A+ A-

Beavatás

Lányoknál a családban, de még a baráti körben is gyakran téma, hogyan vesztették el a szüzességüket. Férfiakról, illetve férfiaktól még nemigen olvastam ilyesmit, de most úgy döntöttem, én megírom, hogyan vesztettem (vagy inkább vették) el a szüzességemet.
*
Tizenötödik életévembe léptem, amikor apámmal és barátnőjével, a 28 éves Évával egy keleti-tengeri nudista kempingbe utaztunk nyaralni. Éva magas, imádni valóan gyönyörű szexbomba volt. Bár naturisták voltunk, tehát nudista strandokra jártunk fürödni, pubertáló kamaszfiúként nem tudtam betelni Éva karcsú, mégis asszonyosan érett testével. Széles csípője, kerek, kemény segge, formás, gömbölyű mellei, hosszú combjai elkápráztattak, és szüntelenül foglalkoztatták serdületlen kamaszfantáziámat. Hosszú combjai, karcsú dereka és ringó mellei mellett hosszú ujjai, lábujjai és a körmei voltak a legszebbek. Ha nem vágytam volna annyira gyönyörű testére és nem szerettem volna annyira baszni végre, már csak fantasztikusan szép ujjai és lábujjai miatt is megkívántam volna. Dús haja alul is, felül is vörösesbarna volt, de szeméremszőrzetét időnként leborotválta.
A keleti-tengeri kempingben kényelmes, elég nagy lakókocsit kaptunk, ahol apának és Évának a kocsi egész szélességét kitöltő, függönnyel leválasztott franciaágy állt rendelkezésére, nekem meg az étkező rész heverőnek is használható párnázott padja jutott.
*
Akkoriban már rendszeresen reiszoltam, olykor napjában többször is. Első éjszaka a takaró alatt, amikor a függönnyel elválasztott másik részből félreérthetetlen tempózást, lihegést, nyögéseket és sikolyokat hallottam. Ezt azonban nem akartam sokáig az ágyamban csinálni, mert farkam verése közben a csattogás, meg persze a lihegés ugyanúgy áthallatszott apámékhoz, mint az ő üzekedésük hozzám.
Másnap aztán a kempinget a tengerparttól elválasztó, bokrokkal benőtt dűnéken találtam egy félreeső helyet, ahonnan jól beláthattam a nudista strandot és nyugodtan reiszolhattam. Kora délután a bokrok között még egy nagyban kefélő fiatal párt is kifigyeltem. Bár a bokrok rejtekében csinálták, de azért jól láthattam mindent. A húsz év körüli lány mindkét könyökére támaszkodva, L alakban felnyújtott lábakkal hanyatt feküdt a fűben, a kisportolt srác pedig két lábfejét kezében tartva kúrta. Előremeredő farka ki-be járt a lány csupaszra borotvált nagyajkai közt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.74 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 05. 16. hétfő 15:17
10 Pont!
#6 listike 2014. 08. 16. szombat 14:08
Volt jóbb.
#5 papi 2013. 11. 25. hétfő 08:09
Nem rossz
#4 A57L 2013. 07. 14. vasárnap 05:32
Jó írás.
#3 Shyguy 2009. 02. 26. csütörtök 14:30
Nagyon jó! 10pötty!
#2 Shyguy 2009. 02. 26. csütörtök 14:30
Nagyon jó! 10pötty!
#1 Törté-Net 2008. 01. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?