körbejárták azt.
– Csak egy gyors rántás az egész és máris túl vagy rajta! Tudom, hogy felizgat a lehetőség! Hereszaggatóan jó ötlet...! Nekem is tetszene!
Ismét nevetett, láthatóan gúnyolódva velem, s megszorította lankadni kezdő péniszemet. Addig húzogatta rajta a bőrt, míg ismét megkeményedtem, aztán két kézzel ingerelni kezdett, lassan és gyöngéden. Ujjbegyei nedvesen feszülő makkomat simogatták, időnként finoman megnyomva körme hegyével az érzékeny bőrt, főleg a húgycsőnyílás környékén. Megcsipkedte a fitymámat, éles fájdalmat okozva ezzel, aztán erősen hátra húzta a dorongot, hogy majd leszakadt szegény. A domina számára ez csupán egy meleg húsdarab volt a kezében, amivel nyugodtan bármit megtehet, a következményeknek nincs jelentősége.
– Szépen kasztrálni foglak, ahogy a
k
alf
an
alf
ku
alf
ty
alf
ákat
szokták, hogy ne rohangálj többet a szukák után...! Nos? hogy tetszik az ötlet? Szerintem nincs egy férfi számára szégyenletesebb és
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
óbb
dolog, mint amikor tűrni kénytelen, hogy egy csinos leányzó ügyesen
k
alf
ih
alf
er
alf
él
alf
je
!
Bágyadtan tiltakoztam a terv ellen, de Szonja nem figyelt rám. Csak a farkammal foglalkozott és egyre mondta a magáét.
– Ez aztán az igazi élvezet! Régóta szeretném kipróbálni egy pasin az ivartalanítást! Ugye megengeded, hogy megszabadítsalak ettől az apróságtól...? Utána soha többet nem fog fájni, meglátod...!
Megráztam a fejemet, jelezve tiltakozásomat a műtéttel szemben. Erre elengedte a farkamat és fürgén lemászott az ágyról. Nem tudom hová ment, de pár pillanat múlva visszatért, ugyanúgy elhelyezkedve mögöttem. Hallottam, hogy ismét kinyitja a vazelines tégelyt és valamit beken vele.
– Mielőtt tovább masszíroznám az eltávolításra váró golyóidat, előbb megdolgozom kicsit a segglyukadat. Egy szép, nagy vazelines vibrátorral, amit kifejezetten erre a célra vettem. – dünnyögte elégedetten a lány és egyik kezét a tomporomra tette.
– Nyomd ki szépen a feneked és lazítsd el magad! Úgy!
Engedelmeskedtem, mire egy hűvös, kemény tárgy nyomódott a végbélnyílásomhoz. Kúposan hegyes volt és csúszós, így nem okozott neki különösebb gondot, hogy behatoljon hátsó testnyílásomon.
– Szeretem meganálozni a férfiakat. Ilyenkor megtudhatjátok, milyen érzés az, ha valaki vagy valami belétek hatol. Jó mi?
Szúrós, feszítő érzést okozott, ahogy óvatosan egyre beljebb tolta a seggembe a rudat, kicsit megmozgatva oldalirányban, talán hogy tágítson a szűknek bizonyuló nyíláson. Nem tudtam, milyen mélyre fogja nyomni, nekem mindenesetre már ez is sok volt. Felnyögtem, mikor a béltraktusban a kanyarhoz ért a vibrátor és lassan ki-be járva ingerelni kezdett vele, próbálva elérni a prosztatámat.
– Had táguljon ez a szép kis ánusz! Úgy ni! Remélem élvezed!
Hosszú perceken át tologatta bennem a rudat, kedvére eljátszogatva vele, s közben simogatta a fenekem és a heréimet, lágyan és megértően. Egy idő után csökkent altestemben a behatolás miatti kényelmetlenség és sikerült elengednem magam. Nem éreztem ugyan semmi különlegeset, amit elvileg a prosztatám ingerlésekor kellene, de erről persze mélyen hallgattam, számban a bugyival.
Végül kihúzta belőlem a rudat és félretette, ujjaival megsimogatva búcsúzóul a kitágított nyílást.
– Ennyi elég lesz. Had lám újra a makkodat szépségem!

