A+ A-

A kis "mindenfaló"

Ezt a kis történetet egy bohém fotós barátom mesélte. A sok kalandot megélt férfi legemlékezetesebb kalandjaként emlegette Dorinával való találkozását. Olyan unikumként, amely mély nyomot hagyott benne, s valószínű, hogy valamennyi hozzá hasonló beállítottságú - férfitársát lenyűgözné. Ebben bízva tárom az olvasó elé e történetet, remélve, hogy legtöbben örömmel fogadják:
Az asztalnál nyolc korombeli, s négy ifjabb férfi, továbbá két hölgy ült. A lelkes ismerkedésen hamar túlestünk, elfogyott néhány pohárka konyak, még a jóféle furmintos flaskák is kiszáradtak, ám miután néhány bágyatag vicc ellenére a hangulat alapvetően leszállóágba került, ezért többen szedelőzködni kezdtek.
Dorina megjelenése élénk érdeklődést váltott ki. A harmincas évei derekán járó, szőke, csinos nő inkább egy érett kamaszlánynak tűnt, harsány köszönése, széles mozdulatai, bemutatkozása egyszeriben a társaság érdeklődésének középpontjába emelték személyét. Mohó falatozása, sziporkázó viccei kifejezetten feldobták a hangulatot, az újabb, párásan gyöngyöző borospalackok mindenkit maradásra, sőt produkcióra bírtak. András, az adomázó öregúr most nem nyújtotta történeteit, tréfái ültek. A mindenki szavába belekotyogó Piroska most csak figyelt, nem vihogott előre, s nem lőtte le a poénokat sem. A tiszteletes eltette büdös pipáját, s félrerakta hittérítő történeteit. Szóval jót tett nekünk ez a Dorina! Nevéhez méltó módon ajándék volt az elfáradt társaságnak.
Mit tagadjam, én is őt figyeltem. Nem az a hosszúcombú, dúskeblű, érzéki nő volt, aki a kedvenc típusom, s arca sem bűvölt el, de alakja, s persze az erotikus túlfűtöttség kisugárzása, félreérthetetlen felkínálkozása megfogott.
Aztán egy fiatalember az asztalunkhoz jött, hozzáhajolt, súgtak- búgtak- nevetgéltek. Kicsit rosszul is esett ez a bizalmaskodás, s ezért, amikor az ifjú távozott - nem mintha bármi közöm is lenne hozzájuk - csípős nyelvvel jegyeztem meg:
- No, de kedves kisasszony! Azért ő több volt, mint testőr! - céloztam ezzel egy filmsikerre, meg az iménti, a kormánytagok védelméről szóló beszélgetésünkre.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.11 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 09. 15. vasárnap 05:39
Nem rossz.
#2 mackó2009 2012. 10. 25. csütörtök 15:03
érdekes történet
#1 Törté-Net 2008. 02. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?