Főiskolás lányok 4. rész - Cserebere

Szavazás átlaga: 8.67 pont (133 szavazat)
Megjelenés: 2008. január 29.
Hossz: 18 717 karakter
Elolvasva: 30 800 alkalommal
Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2008. január
Arra ébredtem, hogy a matrac megmozdult alattam. Felnéztem, és láttam, hogy April ül mellettem. Csak egy leopárdmintás bugyi volt rajta, amin át ki tudtam venni a puncija vonalát. Még nem tértem teljesen magamhoz, de így is megindult a nyálműködésem. A melle hívógatóan ágaskodott, mintha csak azt akarná, hogy megszívogassam. Csak most, hogy ott ült előttem meztelenül, láttam igazán, hogy milyen nagyok ezek a cickók. Hatalmasak voltak, ugyanakkor lágyak és formásak. Az ekkora mellek általában már lógni szoktak, de az övéi peckesen meredtek előre. Egyszerűen tökéletesek voltak!
Egyre csak a mellét bámultam, alig fogtam fel, hogy mi történik. Igaz, hogy egy jó kis baszás volt kilátásban, de a farkam még mindig égett Julie kezelésétől, úgyhogy csak lassan éledezett. April az ágyra mászott, letérdelt, és végigmért.
– Szia, kicsim – suttogta, aztán bemászott a takaró alá, és hozzámsimult. Hatalmas cickóit a mellemnek nyomta, és éreztem, hogy a bimbói már jó kemények. Végigsimított a hasamon, és megcsókolt.

– Hogy érzed magad? – kérdezte, mikor már kihúzta a számból a nyelvét.

Elvigyorodtam, átöleltem, és rámarkoltam a seggére.

– Nagyon fáradt vagyok – mondtam. – De szívesen dugnék egyet.

A lány elmosolyodott, és a mellemre feküdt. A keze a hasamról a farkamra csúszott. Még csak félig keményedtem meg, de April megfogta a dákómat, ami mári nedvedzeni és duzzadozni kezdett.

– Mmmm – sóhajtotta. – Vicces, mert én is dugnék egy jót. – Megrázta a csípőjét. – De ha ilyen fáradt vagy, akkor óvatosan kell bánnom veled... Hacsak nem akarod durván csinálni.
Végigsimítottam April seggén. Éreztem, hogy a leopárdmintás bugyi át van ázva, de nem olyan volt a tapintása, mint a puncinedvnek, vagy az izzadságnak. Ekkor jöttem rá, hogy ez ugyanaz a testápoló, mint amit Julie is használ. Ettől rögtön beindultam. Szóval Aprilt most baszta seggbe a haverom, Rich, és nemsokára tőlem is megkapja az megfelelő adagját. Ez a gondolat nagyon beindított. Ez a csaj sokkal nagyobb ribanc, mint eddig gondoltam. És ráadásul a másik szobában Julie is pont erre készül Richie-vel.
– Az a kérdés, hogy én bánjak-e veled óvatosan – vágtam vissza, és benyúltam a bugyijába. Megérintettem a segglyukát, erre ő felnyögött. A popsija már be volt kenve, és csak rám várt!
– Óóó – nyögte April, ahogy két ujjam a fenekébe csúszott. Szűk volt, majdnem olyan szűk, mint Julie-é, de valahogy laza és nyitott is. April a testemnek nyomta a mellét, finoman a nyakamba harapott, én meg még mélyebbre nyomtam az ujjaimat. Tényleg jól be volt kenve a segge, simán bele tudtam nyúlni.
– Ne finomkodj, ha már hozzákezdtél – mondta a lány. – Ha jó keményen seggbe akarsz dugni...

Bólintottam, jól megmarkoltam April testét, és keményen ujjazni kezdtem. Kissé oldalra fektettem, hogy közben gyönyörű melleihez is hozzáférhessek, amik puhának és rugalmasnak bizonyultak. Rácuppantam kemény kis bimbóira, finoman rá is haraptam az egyikre, és megpöcköltem a nyelvemmel. Közben keményen ujjaztam a seggét. Ahogy szopogattam April mellét, ő előre-hátra mozgatta a fenekét az ujjaimon.

– Óóó... Ez nagyon jó... Nyomd fel... A seggembe... Honnan tudtad?... Julie biztos elmondta neked...