6. HEREBERÉLÉS

A hímtagom boldogan adta át magát a finom női kezeknek. Gyorsan megszoktam a makkom lágy dörzsölgetését, s feljebb emeltem neki a csípőmet, amíg csak tudtam. Ez az, ezt csinálhatod bébi, amíg csak el nem megyek!
Szonja azonban nem akarta még megadni nekem ezt az örömet, így abbahagyta a kényeztetésem és újra marokra kapta az eltávolításra váró heréimet. Folytatódott a
m
alf
eg
alf
alf
nz
alf
atásom
, de ezúttal még rafináltabb módszerekkel, hogy kigúvadt tőle a szemem a kendő alatt. Én üvöltöttem, ő magyarázott közben.
– Nem? Nem akarod, hogy eunuchot csináljak belőled Borisz? Ez kár...! Így kénytelen leszek alaposan megszorongatni az ivarszerveidet helyette! Nyugi! Most két kézbe veszem a tojásaidat és külön fogom gyúrogatni őket...!
Éreztem, hogy éles körmeit határozottan a bőrömbe mélyeszti, elválasztva egymástól a zacskóban lüktető védtelen heregolyókat, és húzni, morzsolni kezdi sebesen mindkettőt. Ez egyszerűen elviselhetetlen volt, s nem csak a karmai miatt. Égető fájdalom árasztotta el az agyamat. Amikor rángatózni próbáltam, csak még rosszabb lett, ezért megpróbáltam legalább az altestemet mozdulatlanul tartani. A szemembe könnyek szöktek, valósággal visítottam, mint akit nyúznak. Szonja pedig vidáman játszott a herékkel, karmolva és dörzsölgetve őket szakadatlanul.
– Így ni! Ügyes vagy, jól van...! Jól van...! Maradj csendben! Próbálj meg lazítani! Ne görcsölj annyit, inkább élvezd! Lélegezz mélyeket és engedd el magad! Hallod? Gyerünk! Ez az...! Ne féltsd a golyóidat! Gondolj inkább valami másra! Például a puncimra! Arra, hogy milyen jó lenne megkefélni engem! Tudom, hogy azt szeretnéd...! Igaz? Jól van...!
Már az egész testem rázkódott a fájdalomtól, ami kezdte ködként elborítani a tudatomat. Alig hallottam amit mond. És akkor végre elengedte a kétoldalra széthúzott, végsőkig feszített golyóbisokat. Inkább megcsipkedte őket, csak a bőrt húzogatva. Aztán megint egy kézzel folytatta, fürgén átnyalábolva kivörösödött zacskómat, hogy összepréselje szüntelenül sajgó tartalmát.
– És most újra egy kézzel...! Ez az! Lazíts...! Igazi tenyészcsődör vagy, aki jól bírja a fájdalmat! Ugye...? Már nem tart sokáig! Még egy kicsit ki kell bírnod! Jó? Megsimogatom a faszodat is! Ez az!
Egyszerre morzsolgatta a heréket és simogatta a makkomat, hogy tovább fokozza az élmény intenzitását, én pedig vég nélkül hánykolódtam és üvöltöttem a kezeiben, teli tüdőből szuszogva. Már alig bírtam erővel a tortúrát. Ilyenkor minden másodperc egy örökkévalóság. Fogalmam sem volt, mióta
k
alf
ín
alf
oz
, de nekem óráknak tűntek azok a percek. Ha
k
alf
ih
alf
er
alf
él
alf
ne
, megszabadulnék a fájdalomtól is, mert ami nincs, az nem sajoghat. Persze nem volt ilyen szerencsém, nagyon is vigyázott rá, hogy megmaradjanak az ivarmirigyeim.
– Mindjárt vége...! Ügyes fiú vagy, ez az! És most egy picit erősebben fogom megszorítani a golyókat, búcsúzóul...! Ezt ki kell bírnod!
Nem hittem volna, hogy képes tovább növelni a
k
alf
ín
alf
ja
alf
im
alf
at
, de a dominának sikerült úgy megtornáztatnia a zacskómban duzzadó heréket, egyre húzva és szorítva őket, hogy a hitem azonnal megváltozott. Minden fájdalmat lehet fokozni, csak szakértelem kell hozzá.
