A+ A-

Pajzán Orgia

Örömmámorban úsztunk, lebegtünk a boldogságtól, mikor a lányunk megszületett. Meghatódva és elérzékenyülve, máskor szárnyalva, fényes lélekkel teltek az órák, a napok, a hetek. Csodálat és hála érzés töltött el bennünket, szívmelengető mosoly vibrált az arcunkon, s minden pillanat megtelt szeretettel, szerelmünk kiteljesedett, Isten és az Élet megadott mindent, amit kértünk: kettő fiú és egy lánygyermeket. Nem el telt pillanat úgy, hogy valamelyikünk ne kérdezte volna meg:
- Benéztél rá, jól van? Minden rendben?
A két kis "bátyuska" kábultan szédelgett egyik szobából a másikba, húguk sírása szokatlan és zavaró volt nekik.
- Megyünk a papához. - mondták, és álmosan imbolyogtak.
Általában korán elaludt. Nyugodtan, hosszan aludt, csak úgy éjfél, kettő óra tájban sírt egy kicsit, mert éhes volt.
Melleim duzzadtabbak és feszesebbek voltak a tejtől, a tej állandóan folyt a bimbóimból. A kórházban - amíg bent voltam - öt gyermeket tápláltam rajta kívül, s állandóan fejnem kellett a tejem. Szerencsére volt fejőgép a kismamák számára, különben ki tudja mi történt volna... Ilyenkor, mikor éjjel felsírt, cseresznye-ajkai habzsolva szívták a tejet, evés közben hálásan szuszogott, s mi csodálatosan boldogok voltunk... Mindig megvártuk, míg visszaalszik, s utána még - rendszerint - jó ideig néztük és gyönyörködtünk benne, szemeink megteltek örömkönnyekkel, végtelen öröm vibrált a lelkünkben.
Számolgattuk a napokat, meddig nem szabad még szerelmeskedni, vágyakozva néztük egymást, s lestük, hogyan nő ki a szőr borotvált pinámon. Először rossz volt, szúrt és viszketett, de a napok haladtával ez elmúlt. Bozótom lassan újra visszanyerte eredeti formáját, szétterült combjaimra, szélesen, hosszan heverészett hasam alján, a vénuszdomb fekete partvisként fénylett hálóingem alatt. A napokat egyre jobban betöltötte a szerelmeskedés utáni vágy. Sóvár, kiéhezett tekintettel lestem alakját, óvatosan fogtam meg azt a szervét, melynek hús-rúd formája az agyamban felbukkanó vágyakozás központja volt. Sejtelmesen s félelmetesen, fénylően és csábosan, gusztusos, varázslatos látvány volt a félhomályban s sóvár ajkakkal, mohón vettem a számba a méz ízű péniszt s szomjasan nyeltem a belőle áramló ízletes ondót. Ő is szépet és pajzánt álmodott, fénylő pénisze árbocként állt, nekem úgy tűnt olyan, mint a lángolt kolbász, mint a lókolbász, mint a csabai szalámi.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.14 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2015. 02. 3. kedd 07:58
Én Pavlov hozzászólására teszem le a voksomat.
#7 papi 2014. 05. 16. péntek 10:32
Egész jó
#6 genius33 2013. 04. 15. hétfő 15:02
Szuper smile
#5 kelyhecske 2010. 07. 6. kedd 20:12
hááát elég shit lett
#4 Pavlov 2008. 02. 13. szerda 18:18
Nem tetszett a megfogalmazása.
#3 eznemigaz 2008. 02. 13. szerda 13:06
OK-és 9 pont
#2 Sasha 2008. 02. 13. szerda 11:08
szuper! 10 pont
#1 Törté-Net 2008. 02. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?