A+ A-

Téli vakáció

Ezen a télen a munkahelyemről sikerült elkérnem a hajdúszoboszlói nyaralót egy hétre. Mondhatom, hogy életreszóló izgalmakban volt részünk. Láthattam a feleségemet, ahogy leszopott két férfit akiket egy közeli bárban szedett fel, és akik utána jól megdugták. Többször előfordult már, hogy másokkal kefélt, de még sohasem láthattam, pedig nagyon szerettem volna. Nem okozott csalódást.
A telelésünk utolsó estéjén történt, mindketten iszogattunk egész nap. Én elmentem az uszodába, a feleségemet otthagytam a nyaralóban. Amikor visszaértem, meztelenül feküdt az ágyon, és szexújságot olvasott, közben ujjazta a punciját és játszott a mellbimbóival. Az újság ott volt nyitva, ahol egy szőke nő két férfival szeretkezett. Mondhatom, hogy a feleségem izgatottnak tűnt. Ahogy maszturbált, bevallotta, hogy szívesen lenne a képeken lévő lány helyében.
Nyaltam a punciját amíg el nem élvezett, az összes nedvét az arcomra kenve.
- Szeretném látni, ahogy úgy dugnak meg, ahogy azt a szerencsés lányt az újságban.
Kiterveltük, hogy a feleségem felszed majd két férfit és a nyaralóba hozza őket és én végignézhetem az egészet. Nagyon rövid szoknyát vett fel, harisnyával, egy rövid felsővel és erre egy bundát. Elég szexis volt a látvány. Nem vett fel melltartót se bugyit, egy magassarkúval egészítette ki az öltözékét. Ahogy csak ránéztem, magamhoz kellett nyúlnom. Megcsókolt és azt mondta:
- Nemsokára itt vagyok.
Amíg odavolt, kerestem egy helyet, ahol el tudok rejtőzni, de még azért jól látom az ágyat.
Nem egészen húsz perc múlva hangokat hallottam, majd nyílt az ajtó és a feleségem lépett be először, utána pedig két megtermett, fiatal férfi. Úgy 25 - 30 között voltak, és elég izmosak. Leültette őket és mondta nekik, hogy elmegy és tölt italt maguknak.
Minden nagyon hirtelen történt. Mielőtt felocsúdhattam volna, a drága feleségem, már térdelt előttük és verte, szopta, nyalta a faszukat.
Az egyik srácnak, Imrének elég szép nagy fasza volt. Szerintem legalább kétszerese volt a vastagsága az enyémnek és 6 - 7 centivel hosszabb is lehetett. A feleségem szeme felcsillant ennek láttán és mindent beleadva szopta. Mondta is a srácnak, hogy ez a legnagyobb fasz, amit életében látott. Extázisba is jött tőle. Amíg Imrét szopta, a fenekét magasra emelte, és Ádám, Imre barátja hátulról baszta a punciját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.19 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2016. 05. 28. szombat 05:56
Nagyon rövid!
#5 vakon53 2016. 01. 10. vasárnap 14:37
Ez az írás egy icipicit rövidlett.
#4 A57L 2014. 02. 3. hétfő 07:02
Elmegy.
#3 papi 2013. 12. 3. kedd 15:56
Alig több a semminél
#2 konok 2006. 09. 6. szerda 11:16
ha lett volna egy kis idod, akkor le is irhattad volna a tortenetet... az valahogy kimaradt:(
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?