– Jól van...! Jó! Úgy...! Mindjárt elengedem, de csak ha nyugton maradsz! Megértetted? Különben nem! Na...! Visszaszámolok öttől és neked ki kell bírnod a végéig...! Öt, négy, három, kettő... egy, és... vége!
A megmogyorózásom befejeződött, egy utolsó erős csavarintással a herezacskón. Szonja azonnal simogatni kezdte a fenekemet és a combjaimat, én pedig félájultan, ernyedten hevertem az ágyon, teljesen leizzadva. Egyre csak nyögdécseltem az átéltektől, mert a fájdalom végre enyhült, de nem szűnt meg. Rémülten gondoltam arra, vajon milyen károsodást szenvedhetett a legérzékenyebb szervem az utóbbi percekben. Bár még megvoltak a golyóim, mégis úgy éreztem, az előbb megfosztottak tőlük. Arcomon csorogtak a fájdalom könnyei, fuldokoltam a taknyomban. Hát nem ilyen masszírozásról álmodtam, az már biztos!

7. KIFACSARÁS

– Ugye milyen jó volt...? Én is nagyon élveztem a kigolyózásodat! – a némber ismét kuncogott, ujjai az ánuszomat simogatták, de ezt most alig éreztem. Teljesen lefoglalt az, hogy levegőhöz jussak az orromon át.
– Itt az ideje, hogy lecsapoljuk a heréidet! Ki fogom facsarni őket, hogy az utolsó csepp sperma is kispricceljen belőled! Jó?
Azzal nekilátott megfejni elgyötört férfiasságomat, egyszerre dolgozva a makkomon és a makacsul sajgó golyóbisaimon. Ösztönösen megemeltem neki az ágyékomat, hogy könnyebb dolga legyen velem. Tudtam, hogy a szenvedés után végre kapok tőle némi gyönyört is, befejezésül.
– Úgy ni! Szépen megfejlek, mint egy tenyészbikát! Kiverem a faszod, hogy lássam mennyi gecit tudsz produkálni! Ez az...!
Most kifejezetten élvezetes volt, amit csinált. Gyors ütemben húzogatta a bőrt a farkamon, megszorítva a végét, amikor előre húzta a fitymát a makkomra. Másik kacsójával lassan dörzsölgette lüktető mogyoróimat, ezzel gyakorlatilag
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakolva
védtelen testemet.
Ki tudja, hány áldozata hevert előttem ezen az ágyon, akivel ezt művelte? – futott át hirtelen kába tudatomon a gondolat. Biztos, hogy férfiak tucatjait
k
alf
ín
alf
oz
alf
ta
már meg ebben a szobában a legkülönfélébb módokon. Kérhettem volna mogyorózás helyett azt is, hogy inkább fenekeljen el, alaposan megpálcázva az ülepemet, de a kigolyózásra való vágyakozásom most erősebbnek bizonyult. Talán majd máskor megveretem vele magam. A farizmoknak nem árt hosszabb távon, ha hurkásra csépelik őket, viszont legalább ennyire tud fájni az is.
A heregolyók megrángatása és összemorzsolása régóta izgatta már a fantáziámat. Ezt elszenvedni egy különlegesen perverz és brutális élmény, amit igazából nem lehet elmondani. Nincs benne semmi jó, mégis ellenállhatatlanul vonzza az embert, hogy alávesse magát neki, feláldozva férfiasságát, legféltettebb testrészét egy vadidegen nőszemély kényének-kedvének. Ez pontosan kifejezi az önmagammal szemben érzett megvetésemet, utálatomat, ridegségemet. Azt, hogy nem szeretek élni, ember lenni, férfi lenni, élvezni a nők társaságát. Az önpusztításban lelem örömömet, s gonosz elégedettséget érzek amikor elönt a rémület a saját hülyeségem miatt. Megszállott vagyok, azt hiszem. Igazi klinikai eset. Egyelőre még szabad lábon...
Szonja picit gyorsított a hímtagom rángatásán, hogy mielőbb kiverje belőle a spermát. Gyakorlatilag
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
ot
tett védtelen testemen, én pedig nem tudtam ellenállni a kéjnek. És nem is akartam.
