A+ A-

Nyaralás

"Hosszú napunk volt..." sóhajtott férjem este 11 felé. A 150 kilométeres utazás, várakozás a szállodai szobára, a kis gyermekünk hancúrozása a hallban, a medencében, a játszótéren.Valóban én is igen fáradtnak éreztem magam, pedig a szabadság és a pihenés utáni vágyakozás forróbb reményekkel kecsegtetett. Már egy hete éreztem azt a bizsergető csábítást, ami érzékien magával ragadhat már ma, s még napokon keresztül.
A hotel remek, szobái szépen felújítottak, s remekül felszerelt: medence, szauna, kondigépek, pinpong, bowling... Az egész arculat igazodik a vendégkör igényeihez, mindenütt fiatal párok, családok.Nem egy gyógyszálló.
Már kora délután mellénk szegődött egy másik fiatal család, kedves huszonéves pár, két kicsivel.Mi asszonyok a két kis lánnyal csúszdáztunk, a fiúk hármasban pingpongoztak. A néhány órás ismerkedés alatt folyton éreztem egy kellemes érzést, ami több volt a társaság élvezeténél, de igazából megfogalmazhatatlan.
Most este is erre gondoltam: "Mit szólsz milyen helyes pár a Csabáék?" kérdeztem Dedét a páromat.
-Mmhhh, szóval nem tévedtem, ez a fickó teljesen elcsavarja a fejed- válaszolta- láttam, hogy félszemmel végig téged figyel...
* Ugyan- vágtam közbe - bár nem leplezhettem jóleső neheztelését- csak hangoskodj, majd jót kuncognak ők is a szomszédunkban!
* Nana, láttam, szinte felfalt a szemével! Na, ezt már em nvitattam, inkább legyintettem egyet, bár szó ami szó előttem is az a tekintett rémlett fel, amint Csaba, a jóképű ismerős a ringó melleimre figyel miközben ismerkedtem a bowlingozás mikéntjével. Valóban ez a kiváncsi, kutató férfi figyelem volt az a megmagyarázhatatlan többlet, ami egyedivé tette megismerkedésünket.Hiszen már többen közeledtek felém vonzalommal ismeretségi körünkben, de ilyen odaadónak még senkit sem találtam. Na, erre fojtott derűre ragadtattam magam: "hiszen alig félnapja láttam először... Na, szőkeségem, erről ennyit."
* Azért most jól esne egy romantikus puszi!- kedveskedtem a kissé morcos Dedének.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.35 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 09. 29. péntek 06:31
Ebből még akár egy négyes hancúr is lehet, csak folytatni kellene.
#3 A57L 2014. 09. 21. vasárnap 09:23
Nekem nem tetszik.
#2 papi 2013. 05. 24. péntek 05:11
Egész jó
#1 Törté-Net 2008. 01. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?