A csajszi kissé zavarban volt. Egy pillanatra az arcomba bámult, aztán a nyakamba fordította az arcát. Alig tudott megszólalni, úgy tűnt, átadja magát az ujjaimnak a seggében. Látszott rajta, hogy tényleg szereti ezt a fertályt.

– Gondolom, Julie elmondta, mennyire szeretem seggbe csinálni. Én csak... Nem bírok magammal olyankor. Oh! – nyögött egy nagyot, ahogy keményen belédöftem az ujjaimat, a popsija össze is rándult.

– Ha a seggemre kerül a sor, igazi ribanccá válok. Akárki seggbedughat. Nagyon szeretem. Olyan jó érzés...
April egész teste tüzelt. Szorosan átkarolt, és fel-le mozgott rajtam, de vigyázott, hogy ki ne csússzon belőle az ujjam. Széttárta a lábát, és kisé megemelte a csípőjét, hogy jobban ujjazhassam.

– Ez jó... – mondta, és az arcomhoz szorította az ajkát. – Nem tehetek róla... Egyszerűen csak szeretem seggbe. Kérlek, dugj seggbe, Mick... Légy szíves!
Kihúztam az ujjam April hátsójából. Ettől felnyögött. Megfogtam a bugyiját, és letoltam a combjára. April felemelte a lábát, és segített, hogy lehúzhassam a bugyiját, aztán engedelmesen az oldalára fordult. Feltérdelt, és feltolta a popsiját, a lábát pedig kissé szétterpesztette.
Beálltam April mögé, és megragadtam a csípőjét. Beillesztettem hosszú szerszámomat a félgömbjei közti vágásba, és már éreztem is nedves, hívogató lyukát. Szorosan fogva tartottam, és benyomultam. A vastag makk szinte szétfeszítette April szűk kis lyukát, de én lassan és határozottan beljebb hatoltam. April segge szétnyílt, simán befogadta hosszú rudamat.
A lány csak nyögdécselt és sóhajtozott, élvezte, hogy beléhatolok. Szűk, csúszós lyuka rászorult a szerszámomra, szinte magába szívta. Hátrahúztam a testét, míg popsija a hasamhoz nem ért, és éreztem, hogy a farkam teljesen belécsúszott. April az ajkába harapott, hogy el ne sikoltsa magát, én meg előrehajoltam és belekapaszkodtam hatalmas mellébe.
– Baszd meg a seggem – suttogta April, és összeszorította a fenekét a farkam körül. A segglyuka tökéletes volt, szűk, de azért csúszós, és éhesen szippantott magába, ahogy újra meg újra beléhatoltam. Kezdtem begyorsítani. A farkam már égett a megpróbáltatásoktól, de azt is éreztem, hogy a szűk kis lyuk hatására bármelyik percben elélvezhetek. A makkom mintha April húsába olvadt volna. Amikor a farkam a legmélyebbre szaladt belé, a csajszi mindig felnyögött. Akárcsak Julie. Ekkor jutott eszembe, hogy senki nem élvezett el még attól, hogy seggbe dugtam. Jó mély, hosszú, erős lökésekkel basztam. Tudtam, hogy April mindjárt elélvez, és ettől még jobban felizgultam.
– Óóó Mick, ott jó... Mindjárt elélvezek... Basszál tovább... Igen...

Ütemesen, hangosakat nyögve keféltem April fenekét. Közben a mellével játszottam, összecsippentettem a bimbóit, és keményen markolásztam a gömbjeit. Nagyon jó tapintásuk volt, beléjük kapaszkodtam, így hatoltam be Aprilbe hátulról újra meg újra. Már én is majdnem elélveztem.