– Emeld följebb a feneked! Jó...! Gondolj közben arra, hogy a pinámat kúrod éppen! Ugye milyen kellemes? Jó forró a puncim, jaj! Ez az...! Mindjárt megleszünk, úgy érzem! Huhh! Az enyém leszel szépségem! A markomban vagy...! Lássuk azt a bikatejet!
Fogalmam sincs, honnan tudta, hogy közeledem a csúcshoz. Talán csak ráhibázott. Mert én is csak akkor vettem észre, hogy kirobbanni készül testemből az elfolytott szexuális feszültség, mikor bekövetkezett az ejakuláció. Nyögve, ütemesen mozgó ágyékkal élveztem el a kezei közt, útjára engedve a herezacskómban őrizgetett szaporítóanyagot. Fájdalmas orgazmus volt, nem igazán élveztem. Túl gyorsan következett be az átmenet a fájdalomból a kéjbe.
– Jó! Nagyon jó! Az utolsó cseppet is kifacsarom a golyóidból, így...!
Rántott még néhányat a dákómon, s erősen megmarkolászta a heréket, hogy teljesen kisajtolja tartalmukat. Ez először kellemes volt, aztán gyorsan átváltott fájdalmasba, mire megint felüvöltöttem. Az üres golyók ugyanis sokkal érzékenyebbek és sérülékenyebbek, mint a teltek. Kis késéssel lazított csak a szorításon, hogy fokozza györtelmemet.
– Remek! Ez kell a faszodnak...! Ügyes vagy Borisz! Jól csináltad!
Egy utolsót rántott a kiürült zacskón és végleg elengedett. Megkaptam a magamét, s most félájultan lihegve hevertem az ágyon, felmagasodó fenékkel és sajgó nemiszervvel. A szipirtyó teljesen kikészített, ennek ellenére mégis mérhetetlenül boldog voltam. Egész testem úszott a verejtékben, bensőmben összekeveredett a fájdalom és a gyönyör, furcsa elegyet alkotva a tudatomban. Örültem neki, hogy túléltem ezt a kegyetlen játékot. A golyóim is megmaradtak, bár kissé megviselt állapotban, s lehet, hogy rövidesen jegelésre fognak szorulni.
– Most pihenj egy kicsit! Mindjárt eloldozlak!
Szonja kimászott a lábaim közül. Kisvártatva leoldotta bokámról a kötelet. Eztán a csuklóm következett, majd a szemkendő és a szájpecek. Úgy kimerültem, hogy percekig mozdulni sem bírtam, csak néztem
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
lenül
, ahogy pakolászik a szobában, időnként elégedett pillantásokat vetve rám. Áldozatnak éreztem magam a jelenlétében és bizony szégyeltem magam a történtek miatt. Ezt tényleg soha nem fogom elfelejteni, olyan durva volt.
Végre összeszedtem magam annyira, hogy le bírtam mászni a párnáról és leültem az ágy szélére, a ragacsos tócsa mellé, amit belőlem sajtolt ki az úrnőm. Óvatosan simogattam meg hasfalamhoz tapadó, teljesen kivörösödött heréimet, amik már nem fájtak, csak valami kellemesen tompa zsibongást éreztem a combjaim között. Úgy tűnik nem lett semmi komoly bajom a mogyorózástól. Ez a domina tényleg érti a dolgát. Tudja, hol van a határ
k
alf
ín
alf
alf
s
és roncsolás között.

8. TÁVOZÁS

– Nos, hogy tetszett a játék? – kérdezte ő pajkos mosolygással. Arra gondoltam, most nekieshetnék és megverhetném, amiért ilyen durván és kegyetlenül bánt velem. Bosszút állhatnék rajta az elszenvedett sérelemért, de ennek nincs semmi értelme. Én jöttem ide, és én akartam, hogy ezt tegye velem. Még fizettem is érte, hogy
m
alf
eg
alf
alf
no
alf
zzon
, s boldogan
k
alf
ín
alf
ál
alf
ta
alf
m
föl neki csupasz ágyékomat. Csak magamat okolhatom mindenért.
– Nagyon fájt! – mindössze ennyit mondtam, s reszketeg lábakkal elindultam, hogy újra letusoljak, mielőtt öltözni kezdenék.
