A+ A-

Apum és az ő fiúja

15 éves srác vagyok, Budapesten élünk apával. Ketten, mivel anyám még kiskoromban lelépett és egyedüli gyerek vagyok. Szerintem egész jól nézek ki, szőke, vállig érő hajjal, koromhoz képest elég magas is vagyok és mivel rendszeresen sportolok, az alakomra se lehet panasz. A hímvesszőm inkább hosszú és vékonyabb, kb. 13 éves korom óta borítja, nem túl dús szőrzet. Amióta elkezdett érdekelni a szex, mindig is fiúkról fantáziáltam. Illetve ez így nem pontos, mert a korombeli srácok nem nagyon izgattak fel, az érettebb, felnőtt férfiakra buktam. Ilyenekből viszont elég kevés volt a környezetemben, ismerkedni nem mertem, így nem is gondolhattam arra, hogy a közeljövőben testi kapcsolatom lesz egyel. Amire viszont egyre jobban vágytam. 14 voltam, amikor egyszer véletlenül felfedeztem, hogy apával közös az érdeklődésünk, ő is a férfiakhoz vonzódik. Egy társkereső újságot találtam a szobájában, amiben egy meleg férfi szexuális ajánlata volt pirossal bekarikázva! Nem mondom, hogy nem lepődtem meg, percekig nem tudtam mit gondoljak, mit tegyek. Aztán megnyugodva végiggondoltam a dolgot. Tényleg, amióta az eszemet tudom, apának soha nem volt barátnője, legalább is nem tudtam róla. Pedig egyáltalán nem nézett ki rosszul, sőt. Most először gondoltam rá, mint férfira, és meg kellett állapítanom, hogy igenis vonzó pasi, olyan, amilyenekről mostanában fantáziálni szoktam. 32 éves volt, de kamaszos vonásai miatt jóval fiatalabbnak nézett ki. Vékony, izmos teste elég jól karban volt tartva, hiszen ő is rendszeresen sportolt. Kicsit jobban körülnéztem a holmijai közt, és egy még meglepőbb felfedezést tettem. Egy csomó, korombeli fiút ábrázoló fotót találtam a szekrényében a ruhák közt. Köztük, legnagyobb meglepetésemre, rólam is volt 1-2 fotó... Viszontláttam magam, amint a nyári meleg miatt meztelenül alszok az ágyamban.
Nap közben aztán többször is eszembe jutott, vajon milyen lehet apám teste, legalább is azok a régiók, amelyeket eddig még nem láttam. Korábban max. fürdőnadrágban láttam őt. Így aztán már meg sem lepődtem, amikor este az ágyban, önkielégítés közben egyre csak az ő arcával jelent meg az ideális pasi, természetesen meztelenül.
Néhány nap után aztán furcsa elhatározásra jutottam, apa lesz az, akivel megszerzem első szexuális élményemet. De mivel épp akkor csúnyán összebalhéztunk valamin, úgy gondoltam, bosszút is állok rajta. Elhatároztam, hogy mielőtt megszerzem- mert ezek után biztos voltam benne, hogy sikerülni fog- a végletekig fel fogom húzni, hogy majd belepusztul vágyba. A hirdetésből, és abból, hogy az utóbbi időben nem maradt ki későig, arra a következtetésre jutottam, hogy egy ideje nem volt testi kapcsolata senkivel.
Másnaptól meglehetősen megváltozott a viselkedésem apuval szemben (is). Mivel nyár volt, nem volt feltűnő, hogy csak alsónadrágban, sokszor teljesen pucéran mászkáltam a lakásbn, mikor otthon volt ő is. "Visszatért" a régi kisfiú. Amikor csak lehetett, odabújtam apához, az ölébe ültem, simogattam. Persze ezeket csak ruhában tehettem, hiszen így is elég nehéz volt palástolni a merevedésemet. A reggeli suliba induláskor adott búcsúpuszik olykor-olykor a szájára sikerültek. A hatás nem maradt el. Nem lehetett nem észrevenni, hogy az öreg egyre zavartabban viselkedik, mikor együtt vagyunk. Vágy csillogott a szemében ha meztelenül elmentem előtte. Mikor pedig az ölébe ültem, "véletlenül" egyre gyakrabban úgy, hogy pénisze épp a 2 farpofám között helyezkedhessen el, halk sóhajok hagyták el az ajkát. Én persze sem ezekre nem reagáltam, se arra, mikor éreztem, hogy a hímvesszője ilyenkor bámulatos gyorsasággal merevedett meg.
Már ötödik napja tartott mindez, mikor eljött az ideje a cselekvésnek. Aznap volt a névnapja. Mire hazajött a munkából, terített asztallal vártam. Egy szál feszes rövidnaciban sürögtem-forogtam körülötte, melyben tökéletesen kirajzolódtak a farkam vonalai. Vacsi után, ahogy szokott, elment fürödni. Már folyt a víz a zuhanyzóban, amikor anyaszült meztelenül beléptem a fürdőszobába. Apu kicsit meglepődött, de nem tiltakozott.
- Nem gond, ha ma veled fürdök? Korán akarok végezni- mondtam.
- Persze, gyere csak - felelte, rosszul palástolt idegességgel a hangjában.
Beléptem a zuhanyzóba, apával szemben. Ott állt előttem a férfi, akit meg akartam szerezni magamnak. Majd egy fejjel magasabb mint én. Egész testét vízcseppek borították, tekintetem izmos, széles mellkasára tévedt, mellbimbóin is csillogtak a vízcseppek. Lassan néztem végig feszes hasán, köldökén, majd a sűrű világosbarna fanszőrzetén. Szinte felfaltam a tekintetemmel. Aztán megláttam a péniszét, amely a szemem előtt került félig merev állapotba. Gyorsan hátat fordítottam neki, hogy ne lássa megkeményedő farkamat és megkértem, szappanozza be a hátamat. Gyengéden kezdte simogatni a nyakamat, és vállaimat majd lassan haladt egyre lejjebb a hátamon. Én közben felsőtestemet szappanoztam, mostam, ami azonban már inkább saját izgatásommá vált.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 8 2009. 08. 30. vasárnap 03:31
tényleg jo
#3 Ede 2008. 02. 11. hétfő 10:19
Tényleg izgató jó írás!
#2 zimre 2008. 02. 10. vasárnap 22:14
Nagyon izgato volt,szivesen olv hasonlot.
#1 Törté-Net 2008. 02. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?