– Óóó Mick... Kefélj meg... Elélvezek... Igen, igen, igggeeennnn!
April egész teste összerándult. Éreztem, hogy a segglyuka összehúzódik, a mellei libabőrösek lesznek, és hatalmasat élvez. A feje ide-oda forgott, ahogy az orgazmus átjárta a testét. Mintha hullámok futottak volna végig meztelen bőrén, éreztem, hogy a fenekétől egészen a feje búbjáig remeg. Ekkor már én is elélveztem. Jó hangosan nyögtem, és éreztem, ahogy a forró, sűrű sperma April szúk kis lyukába áramlik. Mind magába szívta, és hagyta, hogy tovább keféljem. Egy párszor még löktem rajta, míg a farkam el nem puhult, aztán kimerülten rádőltem.
Egy darabig így feküdtünk. April mellét simogattam, ő pedig sóhajtozott, és a testemhez dörzsölte a fenekét. Fel-le mozgatta magát az egyre laposabb farkamon, ami így mostmár nagyon érzékennyé vált, úgyhogy fel is nyögtem.
Őszintén szólva már cseppet sem voltam fáradt. Elég keményen meg kellett küzdenem April fenekével, de a farkam máris a puncijára vágyott. Lassan lenyúltam, széttártam a lábát, és benyúltam közé. April felnyögött-felsikoltott, ahogy a széttárt puncijába nyomtam az ujjam. Nagyot nyelt, mire én a csiklójára nyomtam a hüvelykujjam, és fel-le kezdtem simogatni. A farkam ettől megint új életre kelt. Elégedetten nyomtam be két ujjamat April puncijába. Hevesen lihegni kezdett, és nyöszörögve engedte hátra a fejét. A hátára gördült, úgyhogy jobban hozzáférhettem a puncijához.

– Ez is nagyon jó – suttogta. – Oda is nagyon szeretem, nemcsak a fenekembe.

Bólintottam, és a combjai közé térdeltem. Széttártam a punciját, és benyomtam neki két ujjamat. Ütemesen ujjazni kezdtem. April mozgatni kezdte a seggét a lepedőn, épp úgy szorította össze a belső izmait, mint amikor a fenekét ujjaztam. Izgatottan nézett rám, a szeme szinte könyörgött, hogy basszam meg, de szerettem volna, ha előbb elélvez, hátha addig még jobban magához tár a farkam. És persze szerettem volna éppúgy megujjazni Aprilt, mint Julie-t a kocsiban.
A csajszi nyöszörgött, az ajkába harapott, úgy mozgott az ágyon. Hatalmas mellei ide-oda mozogtak. Az ujjaim minden moccanására beleremegett az egész teste, valósággal az ujjamra nyársalta magát. Ahogy az élvezésre készüült, még jobban az ajkába harapott, aztán nagyra nyitotta a száját, és sikkantott egyet.

– Bassz meg – könyörgött, de én csak a fejemet ráztam.

– Előbb látni akarom, ahogy elélvezel – mondtam.

– Az nem lesz nehéz... Oh, oh... Iggennn!!
Begyorsítottam a puncijában, April meg csak kapkodta a levegőt. Jó gyorsan ujjaztam, teljesen szétterpesztettem a punciját. Sokkal szűkebb volt, mint a feneke, gondolom, nem dugták olyan gyakran. Éreztem, hogy a farkam mozgolódik, lassan egyre nagyobb lett.

– Óóó igen... Igen!

April szeme és szája nagyra nyílt. A nyelve az ajkain táncolt, érzékin nyalta őket, és élvezte, ahogy az ujjaim egyre mélyebben vájnak a húsába. Felnyúlt és megfogta a melleit, vadul markolászta őket, ahogy egyre közelebb jutott az orgazmushoz. Láttam a szemén, hogy nem kell neki már sok, mindjárt elélvez. De kihasználtam az időt, élveztem April meztelen testének látványát.

April ujjai a mellébe vájtak, és megfeszült a háta. Előrenyomta a csípőjét, tolta rá magát az ujjamra. El akart élvezni.
Ez a csaj jobban szerette a szexet, mint gondoltam. Egészen a szájához húzta a mellbimbóját, odahajolt, hogy meg nem tudja csókolni. April mellei olyan nagyok voltak, hogy simán be tudta kapni a saját mellbimbóját. Szopogatta, miközben ujjaztam... Aztán felnyögött, elengedte a melleit, és hátraengedte a fejét.