Fáradt és szomorú voltam az egész helyzet miatt. Mikor elmúlik a mazochizmus őrülete, mindig átesek a túloldalra és nagyon bánom a történteket. Ennek nem lett volna szabad megtörténnie! Nem igaz, hogy ilyen bolond vagyok! Mikor fogok végre észhez térni és normálisan viselkedni? Én nem akarok ilyen lenni! Iszonyú, hogy miket művelek magammal. Elviselhetetlen ez a helyzet!
Tíz perccel később magamra kaptam a ruháimat, ő visszabújt a kék fürdőköpenyébe és az ajtóhoz kísért, immáron kifejezéstelen arccal.
– Ha nem múlik el a fájdalom, tegyél rá hideg borogatást! – tanácsolta unott hangon. Láthatóan nem érdekelte, mi lesz velem ezek után. Az legyen az én dolgom. Ő elvégezte a munkát, megállapodás szerint, a következményekért engem terhel a felelősség.
– Remélem nem lesz semmi bajom! Kicsit túlzásba vitted a kézimunkát!
Egymás szemébe néztünk, a
k
alf
ín
alf
alf
me
alf
ster
és áldozata. Vajon milyen élmény volt neki így elbánni velem? Sosem fogom megtudni. De biztos nem bánkódik miattam, s holnapra talán el is felejti az egészet. Én csak egy férfi vagyok a sok közül, akikkel nap mint nap dolga akad. Talán még ennél cifrább ügyfelei is szoktak lenni, akik sokkal súlyosabb őrültségeket kérnek – és kapnak tőle.
– Te kértél meg rá! Ha élvezed, hogy összetörik a heréidet, akkor viseld el a következményeit is!
– Persze! Igazad van! – bólintottam elkeseredetten, és nagyon szégyeltem magam a perverz döntésem miatt. Nem volt könnyű lehajolnom és felcsatolni a szandálomat. Az ágyékom kitartóan lüktetett, tompán és épp csak elviselhető mértékben a nadrágban. Nehéz utam lesz hazáig ezekkel a remegő lábakkal.
– Köszönök mindent! – mondtam hirtelen, újabb pofont adva porig alázott önérzetemnek. Ennél jobban már nem gyötörhetem szét magamat lelkileg. A vamp szemei kerekre tágultak a meglepetéstől, de értékelte a hozzáállásomat és elégedetten rábiccentett szavaimra.
– Szívesen! Gyere máskor is Borisz! Viszlát! – búcsúzott tőlem a lány barátságosan, futólag megérintve a karomat. Kiengedett a folyosóra.
– Jó! Szia! – félig visszafordulva még intettem, és határozott léptekkel elindultam a lépcső irányába. Az ajtó lassan csukódott be mögöttem. Ennyi volt az első találkozásom az újonnan választott úrnőmmel.
Tudtam, hogy ezt a kalandot nem fogom elfelejteni, amíg csak élek. Ilyen kegyetlen
k
alf
ín
alf
alf
sb
alf
an
még sosem volt részem és remélhetőleg nem is lesz. Egy biztos, Szonja kezére többet nem fogom rábízni így a férfiasságomat. Mert mazochista vagyok, de ennyire azért nem.
Aztán persze később mégis másként alakultak a dolgok, de az már más lapra tartozik...

9. SZONJA MEGJEGYZÉSE

Nekem tetszett Borisz története, mikor elolvastam. Tényleg így történt a dolog, hogy rendesen szétszadiztam a fickót, összetörve a heregolyóit. Sok pasas jár hozzám dominázni, de csak kevesen olyan őrültek, hogy a mogyoróikat zúzassák szét velem. Vagy ha mégis, hát egy ilyen találka után nem szoktak visszajönni. A herék sérülése elveszi a férfiasságukat, s ha többé nem áll fel a faszuk, már nem hajtja őket annyira a vágy, hogy megismételjék a tortúrát.
Én egyáltalán nem sajnálom őket. Aki erre vágyik, az meg is érdemli amit kap. Szeretem
k
alf
ín
alf
oz
alf
ni
a hapsikat, mert élvezem a gyötrődésük látványát, ahogy vonaglanak előttem, sírnak és nyöszörögnek,
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
kodnak
és kegyelemért könyörögnek, alázatos tekintettel bámulva föl rám. A többségük verést szokott kapni, pálcázást és korbácsolást, esetleg elkötöm a heréiket és súlyt akasztva rá megnyújtom kicsit a zacskót, had sajogjon a tartalma.
