A+ A-

Miért jó egyetemen tanítani?

Az étteremben kezdődött az egész. Már régóta szemet vetettem Anitára, az órákon nehezebben koncentráltam, mint általában. Hosszú tanári pályám során már többször is tanítottam vonzó egyetemistákat, de ennyire jól egyikük sem nézett ki. Hosszú, szőke haja volt, és csinos, ovális arca. Magas volt, hosszú, érzéki combokkal. Testének legfőbb ékessége azonban elkepesztő, gyönyörű, fantasztikus melle volt, ami amúgy rendkívül sportos, vékony testével ellentétben hatalmas, kerek, nehéz csöcsöket jelentett. Az osztályteremben is gyakran vetettek rá a srácok lopott pillantásokat, amit ő látszólag nem vett eszre, pedig amúgy egyáltalán nem látszott naivnak. Nagyon jól tudta, hogy mi őrjíti meg legjobban a férfiakat Gyakran vett fel miniszoknyát, így mindenki láthatta formás lábait. Nem volt szüksége melyen dekoltált ruhára melleinek kihangsúlyozására, bármilyen egyszerű pulóvert vett is fel, nem lehetett nem észrevenni kivételesen szép idomait.
Félév vége volt, a vizsgaidőszak előtti utolsó óra nemrég ért véget. A hallgatók - velem együtt - az egyetem éttermébe mentek ebédelni. A választék éppen olyan gyatra volt, mint máskor, de a hely a szokásoknak megfelelően tele volt. Ennek ellenére találtam egy üres helyet a fal mellett. Pár perc múlva a mellettem lévő asztal felszabadult, de persze azonnal elfoglalta egy újabb csoport egyetemista, Anita és barátai. Túl kicsi volt nekik az asztal, alig fértek el. Ennek az lett az eredménye, hogy Anita az asztal széléhez került, pontosabban valahol félúton volt az ő asztaluk és az én asztalom között. A távolság köztünk nem volt több húsz centinél, tisztán éreztem parfümének finom illatát. Majd megőrjített a tudat, hogy ez a bombanő itt ül tőlem pár centire, mégsem érinthetem meg. A legvadabb fantáziák kergették egymást a fejemben, a nadrágom elején pedig hatalmasra nőtt a dudor, amit persze próbáltam takargatni, több - kevesebb sikerrel. Már régen megettem mindent ami a tálcámon volt, de nem mertem felállni amíg ők el nem mentek a szomszédos asztaltól. Nem tudom, Anita észrevette - e izgatottságomat, mindenesetre mikor felálltak az asztaltól, mintha egy félmosolyt láttam volna szája körül játszadozni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.64 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 27. vasárnap 12:12
Igazavan Zsuzsikának.
#8 papi 2016. 03. 11. péntek 06:45
Nem nagy szám
#7 listike 2014. 10. 16. csütörtök 13:12
Kissé gyenge.
#6 v-ir-a 2011. 11. 27. vasárnap 17:16
én nem jártam egyetemre / sajnos/, de ha így mennek a vizsgák, akkor tök buli a csajoknak, nem kell tanulni, egy kis szopást meg simán ki lehet bírni...és a fiúkkal vajon mi van, ha nem tudják az anyagot? smile / vagy mindegy csak szája legyen? smile /
#5 Sasha 2008. 02. 3. vasárnap 19:36
elsietted barátom, ilyen cicik és még csak ki sem élvezted őket
#4 toti 2008. 02. 3. vasárnap 03:14
Szeretem a szexet, de (mivel érintett is vagyok), ezt nagyon elítélem! Ez nem szex, nem élvezet, hanem zsarolás, ez nem az erotika műfaja, inkább a kriminalisztikába illik, ha ez igaz. A dolgok nem így mennek, képzeletnek jó, nem pontozok.
#3 zsuzsika 2008. 02. 2. szombat 11:56
Nagyon jó, sajna ez az ÉLET !
#2 Pavlov 2008. 02. 2. szombat 00:14
Príma történet! Ilyenek ezek a kis ribancok...
#1 Törté-Net 2008. 02. 2. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?