– Elélvezek! Élvezek! – sikoltotta, és rátört az orgazmus. Még gyorsabban ujjaztam, és mosolyogva figyeltem, ahogy élvez. A szeme nagyra nyílt, a keze ökölbe szorult. Hangosan nyögött, mint egy amazon.
Éreztem, hogy a farkam megfeszül. A hüvelykujjammal izgatni kezdtem April csiklóját, ő meg tovább élvezett. Tudtam, hogy ez tetszeni fog neki. Az egész teste remegett, annyira intenzív lehetett az orgazmusa. A puncijából még ki is spriccolt egy kis anyag, és az orgazmus még folytatódott. Eltarthatott úgy egy-két percig, és amikor April csípője leállt, éreztem, hogy ennyi még nem volt neki elég.
Felnyúlt, megfogta a vállamat, és magára húzott. Kihúztam belőle az ujjamat, és megcsókoltam a csajt. April fürgén a szájamba csúsztatta a nyelvemet.

– Jól van, kicsim – mondta aztán. – Most te jössz. Én már elélveztem, most te élvezz bele a puncimba!
Lenyúlt, és megfogta a farkamat. Már elég kemény volt, de azért még nem teljesen. April kuncogva simogatta, még a golyóimat is.

– Na mi lesz? – búgta a fülembe. – Julie kimerített? Mmmm... Ez izgató... Fel kell izgassalak, hogy rendesen megbasszál!
Legördültem róla, és megcsókoltam a nyakát. A lány erre még jobban szétterpesztette a lábát, és benyúlt a combjai közé.

– Mitől indulsz be, Mick? Szereted, ha egy lány magához nyúl? Hogyha a punciját simogatja?

April meg sem várta a választ, és a puncijába nyomta két ujját. A másik kezével a mellét simogatta, én pedig lenyűgözve figyeltem. Elég volt pár másodpercig figyelni ezt a maszturbálást, és a farkam máris erőre kapott.

De April kiélvezte a helyzetet. Mostmár én vágyakoztam rá, hogy megdughassam, és tudtam, hogy nemsokára meg is fogom. De előbb még a végletekig akart izgatni.
April megint a mellébe markolt, és a szájához húzta a mellbimbóját. Szopogatni kezdte a mellbimbóját, a másik kezével pedig a punciját simogatta. Ráérősen csinálta, fel-le húzgálta az ujját a nyílásban, aztán fel is tolta magának. Nemsokára még egy ujját felnyomta. Aztán még jobban széttárta a lábát, hogy a keze beférjen a feneke alá, és a segglyukát is kezelésbe vehesse. Elengedte a mellét, és ujjazni kezdte a fenekét. Nyögdécselve nézett rám, teljesen fel volt izgatva.
– Mostmár megkefélsz? – kérdezte. Kihúzta az ujját a fenekéből, és megfogta a farkamat, ami jó kemény volt már, készenállt rá, hogy April kis nyílásába hatoljon. A csaj finoman megszorította, és magához húzott. Fölémásztam, a lábai közé ereszkedtem, és April a csöpögő puncijához illesztette a farkamat.

A puncija még szűkebb volt, mint a segglyuka. El se hittem, mennyire felizgatott. April átölelt, egyik kezével a fenekembe kapaszkodott, hogy előre érezze, amikor befelé indulok. A nyelvem April szájába nyomtam, a csípőmmel előrenyomultam, és beléhatoltam.
Ahogy a makkom a szűk kis punciba csúszott, a lány háta megfeszült. Kegyetlenül szorított a puncija, de azért szép lassan bejutottam. April kezdett bevadulni, a mellemhez szorította a cickóit, keményen belevájt a fenekembe, próbált gyorsabban magába húzni. De eddig ő
k
alf
ín
alf
zo
alf
tt
engem, úgyhogy most én izgattam őt egy kicsit. Jó lassan hatoltam belé, hadd érezze a farkam minden egyes centijét. Addig nyomtam, míg teljesen belé nem kerültem.
April lenyúlt a lábai közé, és végigsimított a golyóimon.

– Óóóó – sóhajtotta. – Ez nagyon jó. Bassz meg.
Annyira eltorzult az arca, hogy már nem akartam tovább izgatni, csak nyaldostam és csókolgattam a nyakát.

– Ez az... Ez kibaszott jó, csináld még! Óóó a puncim, a puncim! Ez hihetetlen! Még sosem éreztem ilyet! Kefélj, Mick!