A férfi mazochizmus mindig is létezett, úgy olvastam egyszer egy internetes tanulmányban. Már az ókorban is korbácsolták magukat a perverz vágyaktól hajtott hímek, sőt olyan vallások is akadtak, amelyek kifejezett erénynek tartották az önként vállalt szenvedést, a vezeklést.
Ami pedig a herékkel való mostoha bánásmódot illeti, ez mindig is gyenge pontja volt a férfiúi testnek, pusztán anatómiai elhelyezkedése miatt. A sérülése vagy elvesztése fájdalmas és maradandó élményt jelentett az illetőnek, ráadásul
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ó
is volt, bár több korban igyekeztek erényt kovácsolni kigolyózásukból az áldozatai, ha már így esett a balsorsuk.
Alig hiszem, de
K
alf
ín
alf
áb
alf
an
például sokáig eunuchok kormányozták a császárságot, több dinasztia alatt. Az iszlám országokban testőrként, tanácsadóként, sőt miniszterként vagy hadvezérként dolgoztak, illetve őrizték az uralkodók ágyasait. Ez még ma is így van és gyakorlatilag nyugdíjas állást jelent eunuchnak lenni egy háremben. Hogy mit érezhetnek azok a férfiatlanított emberek, akik előtt lenge öltözetű hölgyek tipegnek csábítóan egész nap, csupán elképzelni lehet. Nem irigylem őket.
Perzsiában és Rómában szintén sok
h
alf
er
alf
él
alf
t
szolgált, akárcsak Indiában, ahol hagyományosan sok a kasztrált férfi máig. Később a kereszténységben is többször megjelent az ivartalanítás kegyetlen szokása. Egyes bizánci pátriárkák
h
alf
er
alf
él
alf
te
alf
k
voltak, majd Itáliában a XIX. század végéig csak azért kasztráltak fiúgyerekeket, hogy belőlük kiváló szopránénekeseket neveljenek. Még egy eunuch-szekta is létezett a III. században, a valesiusok, igaz nem sokáig. Nem lett népszerű az ötlet, hogy a tagjai önmaguk és mások
k
alf
ih
alf
er
alf
él
alf
ésével
akarták szolgálni az Istent. Ez a rítus valószínűleg az ókorból származott, Kübelé, a Nagy Istenanya kultuszából, akinek papjai, a gallusok rituálisan kasztrálták magukat, utánozva ezzel Attisz, a termékenység istenének
ö
alf
nc
alf
so
alf
nk
alf
ítását
, aki szerelmes volt Kübelébe. A perverzió tehát már az istenek világában is jelen volt, mint archetipikus tulajdonság. Ugyanilyen vallási téboly ábrázolásai maradtak fenn Közép-Amerikában, a maja kultúra után, ahol a férfiak a péniszüket is levágták áldozat gyanánt az isteneknek.
A vallási rituálék mára javarészt eltűntek, maradt viszont az
ö
alf
nk
alf
ín
alf
alf
sra
és szenvedésre való hajlam, mint pszichoszexuális zavar, amit Leopold von Sacher-Masoch osztrák lovag után mazochizmusnak neveztek el. Ez néha együtt jelentkezik a szadizmussal, Sade márki őrületével, és a szerepek váltogatására
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
ríti
az áldozatait.
Én is ilyen vagyok. Időnként kényszert érzek rá, hogy dominából engedelmes rabszolgává alacsonyodjam. De csak egyetlen férfinak szoktam megengedni, hogy ilyenkor
m
alf
eg
alf
alf
no
alf
zzon
, akihez érzelmi kötelékek is fűznek, és akitől boldogan el tudom fogadni, tiltakozás nélkül a fájdalmat. Erről viszont nem akarok többet mondani. Magánügy.
Ha eljössz hozzám, mert ilyen fajta erotikus élvezetekre vágysz, elvárom tőled, hogy talpig férfi legyél és bátran tűrd, amit magadnak kértél. Nem szeretem a gyáva pasikat.

VÉGE
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.66 pont (77 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. május 12. 12:57
#23
Úgy írsz mintha igaz lenne.
1
én55
2022. november 17. 09:09
#22
Ezt tényleg valaki élvezi?
1
j
jófiú
2018. szeptember 15. 12:31
#21
Szia. elég későn olvasom ezt de megtudnad adni szonja elerhetoseget? egyfiok312@gmail.com legyszives. nagyon felizgattal. ez egy istenno.
1
t
t.555
2017. december 6. 00:25
#20
Nem élvezném!
1
p
papi
2014. május 26. 18:40
#18
Tetszik
1
a
A57L
2014. március 24. 07:18
#17
Nagyon jó írás.
1
B
BukottAngel
2012. szeptember 2. 20:49
#16
Nagyon jó volt,élvezetes,nem tetszett!
1
Ram Agile
2010. április 7. 15:45
#15
Hát ez az, hogy devianciának nevezed ezt a dolgot (ami normáktól való eltérést jelent), holott a normát mindig a közösség szabja meg. Ha bekerülnél mondjuk egy BDSM közösségbe, ott biztos te lennél a deviáns a hozzáállásoddal, és nagyon kilógnál a közegből.
Amúgy a kéjgyilkosság is csak agresszió, csak durvább formában. Nem is lenne vele semmi baj, ha a gyilkos utána fel tudná támasztani az áldozatát és szabadon engedné. Vagy az áldozat magától feltámadna és elsétálna. Lehet, hogy még élvezné is a meghalósdit.
Gondolj arra, hogy állítólag, évente vagy 4000 ember hal meg a fojtogatós szex és maszturbálás miatt, csak amerikában. David Carradine csak egy népszerűsítő példa volt ezzel kapcsolatban. Namost a fő kérdés: hány embernek kell egy viselkedést produkálnia egy közösségen belül ahhoz, hogy ne nevezzük devianciának, hanem elfogadottá váljon?
Ez azért veszélyes kérdés, mert akkor fel lehet tenni a dohányzással, kábítózással, lopással, hazudozással, asszonyveréssel, gyerekmunkával, pedofíliával, etnikai tisztogatással és öngyilkossággal kapcsolatban is.
Csupa kényes, idegesítő kérdés, amikre sokféle választ adunk és nincs róluk konszenzus. Én mindenesetre azt mondom, addig jó a társadalom, amíg egyáltalán lehet ezekről beszélni, kérdezni, válaszolni és vitatkozni (anélkül, hogy lecsuknának). És addig jó, amíg lehet ezekről írni, filmet csinálni, meg titokban kipróbálni őket, elvégre az elmélet csak elmélet. Mert ugye a gyakorlat teszi a mestert. :-)
1
Caligula
2010. április 7. 00:10
#14
Tesókám!Értelek én, de tudod a párom nekem a szentség, akit becézek simogatok, a "tenyeremen hordozok". Persze, a behatolás önmagában egy agresszió,a gyönyör görcseibe belefér csípés, szorítás, harapás vagy akár karmolás is. De én a különbséget a szeretkezés és az SM között úgy jellemezném, mint a kulturált ivás és a tudatos "seggre részegedés" közötti differenciát. Mivel EMBERNEK tudom és tartom magam, ezért nem iszom magam eszméletlenre(pláne nem tudatosan,egyenes szándékkal!), s nem tud élvezetet okozni a másnak okozott szenvedés sem - nekem ez így jó!
Amúgy, a te filozófiád szerint ok. a kéjgyilkosság is? Hisz' az sem más, mint az agresszió végletes kiélése - s van olyan, aki csak így tudja megélni a szexuális gyönyört. Vannak a világirodalomban és a filmirodalomban nagyon híres történetek arról, hogy az SM gyönyöre, hogyan fajult kéjgyilkosságig.
Továbbra is csak elméleti síkon vitatkozom veled, de annak egyáltalán nem örülnék, ha bárki is, mint egészséges és kívánatos tevékenységet oktatná a gyermekeknek bármelyik szexuális devianciát - közöttük az SM-et. Megint más, hogy az EMBERI normális szexualitásra nevelést én is hiányolom. Persze itthon - hála Istennek - ez nem okozott problémát, mert a, minden területet felölelő őszinteséget, természetes létformaként tudtuk bevezetni a gyerekekkel is. Azt hiszem - és a gyakorlatban is úgy tűnik - időben és megfelelően történt minden felvilágosítás. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én (mi) tökéletesek vagyunk, de ez jól sikerült.