Nagyon profi csaj volt. Apró, de kemény mozdulatokkal mozgatta előre-hátra a csípőjét. Úgy tűnt, nagyon élvezi a dolgot, még annál is jobban, mint amikor a fenekét basztam. Így hát még keményebben csináltam, teljesen kitöltöttem a punciját. Csak úgy priccolt belőle a puncilé mindenfelé. És a csaj még könyörgött, hogy keményebben és mélyebben keféljem. Gyakorlatilag már sikoltozott. Tudtam, hogy pár lökés múlva el fog élveni, úgyhogy még jobban a lovak közé csaptam.

– Keményebben... Mélyebben... Durvábban... Baszd a puncim! Nagyon jó... Jó... Nagyon jó... A farkad, igggeennn!!!
April puncija minden egyes lökésem után megszorította a farkamat. A kezem a mellein táncolt, simogattam és cirógattam a bimbóit, az egyiket a számba is beszívtam.

– Elélvezek... Elélvezek! – nyögte, és a puncija összerándult. Éreztem, hogy egy folyadéksugár tör ki belőle, és a golyóimra spriccol. A finom illat megtöltötte a szobát. Felnyögtem az élvezettől, még jobban beszívtam April mellét, ő meg folyamatosan élvezett.
Kissé felemelte a fenekét az ágyról, és így még keményebben kellett kefélnem, ha fölötte akartam maradni. Ez nagyon tetszett neki. Úgy vágtam a puncijába a farkamat, hogy állandóan nyöszörgött és remegett.
– Most te jössz – hörögte. – Élvezz a puncimba! Ez nagyon jó! Érezni akarom a gecidet a puncimban!

Egyre gyorsabban és gyorsabban dugtam, és a farkam hirtelen spriccolni kezdett. A gyönyör elöntötte a testemet, a geci sűrű adagokban áradt Aprilbe. A csaj felkiáltott.

– Ez nagyon jó!!! Ez az! Élvezz! Töltsd meg a puncimat! Óóó iggennn... Bassz... Bassz... Bassz...
Könyörgött még egy kis repetáért, és én az utolsó lökéseket is beleadtam. A lány még nyögött egy kicsit, aztán átölelt.

– Ez kibaszott jó volt – nyöszörögte, és a fülembe csókolt. – Még sosem baszták így meg a puncimat.

– Örömmel hallom – mondtam. – Örülök, hogy megbaszhattam a puncidat. Az elején azt hittem, hogy csak fenékbe szereted csinálni. – Megcsókoltam a nyakát. – Na nem mintha bánnám...

April felsóhajtott.

– Dehogy... Még sosem baszták így meg a puncimat. Nagyon jól mozgott bennem a farkad... Még sosem volt ilyen jó. Amikor a srácok hátulról kefélnek... Seggbe... Akkor nagyon keményen csinálják. Nagyon szeretem, mikor beállnak mögém, és tövignyomják a seggembe. Nem olyan, mintha a puncimat basznák. De veled más volt!

– Köszi – mondtam, de kissé zavarban voltam. Ez a csaj egy kissé fura, de azért ki lehet bírni. És mindkét nyílásába örömmel beengedte a farkamat, úgyhogy nekem mindegy is volt, hogy épp melyikbe akarja.

– Komolyan mondom – mondta, és megcsókolt. – Még a barátod, Rich sem csinálta ilyen jól. Annyira fel voltam izgulva, mikor megtudtam, hogy szűz. Alig vártam, hogy a puncimba mártsa azt az érintetlen kis farkát. De nem volt túl jó, amíg a seggembe nem engedtem. Akkor aztán bevadult, és az nagyon jó volt. Háromszor is seggbebaszott!

Bólintottam, és az arcát figyeltem.

– És te basztál eddig legjobban seggbe is – sóhajtotta. – De... Amikor a puncimba hatoltál... Alig hittem el. Sosem volt még ilyen jó. Jobb volt, mint bármikor, amikor seggbe basztak. Még soha senki nem dugta meg így a puncimat. Megígéred, hogy nem lépsz le?

Elmosolyodtam.

– Te egy nagyon szexi csaj vagy, April. Ha mindig így kitárod nekem a lábad és a popsid, le sem bírok lépni. A férfiak egyszerű jószágok, megteszünk mindent, amit a nők akarnak, amíg elélvezhetünk velük.

April felnevetett, és végigsimított a fenekemen.

– Remélem, hogy Julie nem lesz féltékeny. Nagyon vágyik rád, de nekem is kellesz. A puncimnak!

Bólintottam.

April simogatni kezdte a vállamat.

– Annyira feszült vagy – jelentette ki. – Várj csak, hadd masszírozzam meg a hátadat!

– Erre semmi szükság – sóhajtottam.

– Ez a legkevesebb, ami ezért a csodálatos szexért jár neked. Na feküdj a hasadra!
April kibújt alólam, és megkereste a táskáját. Ott volt a földön, ahová ledobta, amikor a barátommal bejöttek a lakásba. Elővett egy testápolót, és fölémmászott.

– Lazulj el – mondta, és megszorította a vállamat. Ez a menet tényleg kifárasztott. April lassan simogatott, aztán egy kis testápolót nyomott a hátamra, és szétkente rajtam.

– Ugyanezzel a
t
alf
es
alf
alf
po
alf
lóval
szoktam kefélés előtt bekenni a fenekem – mondta. – De persze nem mindig használom. Van, amikor durván szeretem. De azért mindig van belőle a táskámban, hátha szükség lesz rá. Nagy kiszerelésben veszem.

Felnevetett, és előrehajolt.

– Rich és én egy egész tubussal elhasználtunk belőle!

Gymöszölni kezdte a hátamat, és a fülemhez hajolt, éreztem forró leheletét.

– De nem kellett egy csöpp sem. Jól seggbebasztál mindenféle síkosító nélkül. Egyszerűen tökéletes vagy.

Ez kezdett egyre furább lenni, de tulajdonképp ez April éjszakája volt. Az övé voltam, azt mondhatott, amit csak akart.
Rámfeküdt, és a testápoló az ő testére is rákenődött. Nagyot sóhajtott, és magára húzta az egyik pokrócot.

– Komolyan mondom, Mick – mondta. – Szeretném ha még sokáig basznál. Újra akarom érezni ezt az egészet.

Széttárta a lábát, megcsókolta a fülemet, és elnyúlt rajtam.

– És ki tudja? – folytatta. – Talán engem és Julie-t is megbaszhatsz egyszerre. Hidd el, tudom, milyen jó puncija van...

Ettől megremegtem, és a farkam duzzadni kezdett.

– Ettől beindulsz, mi? – kérdezte. – Hisz már te is tudod, milyen jó puncija van! Nos, hát megint meg kell kefélned bennünket, hogy össze tudd hasonlítani a testnyílásainkat.

Miközben April izgató ötleteit hallgattam, lassan elaludtam. Tudtam, hogy mély, nyugodt álmom lesz. April egy igazi tüzes kis macska, Julie pedig hihetetlenül jól szopik. Ha mindkettő velem marad, sosem kell már kivernem magamnak!
És ekkor jutott eszembe, hogy Rich holnap korán megy dolgozni. Ez azt jelenti, hogy itt maradhatok a lakásban ezzel a két szép cicababával. Ez bizony... Érdekes lesz.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.67 pont (133 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. május 10. 17:20
#15
Ezt szeretem.
1
én55
2022. november 3. 09:57
#13
Mondom én van itt minden.
1
z
zoltan611230
2020. december 14. 03:41
#12
Kicsit vontatott,de jó .
1
Pavlov
2017. november 18. 20:57
#11
Köszönöm! Töltsd le a könyvet, ingyen van 🙂
1
t
t.555
2017. november 18. 10:01
#10
Nagyon nagyon jó!
1
Pavlov
2017. május 6. 14:08
#9
https://www.smashwords.com/books/view/722375 - az összes rész egyben!
1
Pavlov
2016. november 25. 06:24
#8
Fiatal, duzzad a hormonoktól...
1
feherkalman1
2016. november 25. 00:52
#7
Nagyon jó csak azt nem egészen értem mitől áll a gyerek farka állandóan.
1
p
papi
2013. október 2. 07:47
#6
Tök jó.
1
a
A57L
2013. július 7. 05:56
#5
Elsőrangú.
1
Pavlov
2010. április 26. 07:11
#4
Köszönöm a dicsérő szavakat, és azt is, hogy elolvastátok a történeteimet. Javaslom a sorozat többi részét is.
1
sarmos
2010. április 23. 15:53
#3
nagyon jo
1
dabasi sándor
2008. január 29. 04:03
#2
kicsit vontatott
1
T
Törté-Net
2008. január 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1