Veled meg nincs semmi bajom, csak vitatom a tételeidet.
1
Ram Agile
2010. április 6. 15:26
#13
Az SM szerintem nem másság és nem betegség, hanem a természetes és normális szexuális viselkedésünk szerves és kiirthatatlan része. Én speciel ide sorolom az olyan burkolt SM viselkedést is, mint a féltékenység, szerelmi civakodás, érzelmi zsarolás, női hisztizés, szexszel való zsarolás, pénzzel való zsarolás (párkapcsolatban), karmolás, harapás, popsi paskolás, hajrángatás, szóbeli bántalmazás és sértegetés, stb.
Lényegében a fajon belüli agresszió és a mindenhol jelenlévő dominancia harc kifejeződéséről van szó. Sokan azért kezelik perverzióként az SM-et, mert nem tudják feldolgozni (a sok társadalmi melléhazudozás miatt) a tényt, hogy az élet velejárója a harc, a küzdelem. A szexben megjelenő SM ennek a ritualizált, jelképes kifejeződése (többé-kevésbé őszintén kinyilvánítva az agressziót).
Vagyis szerintem nem létezik agresszió nélküli szex, hiszen a közösüléshez, intimitáshoz be kell hatolni (különféle módszerekkel) a másik intim szférájába és birtokba kell venni, használni kell a másikat.
Akinek mindez zavarja a lelki világát, tanuljon etológiát.

Nem véletlenül írom ezeket a kisregényeket. Próbálom bemutatni ezt a nagyon fontos témát, amit sajnos (sok egyéb mellett) nem tanítanak az iskolákban (sem). Hátha segítségére lesz némelyeknek abban, hogy hatékonyabban kezelhessék a saját életükben ezeket a dolgokat. Hatékonyabban uralkodhassanak a másik fölött vagy hatékonyabban vethessék alá magukat a másiknak vagy hatékonyabban szökhessenek meg a leigázás elől-alól. :-)
1
Caligula
2010. április 5. 21:24
#12
Tesókám!Az írásodat nem olvastam,hanem a kommenteket és a véleményem arra vonatkozott! A SM taszít és nem is olvasom, de ti tudjátok, van akinek ez kell. Másság vagy betegség, mindegy minek hívod.
1
Ram Agile
2010. április 5. 17:29
#11
Ebből is látszik, hogy az Isten milyen toleráns, ellentétben a lüke teremtményeivel, akik nem tűrik a másságot és a legnagyobb élvezettel szadizzák szét, sittelik le és ölögetik meg egymást (és sokszor holmi isteni törvényekre meg igazságra hivatkozva).
Amúgy örülök neki, hogy van olyan írásom, aminek a fórumába még ennyi idő elteltével is írnak az olvasók és mindenféle furcsa vélemények jelennek itt meg. Bárcsak a többi művem is ennyire izgatna benneteket fiúk-lányok!
1
Caligula
2010. április 5. 11:10
#10
Istenem! De nagy a Te állatkerted!
1
eunuch jelölölt
2010. április 4. 22:23
#9
Klári!

Ha valóban kiherélnél egy férfit Én jelentkezek, vállalom.
Kérlek, add meg elérhetőséged.
1
Ram Agile
2010. január 30. 14:37
#8
A hím nemi mirigyek eltávolítása nagy baklövés lenne hölgyem. Mivel nem nő újra a kérdéses szerv. Utána mit fogsz markolászni rajta? Ha vigyázol rá, később még sokszor élvezheted a megdolgozását. :-DDD
1
Klári
2009. november 3. 12:18
#7
A férfit kiheréltem volna
1
Shark20
2008. május 20. 10:31
#6
elég jo volt
1
Ram Agile
2008. március 29. 18:44
#5
Ez a novella megtörtént eseményeken alapul. Viszont sok éve történt, így Szonja telefonszáma már nincs meg. Abbahagyta az ipart, úgyhogy más lehetőséget kell keresned.
1
istván
2008. március 29. 16:23
#4
Ha valaki tudja szonja telefonszámát küldje el az monguz10@hotmail.com cimre.Köszönöm
1